Idézet (xxxddd @ 2013.11.23. 11:21)
Na végre más is van már nem csak a hasonmás hasonmás hátán
Stefant kicsit sajnálom,
amiért folyton újraéli a fuldoklásait. :/ Katherine-nel láthatólag alakul valami
Bírom ezt a párosítást.
Elena tényleg kissé idegesítő már nekem , Nina is szerintem már kicsit fáradt a folyamatos karakterbeleélésekbe, ezért keveredik egy kis ribis stílussal
Bonnienak megéri az áldozat és végül is elviselhető szerintem. Még. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ezzel még fognak kezdeni valamit. Úgy sem lesz ilyen könnyű, mint általában.
És teljesen lesokkolódtam, hogy
Damon Augustine vámpír. : OO (De legalább már ételmes dolga is akad Damon-nek nem csak az hogy Elena után rohangál. Amúgy ez nem hülyeség kicsit? Mivel Katherine változtatta át akkor, hogy hogy kísérleteztek rajta? Meg akkor ő hogy hogy nem éhes a vámpírvérre? Mondjuk tuti, hogy ő több emberivel táplálkozott mint Jesse 
Szóval ez kicsit furcsa nekem de várom a folytatást

Én is örülök annak, hogy a történet kicsit változik. A Damon-os dologhoz annyit fűznék, hogy mivel ő vámpír volt, már nem kellett a dokiknak átváltoztatni, így csak valahogy gondolom elkapták (mondjuk mint most), és elkezdtek kísérletezni rajta, különböző módszerekkel. Amit el tudok képzelni az az, hogy Damon megszökött az intézetből, és élte tovább életét, mielőtt az Augustine kísérlet sikerült volna rajta, mert akkor még gondolom nem volt olyan fejlett a tudományuk, mivel wesnek is most sikerült először ilyen Augustine vámpírt csinálnia. Nagyon várom a végkifejletet, tényleg kezd izgalmas lenni, aggódok Damon-ért.