Damont borzalmasan sajnáltam, és nem tartom jogosnak akárhogy is nézem, pont Rebekah osztja az észt, mintha különb lenne kis r***ék, persze szeretem még most is, de akkor is
jah és persze kihagyhatatlan megemlíteni azt a kis hallucinációt Rebeka által, amiért még számolok Julival. Ez IGENIS aljas húzás volt. és meg is mondom miért.
Aláírom h sokkal jobban jött ki ahogyan Stefan a végén ki szabadította őt, de miért kellett ezt a dolgot belerakni Elenával? Most komolyan ez hol volt jogos azon kívül h idegesítsenek. Egyfolytában csak rombolják a Delenát, és persze most is majd a következő rész egyikében asszem a bálos részben vmi olyan lesz ami a delenásoknak nem fog kedvezni.
akkor most majd az utolsó részben lesz végre az amit a Delenások akarnak?? ráadásul még reménykedtem is h ez igazából megfog történni majd
és lehet h csak engem zavart h Elena még akkor is Stefannal cseverészett a lelki problémáikról, amikor én azt vártam volna h Elena rohan Damon höz h mi van vele, v a végén lehetett volna mielőtt még Alaric elcseszi a dolgokat., de hát mind1
úgyhogy igazából az ami tényleg nagyon tetszett az ALARIC volt, a kis őrült énjével eltüntette az utolsó fegyvert, nagyon imádom bár jó lenne újra dilisnek látni, amikor Klaus megszállta és olyan kis gonosz volt, nagyon imádtamsztem direkt akarták újra ezt az Alaricot vissza hozni most ilyen módon.
Sztem ő lenne a legvérszomjasabb vámpír véleményem szerint, olyan kis gonoszan tud nézni, nekem ilyen téren ő a favoritom
Meg Damon de ő inkább cuki, és aranyos
úgyhogy az aki szerint gyenge rész volt, hát én nem tudom akkor mi az erős, és sokkot kaptam jó párszor és talán ha egyszer vmi jótól
és hiányzott Elijah

3 felhasználónak tetszik: