Kristen Stewart @ 2009 MTV Movie Awards
2009. június 02. 14:08
|
|
sorozatainkportalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.21. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 52937 offline
|
imádom ezeket a képeket nagyon köszy!!!!
2009. június 02. 15:20
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Jessy @ 2009. June 1. - 16:58)
köszi Mia ^^
azóta én is utána kerestem és van egy videó a show után amiben az elmaradt csókról kérdezik õket többet között és ott mondja Robert,hogy Kristen ötlete volt,hogy így oldják meg...hát nem tudom,aranyos volt Rob,ahogy "várta" hogy megcsókolhassa,de azoknak akik szavaztak rájuk és szerették volna látni "élõben" is,elég nagy pofára esés volt...
ha vkit érdekel akkor ez az a videó amirõl írtam
http://www.youtube.com/watch?v=uJZWfo7srZI
Kristen elég idegesen mondja,hogy 'I'm not gonna kiss you'
azóta én is utána kerestem és van egy videó a show után amiben az elmaradt csókról kérdezik õket többet között és ott mondja Robert,hogy Kristen ötlete volt,hogy így oldják meg...hát nem tudom,aranyos volt Rob,ahogy "várta" hogy megcsókolhassa,de azoknak akik szavaztak rájuk és szerették volna látni "élõben" is,elég nagy pofára esés volt...
ha vkit érdekel akkor ez az a videó amirõl írtam
http://www.youtube.com/watch?v=uJZWfo7srZI
Kristen elég idegesen mondja,hogy 'I'm not gonna kiss you'
Jaja, ezt láttam én is. Bár mondjuk pont elõtte 1-2 forgatási napot végigcsókolóztak (forgatták ugye a Volterrai jeleneteket) szóval ez az egy csók már igazán belefért volna...
Egyébként tökéletesen egyetértek, én sem azért szavaztam annyit, hogy végül elintézzék ennyivel, szóval most egy kicsit neheztelek Krisre a "remek ötlete" miatt.
2009. június 02. 17:45
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Mia @ 2009. June 2. - 15:20)
Jaja, ezt láttam én is. Bár mondjuk pont elõtte 1-2 forgatási napot végigcsókolóztak (forgatták ugye a Volterrai jeleneteket) szóval ez az egy csók már igazán belefért volna...
Egyébként tökéletesen egyetértek, én sem azért szavaztam annyit, hogy végül elintézzék ennyivel, szóval most egy kicsit neheztelek Krisre a "remek ötlete" miatt.
azok jó képek nagyon,fõleg ugye egy bizonyos ing nélküli srác miatt
2009. június 02. 20:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sztem nagyon szép volt
Csak a csók miatt szavaztatok?
2009. június 02. 20:45
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2009. June 2. - 20:33)
Sztem nagyon szép volt
Csak a csók miatt szavaztatok?
Hát mivel abban a kategóriában nyertek együtt...
2009. június 03. 15:17
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Köszönöm a képeket, Kris most is gyönyörû volt, és az a "díjleejtõs" jelenet, á!
Nem is õ lenne.
Észrevettétek, h néhány képen a szájában van az a "popcorn", ami a díjából tört le?
Rob & Taylor meg..ahh..!
Észrevettétek, h néhány képen a szájában van az a "popcorn", ami a díjából tört le?
Rob & Taylor meg..ahh..!
2009. június 05. 17:05
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2009. June 2. - 19:45)
Hát mivel abban a kategóriában nyertek együtt...
Best Kiss Scene
Tudom
Bár egy picit tényleg bénán adták elõ,azért nekem így is tetszett
2009. június 05. 17:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A show haláli volt. Annyit röhögtem rajta.
Andy nagyon jó volt házigazdának. Nekem nagyon tetszett az egész. Kezdve Cam és Rob színpadra menésésvel egészen végéig. Szerintem Azért Rob nagyon aranyosan köszönte meg a rajongóinak a díjat. A popcorn leesés, meg csillagos 5-öst érdemel. Bár Rob-ot néhány cikkben eléggé lehúzták, mert kinevette Krist a bénázás miatt. Két embert hiányoltam a show-ról. Jacksont és Nikkit
Amúgy hogy tetszett a legelsõ kisfilm?
Amúgy hogy tetszett a legelsõ kisfilm?
2009. június 08. 20:37
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
szerntem így volt tökéletes a "csókjelenet", hisz õk a valóságban nem egy pár, meghát csókolóznak õk eleget a filmben.
de am sztem is nagy volt az a rész ahol Kris bénázott, aranyos volt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

2 felhasználónak tetszik: