Idézet (LadyRainbow @ 2011.10.22. 16:11)
Újabb kedvenc részre tettem szert
Ez a harmadik évad nagyon ott van
A rész elején annyira bírtam Alaricet, pedig mostanában haragszok rá
Caroline folytatja az "Ez az év jó lesz" dolgot, amit szerintem csak bebeszél magának, mert rajta kívül egyedül Tyler lelkesedik a dolog iránt, aki "ki lett tenyésztve". Nem tudom, mit van úgy oda: A vámpír lett cseppet sem muris: tudhatná miken ment keresztül Caroline, (gondolom csak elmesélte neki
) és hogy Klaus sem azért változtatta át, hogy neki(azaz Tylernek) legyen jobb, hanem hogy a saját érdekeit kövesse, meg hát Tyler volt csak a közelben
Kezdem úgy érezni, hogy ugye az első évadban szinte mindenki sz.rt Bonnie-ra, teljesen elveszett, míg a másodikban előtérbe került, most meg mindenki sz.rik rá újból. Nem nagyon csinál már semmit az epizódokban, csak Jeremy ex(szellem)barátnői miatt hisztizik. Ő maga mondta, hogy Jer szerette mindkét lányt, tehát csodálkozik, hogy a fiú látja őket? Jeremy sem raplizott, mikor megtudta Bonnie-ról hogy boszi, ő se tegye már...Elena pedig folyton ellent mondd magának: A rész elején még el akarja felejteni Stefant, aztán a továbbiakban azért pedálozik, hogy visszahódítsa őt, akit egyébként annyira pofán tudnék vágni
Az "Emberi vértasak" végképp kiakasztott. Stefanból egy érzéktelen talpnyaló lett, egy pincsi kutya
Mondjuk a Twister-ezős rész jó volt
Damon beszólásai felülmúlhatatlanok
Rebeccah egy kiállhatatlan ri.banc, de valamiért nagyon bírom őt
Habár kapott egy fekete pontot, amiért annyira rá akar mászni Tyler-re
Olyan szépek Caroline-al *-* Én Car helyében jobban vigyáznék a házi hibridemre, nem pedig veszekednék vele. AZ nem segít semmit. Matt jön a hülyeségeivel ismét,
Vickit pedig még jobban utálom. (KÉPES LEÜTNI A SAJÁT TESTVÉRÉT A SAJÁT ÉRDEKEIÉRT?) Sosem volt szimpatikus, és remélem hogy végre kilép a képből, Matt pedig kezd magával valami normálisat, nem pedig folyton hisztizik, hogy mennyire egyedül van. Anna hiper aranyos, sokkal jobban illik Jeremyhez, mint Bonnie. DELENAA
Elena végre magabiztosabb volt ebben a részben, személy szerint bírtam őt "részegen"
Damon pedig édesen flörtölt Rebeccával. És újra: Ki nem állhatom Vickit. Alig várom már, hogy a híres kis vámpírevő vámpír vámpírvadász (
) színre lépjen. De ne úgy, hogy elfogyasztja Katherine-t! Túl kell élnie. Mason-ön nagyon meglepődtem,(Nem Lady Gagával kellene lennie?
) és gőzöm sincs mit akarnak vele csinálni a készítők, és hogyan támadt fel, de szerint tuti hogy hibrid lett ő is. Stefan hogy kiosztotta már Elenát, Elena meg hogy ledöfte már. Megérdemelte
A rész végén csak úgy virult a fejem, amiért Anna "visszatért", habár nem rétem, hogy hogyan. Nem kell majd neki ezért megölnie Elenát?
Anna mondta, hogy következményei vannak annak, ha 1. Vicki "testet" kap 2. ha a túlvilágról segít egy boszorkány. Meg is lett a következménye, visszatért szellemi testben Mason, Anna és
a jövő heti részben Lexi is. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem kaptak ők valódi testet csak szellemi testet, és csak az látja akihez erős kötelék fűzi. Anna esetében ugye Jeremy, Damon pedig Masont fogja látni épp azért mert ő volt aki megölte.
Lexi-t meg tuti Stefan látja majd - gondolom..