én is kiakadtam szombat reggel mikor olvastam... û
legalább leadhatták volna még a leforgatott 4 epizódot, ehelyett berakják a Melrose ismétléseket a helyére, ami még annyi nézõt sem fog odavonzani.... (gondolom a Melrose is csak azért marad mert megkapták Heathert, különben szerintem az is megkapta volna a kaszát... :S)
The Beautiful Life
2009. szeptember 28. 17:04
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Michel @ 2009. September 28. - 16:01)
én is kiakadtam szombat reggel mikor olvastam... û
legalább leadhatták volna még a leforgatott 4 epizódot, ehelyett berakják a Melrose ismétléseket a helyére, ami még annyi nézõt sem fog odavonzani.... (gondolom a Melrose is csak azért marad mert megkapták Heathert, különben szerintem az is megkapta volna a kaszát... :S)
Kész. Nem tudom miért volt ennyire rossz ez a sori. A szereposztás jó volt, a sztori alapvetõen jó volt... nem hiszem el. A MP viszont annyira nem extra, hogy most ismétléseket nyomjanak. Azért egy fél évadot lenyomhattak volna a TBL-bõl...
A Melroset szerintem is a régi szereplõk fogják megmenteni. Heather, Josie és Daphne. Én rájuk vagyok leginkább kíváncsi. A 90210-et is leginkább Jennie miatt kezdtem el nézni.
2009. szeptember 28. 17:14
|
|
Michelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.21. Hozzászólás: 151 Csatolások: 120 Azonosító: 26026 offline
|
igen... szerintem is adott volt minden, de még csak esélyt sem adtak neki. nem is promózták annyit; a 4 plakáton és 3-4 promón kívül mást nem kapott (oké, nyáron mikor volt a hírverés Mischa körül, de...)
MP végülis jó, megnézem, de annyira nem hoz lázba mint mondjuk ez. a TBL-t már kb nyár eleje óta vártam.
igen, ha az MP megmenekül, akkor csak is a régiek visszatérése miatt.
pl. én most kicsit mérges voltam a 90210-nél, mert az idõsebb korosztály szinte alig kap screen time-ot. Jennie is az eddigi 3 részbõl, egybe volt benne, ott is csak egy-két rövidke jelenet erejéig. :S Shannen szerintem vissza sem fog jönni (egy interjúba olvastam), Tori meg csak talán... Oké, hogy új generáció meg minden, de szerintem tavaly jobb volt hogy õk is kaptak sztorit és szerepeltek.
MP végülis jó, megnézem, de annyira nem hoz lázba mint mondjuk ez. a TBL-t már kb nyár eleje óta vártam.
igen, ha az MP megmenekül, akkor csak is a régiek visszatérése miatt.
pl. én most kicsit mérges voltam a 90210-nél, mert az idõsebb korosztály szinte alig kap screen time-ot. Jennie is az eddigi 3 részbõl, egybe volt benne, ott is csak egy-két rövidke jelenet erejéig. :S Shannen szerintem vissza sem fog jönni (egy interjúba olvastam), Tori meg csak talán... Oké, hogy új generáció meg minden, de szerintem tavaly jobb volt hogy õk is kaptak sztorit és szerepeltek.
2010. január 08. 02:49
akit érdekel, a leforgatott részeket leadják youtube-on 
3-4-5. rész már fentvan
http://www.youtube.com/user/TBL
itt lehet nézni minden héten
3-4-5. rész már fentvan
itt lehet nézni minden héten
2010. január 08. 02:53
Idézet(heartless @ 2010. January 8. - 02:49)
akit érdekel, a leforgatott részeket leadják youtube-on 
3-4-5. rész már fentvan
itt lehet nézni
3-4-5. rész már fentvan
itt lehet nézni
2010. december 04. 18:46
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Állítólag a promotálása nem volt jó a sorozatnak, ezért kevesen tudtak róla és így kevesen is nézték. Amit mondjuk annyira nem értek, hogy ha itt Magyarországon hallottam róla, akkor az amcsik hogy hogy nem? Vagy legalább is csak kevesen.
Új pletykák szerint egyébként, mivel a youtube-on többen nézték, mint a tv-ben, lehetséges a folytatás.
Új pletykák szerint egyébként, mivel a youtube-on többen nézték, mint a tv-ben, lehetséges a folytatás.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: