STEFAN
A TV Chick még a Comic Con-on készített egy interjút Paul Wesley-vel, amiben a színész Stefan sötét oldaláról, motivációiról beszélt és a kapcsolatáról a szuperszexi vámpír testvérével, Damonnel
Hogyan változik a 2. évadban Stefan és Damon kapcsolata?
Az én szemszögömből nézve, a bátyjám összetörte a szívem, mert akár milyen antiszociális és magába forduló is, még mindig szeretem és ezt ő is jól tudja. Szerintem ennél a pontnál Stefan nem éli bele magát annyira vagy csak nem érdekli a dolog. Úgy van vele, hogy “Tudod mit, nem fogok ezzel a sráccal foglalkozni.”
Mit gondolsz, mik Stefan motivációi a 2. évadra?
Elena, Elena, Elena, Elena… szereti őt. Magával is kiegyezik – valami átalakulásfélén megy keresztül. A 2. évad sokkal több elfogadottságot tartogat Stefannek (“tudom, ki vagyok”). Más dolgokat is fog csinálni. Derülátó lesz.
Milyen érzései vannak Katherine iránt?
Vegyesek. Egyszer azt hitte, hogy szerelmes belé és ő az oka a halhatatlanságának. Nehéz dolog. Stefan undorral néz rá, mégis ugyanakkor kis érdeklődéssel is.
Kérdés lesz-e Elena halandósága?
Nem hiszem, hogy megbékélne Elena halálával.
JENNA ÉS ALARIC
Sara Canning arról beszélt a Hollywod Crush-nak adott interjújában, hogy mi lesz Jenna és Alaric sorsa a 2. évadban. Bár még a színésznő sem tudja pontosan, hogy mit jelent ez, de a Jenna és Mystic Falls történelemtanára közti kapcsolat egyáltalán nem lesz “csupa napsütés és szivárvány”. Sara a forgatáson hallott néhány híresztelést és ezekből kiindulva mondta, hogy a 2. évad nem éppen könnyű evezés lesz számára és Matt Davis számára.
“Még nem kaptam meg a pontos történetet, és szerintem a dolgok megváltozhatnak, de már egyébként is sok ellentét van. Szerintem a tény, hogy Alaric Jennával randizik és tudja, hogy Jenna unokahúga egy vámpírral randizik, ráadásul még a vámpírok szövetségese is – ez magában okoz majd néhány szép kis ellentétet. Szerintem fogunk látni néhány boldog pillanatot és látni fogjuk, hogy hogyan javulnak a dolgok.”
Úgy tűnik, hogy a Vampire Diaries-nek két féle rajongója van: az egyik azt szeretné látni, hogy Elena kényelembe helyezi magát Stefan karjaiban és a másik pedig azt lesi, hogy Elena mikor bolondul már meg a rosszfiú Damonért. De akárhol is állsz a rajongók soraiban, abban valószínűleg a legtöbben egyetértenének, hogy Jennát és a történelemtanár Alaricot a sors is egymásnak teremtette. Éppen ezért kellett megkérdeznie végre valakinek, hogy hogyan is fog alakulni a kapcsolatuk a 2. évadban.
De sajnos Sara is ugyan olyan sötétben tapogatózik, mint a VD rajongói, pedig már jó néhány jelenetet leforgattak a folytatásból.
“Szerintem a közönség, Matt és én is azt várjuk már, hogy mi fog velük történni, mert a dolog olyan “kezdet és vég” is volt. Jenna számára egy elég nagy fejlődés volt, hisz végignéztük, ahogy elmegy randizni ezzel a szuper pasival és rájön, hogy akár jó is lehet számára. De feladta régi szokásait és nem üldözte el Alaricot.”

4 felhasználónak tetszik: