A topikot azért indítom, hogy azok a megszállottak mint például én is, hajlandó vagyok, fizetni szép nagy képek nyomtatásáért. (Plotter) etc.. Mivel minden sarki fénymásoldában ilyen nincs ezért is kérdem. a Másik h minõség frankon meglegyen. Valaki tud ilyen helyet és hozzá árakat elég nagy segítség lenne. Szerintem rajtam kívül még sokakat érdekelne. Szóval minél angyobb plotter választék van annál jobb. szép kis képeket ... izé... gigaposzetereket lehessen nyomtatni.
A másik kérdésem kapcsolódik a fentihez. Mivel egy ilyen plotteres cucchoz nyilván jó nagy felbontás is kellhet. Hol lehet a weben is találni olyan oldalakat ahol filmsztárokról, esetleg filmek posztereit lehet letölteni extra brutal nagy felbontásban? Nyilván fizetés fejében, mert gondolom ingyé ilyen nincs, jahh és megbizható oldal legyen
Illetve szimplán csak olyan oldal ahol HQ minõségben vannak képek, mondok egy példát: wireimage.com
Ehhez hasonlót tud valaki még. Lényeg h sztárokról legyen.
A plotteres és a szimplán nagy felbontású képek is érdekelnének. Valaki tud ehhez ilyen oldalt akkor ezer thnx
U.i.: egy plotterhez mekkora felbontású kép kell, mondjuk a legújabb HP plotterhez, csak a példának okéárt?

0 felhasználónak tetszik: