4x09 - Swan Song stills HQ
Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)
2013. március 06. 21:02
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Marley-nál mi ez az új stílus? Fel sem ismertem.
Én még meg is nézném milyen lenne, ha ilyen lenne, de inkább foglalkozzanak azzal a szállal, hogy Kitty mit tett vele. Hogy lehet azt úgy félbehagyni? Amúgy csak én csalódtam a sorozatban, vagy más se szereti és várja annyira az új részeket, mint régen?
2013. március 07. 18:48
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2013.03.06. 21:02)
Amúgy csak én csalódtam a sorozatban, vagy más se szereti és várja annyira az új részeket, mint régen?
Várni várom. Már megszokásból. De ha a legutóbbi részre gondolok... oké, Valentin nap, meg minden, de nekem a nyáladzás a köbön, meg agyba-főbe dug mindenki mindenkivel, nem jött be! Eddig a sorozatban nem volt ilyen (még talán az első évadban, egy-két jelenet)!
A spoilerek közt olvastam, hogy a 18. részben lesz egy lövöldözés (vagy csak pisztoly lövés). Nem tartom ezt jó ötletnek. Az utóbbi időben elég sok iskolai lövöldözésről hallottuk Amerikából. Nem tudom, hogyan képzelték ezt a készítők. Bár lehet, hogy nem lesz olyan vészes.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2013. április 06. 01:40
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Én kíváncsiságból kezdtem nézni aztán itt ragadtam. Most a 4. évad 9. részét néztem meg. De nálam ez már tényleg szenvedés.
Spoiler lehet aki még nem tart itt:
Először is szerintem elég gáz ahogy a régi szereplőket visszarángatják, mindenféle indokkal. Nem túl reális. Még a hálaadást megértem, hogy az ünnepre hazajönnek, de...
Az se tetszik, ahogy Finnből egy ekkora lúzert csináltak, mármint mindig is kicsit az volt, de most már ilyen ultra.
A Rachel, Kurt szálat meg úgy ahogy van elfelejthetnék, mert ők az a két karakter akiktől a falra mászok. Kurtöt mindig is utáltam és a hangját se bírom, amikor ő énekel mindig áttekerem.
Tinából meg akkora bitch-t csináltak.
Az új szereplők végülis nem rosszak, azt viszont sajnálom, hogy Sugar-t ennyire a háttérbe szorítják, most nem is tudom, hogy szerepel e még. Adhatnának neki egy kis teret, bírom a karakterét. De legalább Brittany még benne van, őt csípem.
Spoiler vége
Nem tudom még meddig maradok, mert tényleg már néha elég nyáltócsa az egész...
Spoiler lehet aki még nem tart itt:
Először is szerintem elég gáz ahogy a régi szereplőket visszarángatják, mindenféle indokkal. Nem túl reális. Még a hálaadást megértem, hogy az ünnepre hazajönnek, de...
Az se tetszik, ahogy Finnből egy ekkora lúzert csináltak, mármint mindig is kicsit az volt, de most már ilyen ultra.
A Rachel, Kurt szálat meg úgy ahogy van elfelejthetnék, mert ők az a két karakter akiktől a falra mászok. Kurtöt mindig is utáltam és a hangját se bírom, amikor ő énekel mindig áttekerem.
Tinából meg akkora bitch-t csináltak.
Az új szereplők végülis nem rosszak, azt viszont sajnálom, hogy Sugar-t ennyire a háttérbe szorítják, most nem is tudom, hogy szerepel e még. Adhatnának neki egy kis teret, bírom a karakterét. De legalább Brittany még benne van, őt csípem.
Spoiler vége
Nem tudom még meddig maradok, mert tényleg már néha elég nyáltócsa az egész...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.