Kristin Kreuk
2007. május 20. 12:46
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
2007. július 05. 21:48
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
na
2007. július 13. 14:03
|
|
Black Jackvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.30. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 28295 offline
|
Neki semmi nem kell ahhoz hogy szexxi legyen.Ezt imádom benne!!
2007. július 15. 17:54
|
|
Black Jackvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.30. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 28295 offline
|
Rendkívül vonzó
2008. július 22. 21:37
Nagyon szépen köszi mindenkinek Kristinrõl a képeket. Imádom és nagyon szép is.
2008. augusztus 04. 20:50
Gyönyörû képek Kristinrõl, köszönöm mindenkinek.
2008. augusztus 05. 11:39
|
|
ben8891új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 5 Azonosító: 68194 offline
|
Szívesen, ency! Amúgy a papagájt Jackson-nak hívják :- )
575x1024, 768x1024
575x1024, 768x1024
Idézet
So,
I am assuming there are a few of you who are wanting to murder me at this precise moment… Now, deep breaths, it will grow back at some point. And I think it is pretty darn cute.
For three years I have been wanting to cut my hair. It’s been long for about 15 bloody years. If I had not been working on a television series I would have cut it a while ago. I suppose this is kind of an expression of freedom, haha. Us gals tend to have so much tied up in hair. There is like this emotional attachment to it, and it is apparently a REALLY big deal to cut it all off…in one go. I had a plethora or offers to come with, to document, and I just went in there on my own and Sarah (she is the key hairstylist on Smallville, and is freakin rad) tied it in a ponytail and sawed the sucker off…
And now I have short hair. It feels really different. My head feels different. Washing my hair this morning was by far the strangest experience I have had in a while… Like, there is no hair there. And there was before. And now there isn’t. Really weird. And yoga was fun with no hair. And I can feel the wind rush through, and the sun hit the nape of my neck, and my head feels LIGHT. I am experiencing the world in a new way. Really that is how I feel about this new phase in my life.
Apart from my family, Smallville is the longest relationship I have been in. 7+ years. And it has now pretty much ended. The decisions I am making now are a reflection of where I am in my 20’s. GBD is my primary commitment at this point, as well as my relationships. I have got to admit that it is really strange to not walk into that studio every week. But, there is a whole world of new shizznat that I now have the opportunity to choose. I can grab the proverbial hair goo of life and play… I told you all last week. I am sappy.
Love,
Kristin
p.s. I have never used hair goo until now. I actually need to style my hair now. Oh, the possibilities….
I am assuming there are a few of you who are wanting to murder me at this precise moment… Now, deep breaths, it will grow back at some point. And I think it is pretty darn cute.
For three years I have been wanting to cut my hair. It’s been long for about 15 bloody years. If I had not been working on a television series I would have cut it a while ago. I suppose this is kind of an expression of freedom, haha. Us gals tend to have so much tied up in hair. There is like this emotional attachment to it, and it is apparently a REALLY big deal to cut it all off…in one go. I had a plethora or offers to come with, to document, and I just went in there on my own and Sarah (she is the key hairstylist on Smallville, and is freakin rad) tied it in a ponytail and sawed the sucker off…
And now I have short hair. It feels really different. My head feels different. Washing my hair this morning was by far the strangest experience I have had in a while… Like, there is no hair there. And there was before. And now there isn’t. Really weird. And yoga was fun with no hair. And I can feel the wind rush through, and the sun hit the nape of my neck, and my head feels LIGHT. I am experiencing the world in a new way. Really that is how I feel about this new phase in my life.
Apart from my family, Smallville is the longest relationship I have been in. 7+ years. And it has now pretty much ended. The decisions I am making now are a reflection of where I am in my 20’s. GBD is my primary commitment at this point, as well as my relationships. I have got to admit that it is really strange to not walk into that studio every week. But, there is a whole world of new shizznat that I now have the opportunity to choose. I can grab the proverbial hair goo of life and play… I told you all last week. I am sappy.
Love,
Kristin
p.s. I have never used hair goo until now. I actually need to style my hair now. Oh, the possibilities….
2008. augusztus 05. 11:53
|
|
ben8891új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 5 Azonosító: 68194 offline
|
Idézet(tamara86 @ 2008. August 5. - 11:50)
épp most akartam feltölteni ezt a képet.
hát engem lesokkolt teljesen.
nem tetszik.
hát engem lesokkolt teljesen.
nem tetszik.
Szerintem annyira nem vészes, már régóta rövid hajat szeretett volna.
Kár hogy ebbõl a képbõl nincs nagyobb...
2008. augusztus 05. 11:56
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
szép ez a kép nagyon, én is szeretem.
tudod én nagyon hosszabb haj párti vagyok.
a váll fölöttig érõ nálam már rövid.
de olyan szép haja volt... hüpp-hüpp. mindegy az övé, neki kell néznie mindennap.
az arca még így is tündéri.
de így kisfiúsabb. fõleg, hogy az alakat is olyan kis törékeny.
de azért szeressük.
de olyan szép haja volt... hüpp-hüpp. mindegy az övé, neki kell néznie mindennap.
de azért szeressük.
2008. augusztus 05. 12:00
|
|
ben8891új tag |
|
Idézet(tamara86 @ 2008. August 5. - 11:56)
szép ez a kép nagyon, én is szeretem.
de azért szeressük.
de azért szeressük.
Most hogy így mondod, van benne valami. Hát nem 90-60-90, de azért nagyon szeressük.
Nekem most ez a két kép tetszik a legjobban
Egyik Tájföldön, a másik egy tej,csoki üzemben készült.

2008. augusztus 05. 12:02
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Idézet(ben8891 @ 2008. August 5. - 11:00)
Most hogy így mondod, van benne valami. Hát nem 90-60-90, de azért nagyon szeressük. 
szeressük, persze.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: