Na ez ütött. Az eleje, a vége, a közepe, az egész.
Istenem. Elena és Damon néhány jelenete. Amikor leveszi a nyakláncát, és Damon meg visszateszi a nyakába, és megbízik benne, és jhaaj... esküszöm vigyorognék ha történne köztük valami
Stefan ebben a részben tetszett. Férfi volt a talpán. Szerelmes férfi. Bement Elena után nem érdekelte, hogy nem tud kijönni. Végre kezd egy kicsit többet mutatni a karaktere, mint az állandó mélabús vámpírfiút.
Caroline és Matt nem dobtak sokat az epizódon. Jeremy sem... mindegy kipótolták a köztes részeket.
Bonniet annyira sajnáltam a végén. Áh. Még meg is könnyeztem egy picikét a dolgot. Szegény, bár most biztos történik valami az erejével. Gondolom én. De az tetszett, ahogy meggyújtotta azt a kis tetüt. Hihi.
Damon... hát igen, Damon. Szegénykém most jól átdobták a palánkon. Katherine ezek szerint nagyon nincs odalent, és nagyon nem érdekli, hogy mi van a pasival aki fülig szerelmes belé. De annyira aranyos. Ilyenkor úgy tudom sajnálni. Nem mindig gonosz õ. Vannak érzelmei. Vagy csak bemagyarázom?
A vége nagyon durva. Pff. Tisztára a rész hatása alatt vagyok. És Március 25-ig várni kell a folytatást. Hát biztos meg fogok zakkani.
Anna viszont ebben a részben szimpatikus lett. Na jó, nekem eddig is az volt, de látszik hogy õ se teljesen gonosz, mint ahogy az elején gondolta volna az ember. Csak az anyukáját akarta. Hát igen, hiszen még "kislány".

0 felhasználónak tetszik: