Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.11.19. 16:51)
Gondoltam,kiírom ezt is,mivel igaz,hogy nem biztos,de elég nagy a valószínűsége
"Az E!Online közzétett egy úgynevezett ´´vak spoilert´´ -aminek a lényege hogy feltár egy fontos információt,de azt pontosan nem mondják meg hogy melyik sorozatról szól ez a spoileres infó,csak néhány nyomot,aminek alapján nekünk rá kell jönnünk hogy miről vagy kikről van szó.Viszont nagy a valószínűsége hogy ez a spoiler a Vámpírnaplókról szól,de döntsétek el magatok a hamarosan leírtak alapján,.kizárólag saját felelősségre olvass!
Egy bizonyos népszerü sorozat rajongói le kellene ülnötök!
Megbízható forrásból tudjuk,hogy két karakter az egyik kedvenc sorozatunkból lefekszik egymással.Hamarosan!És teljesen letaglóz majd ez titteket.
Bum!
Szóval ki az?
Ez egy hatalmas csavar a történetben,amit csak úgy azonnal nem mondhatunk el nektek,mert... nem! Aztán mi lenne a móka benne?
De azt elmondhatjuk hogy ez a pár:
-tagja egy sorozat fő szerelmi háromszögének
-hatalmas rajongótábora van {de ellen tábor is}
-már egy ideje lassacskán kibontakoznak { eredetileg ez volt oda írva:´´már több mint a 3.évadtól bontakozik´´,de ez biztosan sokat árult volna el,szóval azonnal ki lett törölve és helyettesítve egy általános kijelentéssel}
-egy népszerű televíziós sorozat része"
Vélemény?Én inkább most még nem írok semmit

Ez alapján nekem ez a Klaroline páros lesz. Delena-ra nem igazán lehet számítani, de lehetséges, hogy ha Caroline és Tyler szakítanak (akár Hayley miatt, bár ennek kicsi a valószínűsége.), Klaus is szóba kerülhet Car-nél. Az ahogy Tyler leüvöltötte Caroline-t a múltkori részben kicsit meglepett...
Egyébként nem igazán tettszik már megint a sorozat mostani állása. Elena nyafog, Katherine sehol (látomás nem ér, az nem ő volt), pedig ő az egyik legjobb karakter, Damon ellaposodott, Rebekah-t kiiktatták, Shane nem tűnik túl nagy veszélynek. Egyedül talán Klaus az izgalmas és itt már úgy érzem teljesen felesleges volt a sok új szereplő:April-nek 5 mondat ju 1 részre, Hayley se túl bőbeszédű, Connornak már nincs túl nagy jövője (spoiler miatt azért nem írom ki teljesen), Shane izgalmas, de még kibontakozásra vár. Kezd olyan irányba menni a sorozat, ami már nem annyira jön be, de ha Elena vérengzővé válik végre, talán megmenthető. Még mindig jobb, mint az elcseszett 3. évad...