The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. január 25. 14:53
Idézet(Michel @ 2010. January 24. - 20:43)
óó, na kíváncsi vagyok mi lesz a damon és az elena közti folytatás, amúgy az 1x11 is nagyon jó volt, elég jól felpörögtek a dolgok, igaz a bonnie-t játszó színésznõ feje néha kikészít 
Engem mindig kikészít a feje, meg szegény folyton ijedt fejet vág, mindig kimarad a bulikból
De ez a rész nagyon ütött, olyan hamar eltelt a 40 perc, hogy észre se vettem. Szerintem újra kéne néznem elõrõl a héten, mert nem bírom ki a következõ részig!
Amúgy én is imádom a vámpíros erotikus jeleneteket, ebben nagyon gáz a Tvájlájt, mivel könyveken keresztül csak könyörög a csaj, hogy legyen már valami és Edvárd még csak meg sem csókolja úgy rendesen...
2010. január 25. 17:17
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Regina @ 2010. January 25. - 14:53)
Engem mindig kikészít a feje, meg szegény folyton ijedt fejet vág, mindig kimarad a bulikból
Én hiányoltam a szõke csajszit ebbõl a részbõl (Candice Accola) mostanában annyira kevés a szerepe, hogy a nevét sem tudom
De ez a rész nagyon ütött, olyan hamar eltelt a 40 perc, hogy észre se vettem. Szerintem újra kéne néznem elõrõl a héten, mert nem bírom ki a következõ részig!
Amúgy én is imádom a vámpíros erotikus jeleneteket, ebben nagyon gáz a Tvájlájt, mivel könyveken keresztül csak könyörög a csaj, hogy legyen már valami és Edvárd még csak meg sem csókolja úgy rendesen...
Egyetértek. Candice, azaz Caroline nagyon kevés szerephez jut mostanába... bár ha jól tudom akkor a szerelmi szál által most azért felé is felpörögnek az események... aztán ki tudja. Bonnie néha tényleg furi fejeket vág, de a bosziság miatt megbocsátható neki
Hát igen, a Twilightba az erotikus részek valahogy kimaradtak... de szerencsére ebbe nem, úgyhogy aki teheti olvassa a könyvet. Igazi vámpíros csemege.
2010. január 25. 19:34
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
most néztem én is meg a legújabb részt még a hatása alatt vagyok
istenem damon annyira ari volt ebben a részben elena sokkal jobban összeillik vele mert feltud szabadulni mellette nem olyan (sótlan,jajj de szenvedek) mint stefan mellett...
lexi pasiját tökre sajnáltam ...de azért jó hogy nem ölte meg damon-t
(bár néha megérdemelné)
összességében imádom ezt a sorit a legjobb az elmúlt évekbe
istenem damon annyira ari volt ebben a részben elena sokkal jobban összeillik vele mert feltud szabadulni mellette nem olyan (sótlan,jajj de szenvedek) mint stefan mellett...
(bár néha megérdemelné)
2010. január 26. 09:06
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(BunnyGirl @ 2010. January 25. - 19:34)
most néztem én is meg a legújabb részt még a hatása alatt vagyok
(bár néha megérdemelné)

(bár néha megérdemelné)
Damon és Elena szerintem is jobban passzolnak. Elenaból kitör a "rosszkislány" és ez szerintem jó dolog. Jó ha az ember felszabadult tud lenni a pasija mellett. Bár nem tudom mennyire értékelném ha - bár nagyon helyes - de gyilkológép lenne a pasim, kíméletlenül
Összességében igazat adok. Számomra a Buffy és a BH90210 volt az a sorozat ami ennyire lekötött még anno, de egyik sem mostani. Ezt jól összehozták
2010. január 27. 17:50
|
|
|
Fanmade Opening Credits
Szerintem nagyon jó lett...
Vélemények?
http://www.youtube.com/watch?v=aeduU6jmHfQ
Vélemények?
2010. január 29. 15:11
|
|
|
1x13 - Children of the damned Trailer
OH MY GOOOD!
http://www.youtube.com/watch?v=TAwnLET19W8...player_embedded
Nina nagyon nagyon üt mint Katherine
OH MY GOOOD!
2010. január 29. 15:49
|
|
|
Sean Faris az új szereplõ, Ben a 12 - 13 részben már biztos... illetve van még egy új szereplõs hír.
Melinda Clarke (The OC, CSI) fogja játszani Kelly Donovant a sorozatban, Matt irracionális és iszákos anyját.
Melinda Clarke (The OC, CSI) fogja játszani Kelly Donovant a sorozatban, Matt irracionális és iszákos anyját.
2010. január 30. 06:17
|
|
misscandygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.19. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 55234 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 29. - 15:11)
1x13 - Children of the damned Trailer
OH MY GOOOD!
OH MY GOOOD!
OMG!!!!! I CANT WAIT FOR THE EPISODE AND THE NEXT ONE TOO!!
2010. január 31. 17:03
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2010. January 27. - 17:50)
Fanmade Opening Credits
Vélemények?
Vélemények?
szerintem simán lehetne ez az original
még el vagyok maradva a két új résszel
már majdnem elolvastam az 5. könyvet is, és azt kell mondanom, hogy remélem, hogy a sorozatban közelítik Stefant a könyvbelihez, mert ahhhh...
Elena meg... nekem a könyvben szimpatikusabb, bár eleinte nem szerettem, hogy nyomul.
Bonnie a könyvbe is mindig rémüldözik és idióta fejeket vág, szóval Katerina jól csinálja!
kár, hogy Meredith nincs... nagyon szeretem pedig.
2010. február 01. 10:21
|
|
|
1x12 - Unpleasantville
Véleménynyilvánítás
VÉÉÉGRE szerepel Candice, azaz Caroline. Már hiányzott. Na meg Matt is. Lekötött a rész természetesen, ahogy az eddigiek is.

Izgalmas rész volt. Ahogy üldözi Elena-t Noah, és amilyen vérszomjas... áááá. Na meg a kis ártatlan Anna. Hát kiakadtam az utolsó pár képsoron, amikor kiderült hogy õ is vámpír, és olyan pasija van, mint Sean Faris, azaz Ben. ÁÁÁÁ. A kis vérszívók.
Ja és Bonnie! Végre felcsillant a szerelem szikrája, aztán meg nem vámpír a csapos Ben. Hát dehogynem. És csak ki akarja használni. Ennyi számító vérszívót... mondjuk kezd sok lenni a természetfeletti lényekbõl.
Egyébként a rész nagyon ütött, már megint. Hangulatilag, képvilágilag, mindenhogyan. A következõ részben meg ugye visszaemlékezés vagy mi van, lényeg hogy a "szép ruhás" korban fog játszódni
:D Várom nagyon.
LucafromHungary pótold a részeket, mert iszonyat izgalmas!!!
Én meg is bolondulnék, ha már péntek este nem nézném meg
Véleménynyilvánítás
VÉÉÉGRE szerepel Candice, azaz Caroline. Már hiányzott. Na meg Matt is. Lekötött a rész természetesen, ahogy az eddigiek is.
Izgalmas rész volt. Ahogy üldözi Elena-t Noah, és amilyen vérszomjas... áááá. Na meg a kis ártatlan Anna. Hát kiakadtam az utolsó pár képsoron, amikor kiderült hogy õ is vámpír, és olyan pasija van, mint Sean Faris, azaz Ben. ÁÁÁÁ. A kis vérszívók.
Ja és Bonnie! Végre felcsillant a szerelem szikrája, aztán meg nem vámpír a csapos Ben. Hát dehogynem. És csak ki akarja használni. Ennyi számító vérszívót... mondjuk kezd sok lenni a természetfeletti lényekbõl.
Egyébként a rész nagyon ütött, már megint. Hangulatilag, képvilágilag, mindenhogyan. A következõ részben meg ugye visszaemlékezés vagy mi van, lényeg hogy a "szép ruhás" korban fog játszódni
2010. február 01. 17:53
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 1. - 10:21)
Én meg is bolondulnék, ha már péntek este nem nézném meg

ne is mondd, én is ott tartok már
köszi a képeket
2010. február 01. 18:04
|
|
|
Idézet(LucafromHungary @ 2010. February 1. - 17:53)
ne is mondd, én is ott tartok már
egyébként csak simán Luca
te? Betti, igaz? ha nem, bocsi
köszi a képeket
Stefan nagyon szexi a ruciban, Katherine gyönyörû, Damonnek fura a haja 
köszi a képeket
Brigi
Damonnak nagyon fura a haja, de jól néz ki. Katherine pedig csodálatos. Tényleg szépek ezek a régi ruhák. Max a színével van egy kicsit bajom. Az a zöldes... hát nem tom.
Most indulnak be nagyon az események úgy érzem, úgyhogy tessék pótolni a dolgot
2010. február 01. 18:11
|
|
LucafromHungary |
|
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 1. - 18:04)
Brigi
Damonnak nagyon fura a haja, de jól néz ki. Katherine pedig csodálatos. Tényleg szépek ezek a régi ruhák. Max a színével van egy kicsit bajom. Az a zöldes... hát nem tom.
bocs
Ian mindenhol jól néz ki, habár Pault jobban csípem
kicsit érdekes zöld, de jól áll rajta.
annyira megnéztem volna azt a ruhát, amit a könyvben Elena kosztümjének írt lea néni a Halloween partira. lehet, hogy ennél szebb lett volna...
2010. február 02. 09:44
|
|
|
Most találtam:
Érdekességek:
- a sorozatot Vancouverben forgatták, egyidejüleg a Twilight Saga második filmjével, a New Moonnal
- Ian Somerhalder (Damon) együtt jelent meg a 100 Monkeys egyik koncertjén Ashley Greene-nel (a Twilight Alice Cullenével). A 100 Monkeys együttes tagja pedig Jackson Rathbone, aki szintén Twilightos színész
- Paul Wesley (Stefan) emondása szerint csupán két héttel a vancouveri forgatás elõtt választották ki Stefan szerepére
- miután Paul megkapta Stefan szerepét, azonnal ment a könyvesboltba és megvette a Vampire Diaries könyvsorozatot
- Nina Dobrev (Elena) azt mondta, hogy a forgatások megkezdése elõtt a stáb minden színésznek adott egy könyvecskét, hogy lejegyezzék a forgatáson történt élményeiket, azaz írjanak saját naplót
- az elõkészületi idõben Marcos Siega rendezõ zeneajánlást kért a Twitterén a sorozathoz
- a nyitó jelenetben eredetileg a Silversun Pickup - Panic Switch címû számát használták volna, de mivel nem engedélyezték, kicserélték ugyanennek az együttesnek a Sort Of címû számára
- Elena, Jeremy és Jenna a 935-ös számú házban laknak
forrás: users.atw.hu/vampire-diaries
Érdekességek:
- a sorozatot Vancouverben forgatták, egyidejüleg a Twilight Saga második filmjével, a New Moonnal
- Ian Somerhalder (Damon) együtt jelent meg a 100 Monkeys egyik koncertjén Ashley Greene-nel (a Twilight Alice Cullenével). A 100 Monkeys együttes tagja pedig Jackson Rathbone, aki szintén Twilightos színész
- Paul Wesley (Stefan) emondása szerint csupán két héttel a vancouveri forgatás elõtt választották ki Stefan szerepére
- miután Paul megkapta Stefan szerepét, azonnal ment a könyvesboltba és megvette a Vampire Diaries könyvsorozatot
- Nina Dobrev (Elena) azt mondta, hogy a forgatások megkezdése elõtt a stáb minden színésznek adott egy könyvecskét, hogy lejegyezzék a forgatáson történt élményeiket, azaz írjanak saját naplót
- az elõkészületi idõben Marcos Siega rendezõ zeneajánlást kért a Twitterén a sorozathoz
- a nyitó jelenetben eredetileg a Silversun Pickup - Panic Switch címû számát használták volna, de mivel nem engedélyezték, kicserélték ugyanennek az együttesnek a Sort Of címû számára
- Elena, Jeremy és Jenna a 935-ös számú házban laknak
forrás: users.atw.hu/vampire-diaries
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: