Internet Explorer 8 hibái
2009. május 22. 20:23
Az IE 8-nak van egy nagyon idegesítõ hibája, nem tudom, hogy ti már tapasztaltátok-e: idõnként egyszerûen nem hajlandó egy linket új lapon vagy ablakban megnyitni, csak ugyanabban. Így aztán szívás, ha egyszerre két lapra vagy ablakra lenne szükség, és pont akkor jön elõ a hiba, mert sajnos elég gyakran csinálja ezt. Persze nemcsak az ez egy hibája van: a másik pl., hogy a szerkesztõablakban nem lehet egérrel mozgatni kijelölt szövegeket, mert nem mûködik vele a görgetés. Ilyen hibák az IE 7-ben még nem voltak.
2009. május 22. 20:34
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2009. May 22. - 19:28)
Mondjuk próbáld meg azt az egyszerû trükköt...
Vagy a még egyszerûbbet, ne használj Internet Explorer-t...
1 felhasználónak tetszik:
Balu
2009. május 22. 21:03
Idézet(Kata159 @ 2009. May 22. - 19:28)
Mondjuk próbáld meg azt az egyszerû trükköt, ami minden keresõnél mûködik. Jobb egérgomb--> megnyitás új lapon 
Igen, pontosan így csinálom és így nem mûködik. Csak ugyanabban az ablakban hajlandó mindent megnyitni, vagyis ha új lapot akarok megnézni, el kell mennem arról, ami éppen nyitott. De már próbáltam úgy is, hogy külön menyitottam az új üres lapot, és beírtam a címet, de még akkor sem mûködött. Eddig csak az használt, ha bezártam az egészet és újra megnyitottam, akkor egy darabig mûködik, aztán megint megmakacsolja magát.
2009. május 22. 21:28
Idézet(Kata159 @ 2009. May 22. - 20:05)
Hát akkor csak joe_r ötlete maradt... én amúgy is rühellem az Explorert.
Mindenki ezt mondja, de nekem a megjelenítése miatt az tetszik a legjobban. A FireFox megjelenítése pocsék, és minden máshol van, ezért azt nem is használom.
1 felhasználónak tetszik:
dr hakapeszi
2009. május 22. 21:42
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet(ZTM @ 2009. May 22. - 20:28)
Mindenki ezt mondja, de nekem a megjelenítése miatt az tetszik a legjobban. A FireFox megjelenítése pocsék, és minden máshol van, ezért azt nem is használom.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.