Starity

Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)

64 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 23. 01:47 #1041
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.07.18. 22:11)
A film bemutatójának dátumai egyes országokban:
(természetesen Magyaro. nincs rajta a listán..  reklamalo.gif  )

Fantasztikus, hogy még az Uruguayiak is látni fogják moziban, de mi nem. smileeee.gif Egyébként nem tudja valaki mi a legfrissebb, HIVATALOS információk a 4. évaddal kapcsolatban? Mert én már olvastam kb mindent mostanában. Maradnak, nem maradnak, maradnak is meg nem is... etc. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, DiscoDiva
2011. július 23. 10:35 #1042
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
egy részt sem láttam, de gondoltam elkezdem nézni. Valaki nem tudja hol tudnám megnézni vagy letölteni az első évadod? előre is köszi biggrin.gif
2011. július 23. 11:56 #1043
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Spongya @ 2011.07.23. 10:35)
egy részt sem láttam, de gondoltam elkezdem nézni. Valaki nem tudja hol tudnám megnézni vagy letölteni az első évadod? előre is köszi biggrin.gif

Itt letudod tölteni mind a kettő évadot. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: olsenfan.., Spongya
2011. július 24. 21:39 #1044
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Nagyszerű hír! biggrin.gif

"A karaktereik leérettségiztek, de Lea Michele, Chris Colfer és Cory Monteith nem hagyja ott a Glee-t az évad végén." - a sorozat társ-alkotója és executive producere Brad Falchuk jelentette be ma reggel a Glee Comic-Con paneljén.
6 felhasználónak tetszik: amy92, Twilight6, Adrianna, Loveme, Hollywood^^, DiscoDiva
2011. július 24. 22:20 #1045
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.24. 21:39)
"A karaktereik leérettségiztek, de Lea Michele, Chris Colfer és Cory Monteith nem hagyja ott a Glee-t az évad végén." - a sorozat társ-alkotója és executive producere Brad Falchuk jelentette be ma reggel a Glee Comic-Con paneljén.

Ja, igen, gyorsan meg is írtam cikként...
Mi értelme van, hogy saját magukból csinálnak hülyét? omg.gif Ne értsen félre senki, én örülök, ha nem mennek el, de egyszer azt mondják, máskor meg amazt, baromi idegesítő. S*gget csinálnak a szájukból. Így nem lehet ezt csinálni, mostantól komolyan semmit nem fogok elhinni nekik, Ryan Murphyt, akármennyire szeretem, de tarkón tudnám csapni egy szívlapáttal.
5 felhasználónak tetszik: benyaw93, Twilight6, Adrianna, twilightgirl0910, Hollywood^^
2011. július 24. 22:43 #1046
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Hát ez hihetetlen, komolyan röhögök. _nevet.gif Azt mondták Chord visszatér 10 részre, én ezzel az infóval írtam meg a cikket, aztán közlik, hogy de Chord úgy döntött nem marad.
Istenem, ez már komédia rohog.gif
2011. július 25. 09:41 #1047
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Idézet (Twilight6 @ 2011.07.23. 11:56)
Itt letudod tölteni mind a kettő évadot. wink.gif

nagyon szépen köszii biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. július 25. 09:49 #1048
Twilight6
Twilight6

Státusz.

Ááá..ez nagyon nagyon jó hír yahoo.gif
2011. július 25. 14:38 #1049
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Twilight6, amy92, Domcicc, Hollywood^^
2011. július 25. 21:01 #1050
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 2572
Azonosító: 140291

JEEE. Győzelem. biggrin.gif
2011. július 27. 21:50 #1051
- törölt felhasználó -    
Glee 3D Movie: On the Road..

3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Twilight6, amy92
2011. július 28. 13:01 #1052
- törölt felhasználó -    
Glee: The 3D Movie - Valerie (Naya Rivera)
Amy Winehouse emlékére ma megjelent az első Glee: The 3D Movie klip, amelyen Naya Rivera énekli az elhunyt énekesnő Valerie című dalát. Egy szó: elképesztő.
7 felhasználónak tetszik: Twilight6, niiikiii, amy92, Hollywood^^, Beba13, Domcicc, Adrianna
2011. július 28. 14:51 #1053
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsmedemz @ 2011.07.28. 13:01)
Glee: The 3D Movie - Valerie (Naya Rivera)
Amy Winehouse emlékére ma megjelent az első Glee: The 3D Movie klip, amelyen Naya Rivera énekli az elhunyt énekesnő Valerie című dalát. Egy szó: elképesztő.

Elképeszt jó!! Naya nagyon jól énekel meghajolo.gif
2011. július 29. 12:55 #1054
- törölt felhasználó -    
Figyelem! Új információk a 3. évaddal kapcsolatban!
A forgatások Augusztus 8-án kezdődnek, a promófotózás pedig 14-én lesz. Egyenlőre ennyit tudtam kideríteni, viszont még most is megy a vita azon, hogy ki marad és ki megy. Én kicsit megdöbbentem azon, hogy Chord nem szeretne maradni, bár ugye Ő Kellan Lutz-zal forgat filmet, szóval tuti a siker számára. Amerikában már most imádják Őt, szóval ígéretes jövő elé néz.
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, DiscoDiva
2011. július 29. 19:43 #1055
- törölt felhasználó -    
Újabb hírek: Senki sincs kirúgva! pompom.gif A cikket itt lehet elolvasni.
2011. július 29. 19:44 #1056
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.29. 19:43)
Újabb hírek: Senki sincs kirúgva! pompom.gif A cikket itt lehet elolvasni.

Elegem van Ryan-ből. dry.gif Én eltudom azt is képzelni, hogy Ryan mindent komolyan gondolt, csak így biztos, hogy sokkal kevesebben néznék a Glee-t.. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Hollywood^^
2011. július 30. 09:21 #1057
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Én nagyon szeretem a Gleet,de mióta nincs a TV-ben,azóta mindig töltöm. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. augusztus 04. 22:29 #1058
- törölt felhasználó -    
Interjú Ryan-nel:
A Glee háza táján nyár eleje óta megy a találgatás, hogy mi lesz Lea, Cory és Chris sorsa, valamint mi a helyzet a karakterük felbukkanásával egy esetleges spin-offban. A helyzet pedig az utóbbi hetekben csak még kuszább lett az írók néhol egymásnak ellentmondó nyilatkozatainak köszönhetően.
Allison Hope Weiner újságírónő egy exkluzív interjúban faggatta Ryan Murphyt, hogy tisztázzanak néhány kérdést a sorozattal és a színészekkel kapcsolatban.

Az interjú során Murphy elmondta, hogy tényleg gondolkozott és dolgozott egy spin-off ötletén, ami néhány Glee szereplő sorsát követte volna, miután leérettségiztek, és főiskolára járnak New Yorkba. Az író szerint szerették volna megmutatni, hogy hova fejlődnek még a karakterek, ezért mondta azt egy nyár eleji interjúban, hogy Lea, Cory, Chris karakterei leérettségiznek a harmadik évadban, és a negyedikben már nem térnek vissza.

Akkoriban ugyanis tényleg számoltak egy testvérsorozattal, és márciusban már beszélgettek az említett színészekkel, hogy érdekelné-e őket a lehetőség, tudnak-e, és akarnak-e váltani. Chrisék érdeklődve és örömmel fogadták az ötletet, hiszen így a karaktereik is felnőhetnek, érettségizhetnek, kiléphetnek a kórus szoba falai közül, és tovább fejlődhetnek. 3-4 hónapig tervezgettek, és ötleteltek a spin-offal kapcsolatban, és még a Juilliarddal (New-yorki szín-, tánc-, és zeneművészeti egyetem) is felvették a kapcsolatot.

Szóval amikor ezek a színészek azt írták – ”A Twitterről tudtam meg, hogy kirúgtak a sorozatból” –, az nem volt igaz. Senkit se rúgtak ki, és soha nem volt szó erről. A testvérsorozaton dolgoztak, és erről mind a három színész tudott, és mindannyian akarták csinálni. Igaz néhányuknak volt ellenérzésük a másik városba költözéssel kapcsolatban.

Ami ez után történt az fel lett fújva, és egy csomó cikket írtak róla. Voltak, akik azt írták, ha nincsenek a sorozatban, az azt jelenti, hogy ki vannak rúgva. De nem, ez 100%-ban hibás feltételezés.

Hogy mi sült el rosszul? Ryan szerint a néhány szereplő képviselője meggondolta magát, ő se tudja miért. Talán nem kellett volna még a spin-offról beszélni. Túl korai volt. Az volt az ötlet, hogy akkor kezdik el csinálni, amikor ősszel a Glee visszatér a képernyőre. Aztán jöttek a színészek twitter üzenetei a kirúgásukról. Mindenki azt mondta, hogy ez abszolút nem oké, mert mind a három színészészt be akarjuk vonni a döntésbe. Akkor döntöttek úgy, hogy ok, nem csinálják meg a spin-offot.

Hogy hol tartanak most? Talán beszélnek még róla áprilisban, vagy májusban, de most csak a 3. évad munkálataira akarnak összpontosítani, ez a legjobb, amit tehetnek.

Amikor azt mondta Coryék végzősök, és nem térnek vissza a 4. évadban, akkor ami kimondatlan maradt, hogy azért nem térnek vissza a sorozatba, mert lesz egy másik. Brad a Comic-Conon helyesen mondta, hogy érettségiznek. Azt szeretnék, ha mindenki megértené: a színészeket nem rúgták ki. Senkit sem bocsátottak el.

Az újságírónő felvetette az interjú során, hogy a színészek csak helyzetbe szerették volna magukat hozni egy béremeléshez egy lehetséges folytatásnál.

Murphy ezt azonnal cáfolta, rámutatva, hogy ez a felek kölcsönös megegyezésén múlik.

Mindemellett elmondta, hogy az egész ügy valószínűleg egy rosszul időzített Chris Colfer interjúnak köszönhető. Chris rengeteg telefonhívást kapott, amikben azt mondták: Ki van rúgva. A színészek tudták, hogy ez nem igaz, nem bocsátották el őket, mégis borzasztó dolog volt ezt olvasni. Nem állhattak ki, és mondhatták el, hogy nincsenek kirúgva, és egy spin-offról tárgyalnak, mert Murphyvel megbeszélték, hogy nem mondhatják el. Ekkor robbant a bomba.

Most pihen a testvérsorozat ötlete, de ez nem Ryan döntése.

A szereplők szerződése hét évre szól. Szóval azért mert érettségiznek, és sokakat közülük szeretnek, ha nem mennek New Yorkba, talán valami mást csinálnak. Még az írók se tudják. De a spin-offot egy időre hanyagolják.

Weiner megkérdezte Murphyt arról is, hogy a megvalósíthatónak tartja-e azt, hogy a karaktereket egy olyan helyre küldi, mint a Juilliard. Az író elmondta, hogy az volt az eredeti tér. Az egész New York epizód, a finálé erről szólt. (Falchuk is említette a Comic-Conon, hogy a második évad fináléjában megmutatták New Yorkot, a Broadwayt, mint egy esetleges lehetőséget az érettségi után)

De reméli, hogy mindenki megérti, hogy az újságokban megjelentek, valamint a Braddel közös új sorozatuk (American Horror Story) miatt most nem foglalkoznak ezzel. Beszéltek a dolgokról Leával, de még nem tudják, hogy mit fognak csinálni. Beszélnek a továbbiakról majd később is. A fő, hogy most már mindenkiben tudatosítsák, hogy senkit sem bocsátottak el.

A média fújta fel a dolgot, hogy aki végzős, azt kirúgják, aztán jönnek helyettük a Glee Project résztvevői.

Az újságírónő ekkor a védelme alá vette a médiát, és a színészeket kezdte vádolni.

Ryan megvédte őket, mondván, hogy tulajdonképpen az ő utasítása miatt nem szólhattak a spin-offról. Az igazságot nem mondhatták el, ebből harapódzott el ez az egész. De tanultak belőle, főleg, hogy a Glee az egyik legtöbbet tárgyalt sorozat az interneten. A rajongók izgatottak, és sokat kombinálnak. Ebben az esetben a spin-off volt a hibás.

Végül tisztázták, hogy jelenleg a testvérsorozat parkoló pályán van. Voltak terveik, voltak színészeik, de ez most összeomlott. Nem tesznek semmit ezzel kapcsolatban. A következő néhány hónapban a harmadik évadra koncentrálnak. Egy nagyon jó évadot szeretnének összehozni. Ha lesz spin-off, akkor arról majd áprilisban beszélnek. Hogy lesz-e? Még nem tudják. Néhány színész nem szeretne részt venni benne. Nehéz úgy sorozatot csinálni, hogy nincsenek színészek. Mindenestre most csak annyit tud mondani, jelenleg nem dolgozik a spin-offon.

forrás:gleecentral
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, DiscoDiva
2011. augusztus 05. 21:25 #1059
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Valaki tudja, hogy van-e szinkronhangal 2-ik évad? Mert én eddig csak felirattal találtam. sad.gif
2011. augusztus 06. 05:05 #1060
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.05. 21:25)
Valaki tudja, hogy van-e szinkronhangal 2-ik évad? Mert én eddig csak felirattal találtam. sad.gif

Nincs és nem is nagyon lesz, nem fogja adni az RTL rolleyes.gif Egyébként eredetiben sokkal jobb, nézd tovább úgy wink.gif
2 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, DiscoDiva
64 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!