Az aljas Katherine megjelenése Mistic Fallsban megkavarja a szerelmi háromszöget Stefan, Elena és Damon között, és a többi Mistic Falls-i lakosnak muszáj állást foglalniuk, ahogy egy új veszélyes faj áldozatává esnek. Új és váratlan barátságok szövődnek, szövetségesek válnak ellenségekké, és szivek törnek ketté. Stefant és Damont kényszeríteni fogják, hogy szembeszálljanak egy gonoszabb, ördögibb gaztevővel, mint azt valaha hitték volna. És leveszik a pólójukat. Sűrűn.
Köszi a videót, ha van még linkelj, mert én soha nem találok jókat.
Idézet (Haky @ 2010.05.19. 16:24)
Nagyon jó sorozat. Hamar nagy kedvenc lett. Azt hittem valami alkonyat utánzás lesz a sorozat, az első 6-7 részig ezt is hittem, de aztán olyan dolgokat játszottak ki és hoztak be, amik annyira felkeltették a figyelmem, hogy a téli szünet alatt 2-szer néztem újra az egész addigi évadot.
Az eleje tényleg nem volt vmi ütős, de a végére (na jó már a közepétől fantasztikus a sorozat ) nagyon feltornázták magukat.
A Hollywood Cruch meginterjúvolta Malese Jowot, aki a sorozatbeli szerepéről, Annáról beszélt, valamint mondott néhány szót a rajongók reakciójáról is:
Malese az interjúban azt mondta, hogy aznap, amikor visszaért Atalantába az évadzáró forgatására, kapott egy telefonhívást Marcos Siegától, a sorozat producerétől. Azonnal tudta, hogy Anna meg fog halni. "Már a hangjából is kihallatszott, hogy nagyon-nagyon dühös volt és tudtam, hogy nem lesz valami élvezetes telefonos beszélgetés." - mesélte a fiatal színésznő.
De a többi VDs színész sem volt valami boldog, amikor megtudta, hogy mi lesz az első évad végén. "Akárcsak ahogy a közönség össze volt zavarodva, a forgatáson is egy egész hétig szomorkás volt a hangulat. Olyan volt, mintha meghalt volna a legjobb barátunk, vagy valami ilyesmi. Mindenki nagyon dühös volt. Mindenkinek megvolt a véleménye a dologról. Mindenki csak azt monda, hogy 'nem, ez nem történhet meg'."
Mindennek ellenére Anna hatalmas rajongói tábort szerzett magának. "Az emberek olyanokat kiabáltak, mit például 'hozzátok vissza Annát!' vagy 'team Anna forever!'. Ez egy természetfeletti sorozat. Nem mondták meg, hogy vissza fogok-e térni, vagy nem, hogy ez már végleges-e. Szóval még bármi megtörténhet." - hát, reménykedjünk..
Most úgy láttam, hogy a magyar cím a következő lesz:
Egy Vámpír Naplója
Hát nem tom... ennél jobb a Vámpírnaplók bár aztán ki tudja még milyen félrefordításokat csinálnának... mondjuk ha lenne eszük akkor a könyvvel egységes címmel dobnák piacra...
Most úgy láttam, hogy a magyar cím a következő lesz:
Egy Vámpír Naplója Hát nem tom... ennél jobb a Vámpírnaplók bár aztán ki tudja még milyen félrefordításokat csinálnának... mondjuk ha lenne eszük akkor a könyvvel egységes címmel dobnák piacra...
Hát a "Vámpírnaplók" tényleg jobb. Eleve, ha azt nézzük, nem csak Stefan ír naplót, hanem Elena is, na meg a Gilbert napló. Az "Egy Vámpír Naplója" kicsit hülyén hangzik nekem.
Na és a supernatural meg az odaát? Nem csalódtam az RTL klubban. Tudtam, hogy félrefordítanak. Pedig a VD-nek is elég egyértelmű a fordítása. Előre félek, mi lesz a címe a legend of the seekernek, ha lefordítják (és levetítik egyszer, valamikor).