Serdült Orsi úgy érzi, beérett munkája gyümölcse.
Serdült Orsolyának nagy álma teljesült azzal, hogy megválasztották Magyarország legszebb hölgyének. Amikor fejére került a korona, pityeregve sétált végig a kifutón.
- Nem csupán a boldogságtól sírtam, az is a fejemben járt, hogy volt erõm végigcsinálni az elmúlt hónapokat. Már több versenyen indultam, de mindig úgy mentem mindenhova, hogy lesz, ahogy lesz. Most azonban mindent megtettem a gyõzelemért, hónapokon át naponta edzettem, a felkészítõ tábor utolsó három napjában pedig csak fehérjeport ittam. De mindent megért, hogy végül gyõztem – mesélte Orsi az RTL Bulvárnak. – Párom jelenleg nincs, de a szüleim a helyszínen szurkoltak, és egy barátnõm mesélte, hogy amikor kimondták a nevem, édesanyám körül megszûnt a világ. Én pedig még soha nem láttam édesapám szemében ekkora büszkeséget.
A 21 éves budapesti szépség élete már most felbolydult. Egyfolytában csörög a telefonja, azt mondja, nem gondolta, hogy ennyien kíváncsiak lesznek rá. Orsi a dél-afrikai Johannesburgban képviseli majd hazánkat a Miss World világdöntõjén.
- Elsõként beiratkozom egy angol nyelvtanfolyamra, és az edzést sem hagyom abba. Lelkileg is fel kell készülnöm a versenyre, hiszen életemben elõször jutok el Afrikába, és másodszor ülök majd repülõn. Azért most néhány nap lazítás belefér, szívesen megeszem majd például egy jó kis oldalast!
Horváth Éva – aki választáson a zsûritagok között foglalt helyet – teljesen elégedett az eredménnyel.
- Nálam pont ezek a lányok álltak az elsõ három helyen. Szerintem Orsi az a karakter, aki nagyon jól szerepelhet egy világversenyen. Egyébként is úgy pontoztam, hogy ki az, aki külföldön is megállja a helyét, jól tudja képviselni hazánkat. Bájával, közvetlenségével, mosolyával Orsi mindenkit levett a lábáról. Úgy vettem észre, hogy a többi lány is esélyesnek tartotta a gyõzelemre. Szabó Patríciával folyamatosan megbeszéltük, kirõl mit gondolunk, amikor a versenyzõk végigmentek a kifutón. Végül szét is ültettek bennünket – mondta nevetve Éva. - A mûsor egyébként szerintem fantasztikus volt, a látvány teljesen lenyûgözött.
A Királynõ élete már most felfordult
2009. május 23. 12:39
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
én nem értek egyet
2009. május 23. 13:17
|
|
Tiaravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.27. Hozzászólás: 214 Csatolások: 346 Azonosító: 7908 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. May 22. - 16:49)
Most azonban mindent megtettem a gyõzelemért,...felkészítõ tábor utolsó három napjában csak fehérjeport ittam.
no comment :Ð
2009. május 24. 00:41
|
lisaminellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.24. Hozzászólás: 22 Csatolások: 9 Azonosító: 80390 offline
|
Szeintem a miss Earth csajszi a legszebb nem pedig Õ
2009. május 24. 01:00
|
|
Lippi0820új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 1 Azonosító: 94933 offline
|
Sztem nem szépek .... voltak szebbek pl a 9es meg a 21es versenyzõ (nem a nevüket figyeltem
csak a fürdöruhás résznél megmaradtak a számok
) meg a pl a félvér csajnak is szép arca volt. Ez a 3 sztem nem érdemelte meg akkor néztek ki jol esetleg amikor a tavalyiakkal voltak együtt egy képen
Polgár Kriszti
2009. május 24. 10:05
Hát tényleg nem szépek, szépek, de én nem õket választottam volna....
2009. május 24. 17:12
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
a szépség annyira szubjektív dolog..
szakmai zsûri döntött, õk aztán már csak tudják, hogy mi a szép vagy mi jó..
olyat úgyse tudtak volna választani, aki mindenkinek tetszik..
2 hét múlva már senki nem fog rájuk emlékezni, a téma tárgytalan lesz, senki nem fog róluk beszélni.
olyat úgyse tudtak volna választani, aki mindenkinek tetszik..
2 hét múlva már senki nem fog rájuk emlékezni, a téma tárgytalan lesz, senki nem fog róluk beszélni.
2009. május 24. 17:20
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet(zilinda @ 2009. May 24. - 16:12)
Hát szakmai zsûri, Szabó Patrícia még nevezhetõ szakmainak, de Dobó Kata mitõl szakmai, meg a Stohl András?
2009. május 24. 17:28
Remélem jövõre a Medveczky Ilonát és Magdi anyust is indítani fogják!
2009. május 24. 18:41
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2009. May 24. - 16:08)
nemtudom mit akartok.. tényleg mindegyik lány iszonyatronda... a tavajiak szebbek voltak
szerintem sem 'húdeszépek', de azért szerintem mindenki szeretne ilyen 'iszonyatronda' lenni... szóval azért kicsit visszafogottabban kellene
2009. május 24. 20:56
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Gabor28 @ 2009. May 24. - 17:20)
Hát szakmai zsûri, Szabó Patrícia még nevezhetõ szakmainak, de Dobó Kata mitõl szakmai, meg a Stohl András?
stohl buci is volt zsûri?
huh most már bánom, h nem néztem meg ezt a fantasztikus mûsort...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: