The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. december 22. 19:49
|
|
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline
|
Sziasztok! Nem túl régóta vagyok ennek a sorozatnak a fanatikusa de ez nagyon meg fogott, főleg Ian:D
Imádom ezt a sorozatot!! Annyira jó, én a nyáron kezdtem el nézni amikor az rtl elkezdte adni, előszőr megnéztem az 1. részt annyira nem is igazán tetszett, de utánna a barátnőm nagyon mondta h milyen jó meg minden, meg a nővérem is mondta h nagyon jó és nagy nehezen rávettem magam h mégegyszer megnézzem az 1. részt és ahogy teltek múltak a részek függővé váltam vele. De ahogy láttam a hozzá szólásaitokat úgy gondolom nem csak én vagyok így vele
Először annyira nem szerettem Damont de pár rész alatt ő lett a kedvencem. Azok a beszólások annyira jók, meg a grimaszok amiket vág:D
Jah és előszőr tvben néztem de nem birtam tovább a 10. rész után elkezdtem darálni feliartossan és nem birtam egyszerűen abba hagyni:D
Annyira várom már h január 27 legyen!!
Imádom ezt a sorozatot!! Annyira jó, én a nyáron kezdtem el nézni amikor az rtl elkezdte adni, előszőr megnéztem az 1. részt annyira nem is igazán tetszett, de utánna a barátnőm nagyon mondta h milyen jó meg minden, meg a nővérem is mondta h nagyon jó és nagy nehezen rávettem magam h mégegyszer megnézzem az 1. részt és ahogy teltek múltak a részek függővé váltam vele. De ahogy láttam a hozzá szólásaitokat úgy gondolom nem csak én vagyok így vele
Először annyira nem szerettem Damont de pár rész alatt ő lett a kedvencem. Azok a beszólások annyira jók, meg a grimaszok amiket vág:D
Jah és előszőr tvben néztem de nem birtam tovább a 10. rész után elkezdtem darálni feliartossan és nem birtam egyszerűen abba hagyni:D
Annyira várom már h január 27 legyen!!
2010. december 24. 17:00
imádooom.imádoom.imádoom:)
ezt nem lehet nem szeretni:)
ezt nem lehet nem szeretni:)
2010. december 24. 17:03
Idézet (Melcsi1997 @ 2010.12.24. 12:43)
Minden TVD rajongónak kellemes ünnepeket kívánok!
Ez nagyon jó
2010. december 25. 09:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (funny18 @ 2010.12.23. 21:00)
2.09 - Katerina HQ New Episode Still Damon
Jó kis kép Ian-ről
Köszi
2010. december 25. 10:11
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.12.25. 04:25)
Vérben tocsogó ünnepeket rajongótársak!
Melcsi1997, a képek nagyon jók!
Melcsi1997, a képek nagyon jók!
Köszi!
2010. december 25. 21:50
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Találtam egy két vicces képet és gondoltam megosztom veletek.
2010. december 30. 20:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Najó skacok, itt az idő!
Aki nem ismerné és látogatná sűrűn a sorozatjunkie oldalát, annak elmondom, hogy most van a JAws, azaz a Junkie Awards, és most kezdődött egy újabb kategóriás szavazás.
A legjobb férfi főszereplő (40 perces sorozat) kategóriában jelölve van Ian Somerhalder is, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat és nyomjátok a szavazatokat! Csak egyszer tudtok szavazni, a szavazás 3 napig tart.
Hajrá!!
A legjobb férfi főszereplő (40 perces sorozat) kategóriában jelölve van Ian Somerhalder is, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat és nyomjátok a szavazatokat! Csak egyszer tudtok szavazni, a szavazás 3 napig tart.
Hajrá!!
2010. december 30. 20:45
Idézet (Domcicc @ 2010.12.30. 20:35)
Najó skacok, itt az idő!
Aki nem ismerné és látogatná sűrűn a sorozatjunkie oldalát, annak elmondom, hogy most van a JAws, azaz a Junkie Awards, és most kezdődött egy újabb kategóriás szavazás.
Hajrá!!
Hajrá!!
alap,hogy szavaztam Ian-ra
de csak második
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. december 30. 20:49
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Nelly-fan @ 2010.12.30. 20:45)
alap,hogy szavaztam Ian-ra
de csak második
de csak második
Éppenhogy le van maradva, ha az itteni topiklátogatóknak csak a fele szavaz, szerintem átveszi a vezetést.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.