Jó rész volt.Nekem tetszett csak Bonnie-t hiányoltam.Visszajöhetne már...
És Klaroline

Mióta is vártam?Nagyon helyesek voltak.Caroline pedig hihetetlenül tetszett ebben a részben.
Gabby Douglasnek(így írják?)kulcsfontosságú szerepe volt.
Akik idegesítenek azok Stefan és Elena.Utálom ,hogy Damon ennyire manipulálja.Olyan ,mint egy kisiskolás aki be akar vágódni a nagyobbaknál.Stefan szimplán idegesítő volt és elég mérges voltam rá azért amit Jeremyvel tett.

Nem csodálkoznék ,ha kiderülne ,hogy nincs semmi gyógyír a vámpírság ellen.Klaus csak felhasználta ,hogy megszerezzen valamit.Bár ennek nem lenne értelme ,mert Rebike mondta el a dolgokat a gyógyírrel kapcsolatban...
Elena és Damon teljesen hidegen hagy.Az 1.évadban szurkoltam ,a másodikban és harmadikban már a ideges voltam miattuk.Hol jó ,hol rossz értemben, de most már nem érdekelnek.
Hayley hihetetlen ellenszenves.Sosem bírtam az ilyen karaktereket és ez nem változik

Tylerrel elmehetnek az Alpokba vagy akár Kínába is.Klaus egyértelműen jobban jár Carolinal

Egyébként szerintem számíthatunk egy Klaus-Tyler összecsapásra.Tyler arcát elnézve.Klaust és Carolinet nagyon jó volt nézni.April helyes volt és a piros ruha tényleg jobban állt neki.Én el tudnám őt képzelni Mattel.