Starity

Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)

64 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 25. 07:20 #981
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Réka. @ 2011.06.24. 22:10)
MÉG SAJNOS NEM LÁTTAM DE MEGNÉZNÉM!

Még nem láttad, de azért nézed. Ez értelmes. blink.gif
2011. június 25. 13:01 #982
- törölt felhasználó -    
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot ésm régebben néztem is de már nem adják sad.gif legalábbis az Rtl-en nem sad.gif mert asszem azon volt
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. június 27. 11:24 #983
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.06.24. 22:12)
Beragadt a caps lock, édes? pardon.gif
Egyébként még azt hiszem jól jártunk ezzel az időponttal, mert ha jól emlékszem tavaly akkor 25-26-27 vagy ennek a környékén volt kezdés. De majd biztos agyon promozzák  beer.gif

Igazad van, így nézve jól jártunk! De akkor is az még hosszú idő. :S (elkezdtem újranézni az első évadot smileeee.gif )
2011. június 30. 19:15 #984
- törölt felhasználó -    
Idézet (evi44 @ 2011.06.25. 13:01)
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot ésm régebben néztem is de már nem adják sad.gif legalábbis az Rtl-en nem sad.gif mert asszem azon volt

Azon volt egy darabig, aztán nem tudtak finanszírozni valamit és mivel ez volt az a sorozat amit az emberek nem néztek túl sokan magyarul alulmaradt a nézettség. Ezért kiiktatták a csatornáról. Ha jól tudom ez az oka. mellow.gif
Ha valakit érdekel, és nem túl jó minőségű a hostja akkor nyugodtan nézze itt (nekem is ez a forrásom)
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
2011. június 30. 19:34 #985
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Itsquinn-nek igaza van,azért vették le,meg ugye azt várták tőle, hogy az amerikai nézettség legalább harmadát hozza,de sajnos nem sikerült.Egyébként még Indavideo-n érdemes részek után kutatni,rengeteg fent van.
2011. június 30. 19:37 #986
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.30. 19:34)
Itsquinn-nek igaza van,azért vették le,meg ugye azt várták tőle, hogy az amerikai nézettség legalább harmadát hozza,de sajnos nem sikerült.Egyébként még Indavideo-n érdemes részek után kutatni,rengeteg fent van.

És Ninaa.-nak is igaza van _nevet.gif
Ninaa: reklamalo.gif
2011. június 30. 19:42 #987
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

Nem tudom,hogy berakták-e már,de ezt olvassátok el.http://www.rollingstone.com/movies/news/glee-creator-reveals-that-cast-will-graduate-after-next-season...season-20110621
Ha tényleg kirúgják őket,én felkötöm magam blink.gif
2011. június 30. 19:46 #988
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.30. 19:42)
Nem tudom,hogy berakták-e már,de ezt olvassátok el.http://www.rollingstone.com/movies/news/glee-creator-reveals-that-cast-will-graduate-after-next-season...season-20110621
Ha tényleg kirúgják őket,én felkötöm magam  blink.gif

Ez eddig is így volt, hogy csak a 3. évadig maradnak. Eddig még a 3-ból is ki akarták őket rugdalni, szóval még így is jól jártunk. Igaz ezzel csak azt érik el, mint a Skinsszel. Új kaszt = fele nézettség.
3 felhasználónak tetszik: Ninaa., Hollywood^^, Adrianna
2011. június 30. 19:49 #989
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

Idézet (Dianna @ 2011.06.30. 19:46)
Ez eddig is így volt, hogy csak a 3. évadig maradnak. Eddig még a 3-ból is ki akarták őket rugdalni, szóval még így is jól jártunk. Igaz ezzel csak azt érik el, mint a Skinsszel. Új kaszt = fele nézettség.

Igen,tudom hogy a 3. lesz az utolsó,amiben benne lesznek,de nagyon sokkoló.Mert szerintem Quinn a legnépszerűbb karakter,és a rajongóknak ez nem igzaán fog tetszeni,hogy kirúgják.
2011. június 30. 20:00 #990
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.30. 19:49)
Igen,tudom hogy a 3. lesz az utolsó,amiben benne lesznek,de nagyon sokkoló.Mert szerintem Quinn a legnépszerűbb karakter,és a rajongóknak ez nem igzaán fog tetszeni,hogy kirúgják.

Őszinte legyek? Dianna Agron lesz a legutolsó, akit félteni fogok miután befejeződik a 3. évad. Az I Am Number 4 óta egyre jobban szárnyal felfele a karrierje, napról napra kapja a felkéréseket.

Még Naya Rivera miatt sem aggódom, hiszen, ha ő nem is a színészetben, de az éneklésben mindenképpen bent marad az 'élsztárok' között. Az új albuma tutira csúcs lesz és a klipjeit is nyomatni fogják mindenhol 0-24be mert Naya gyönyörű.

Lea Michele kisasszonyért annyira nem vagyok oda, de ő érte viszont már megy a para. El tudom képzelni, hogy a Broadway-en énekelget, de hát azt a kutya se követi figyelemmel. (tisztelet a kivételnek)

És akkor itt vannak, akikért összetehetjük a két kezünket, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben. Lásd Cory Monteith, akinek ugyan van a bandája, a Bonnie Dune, de csak hobbyszinten űzi. Filmek terén se áll most nagyon sehogy, ha jól tudom. Mark Salling édes-aranyos, jó a hangja, de őt se fogják szerintem nagyon hívni sehová. Heather Morrisban pedig 100%-ig biztos vagyok, hogy nem hallunk többet a 3. évad után. Eddig se kavart nagy port, hát még később...

Ráadásul ők még a híresebb gleesek voltak. Ilyeneket már említeni se merek, hogy Amber Riley, Kevin McHale vagy Jayma Mays.
2 felhasználónak tetszik: Ninaa., Adrianna
2011. június 30. 20:08 #991
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

Idézet (Dianna @ 2011.06.30. 20:00)
Őszinte legyek? Dianna Agron lesz a legutolsó, akit félteni fogok miután befejeződik a 3. évad. Az I Am Number 4 óta egyre jobban szárnyal felfele a karrierje, napról napra kapja a felkéréseket. 
Még Naya Rivera miatt sem aggódom, hiszen, ha ő nem is a színészetben, de az éneklésben mindenképpen bent marad az 'élsztárok' között. Az új albuma tutira csúcs lesz és a klipjeit is nyomatni fogják mindenhol 0-24be mert Naya gyönyörű.
Lea Michele kisasszonyért annyira nem vagyok oda, de ő érte viszont már megy a para. El tudom képzelni, hogy a Broadway-en énekelget, de hát azt a kutya se követi figyelemmel. (tisztelet a kivételnek)
És akkor itt vannak, akikért összetehetjük a két kezünket, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben. Lásd Cory Monteith, akinek ugyan van a bandája, a Bonnie Dune, de csak hobbyszinten űzi. Filmek terén se áll most nagyon sehogy, ha jól tudom. Mark Salling édes-aranyos, jó a hangja, de őt se fogják szerintem nagyon hívni sehová. Heather Morrisban pedig 100%-ig biztos vagyok, hogy nem hallunk többet a 3. évad után. Eddig se kavart nagy port, hát még később...
Ráadásul ők még a híresebb gleesek voltak. Ilyeneket már említeni se merek, hogy Amber Riley, Kevin McHale vagy Jayma Mays.

Igazad van.Meg ugye Diannának ott van a The Hunters is,ami elég ígéretesnek ígérkezik.Naya gyönyörű hanggal rendelkezik, az albuma pontosan úgy lesz,ahogy mondod:tutira csúcs lesz.Én a világsikerben is biztos vagyok.
2011. július 01. 14:37 #992
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Na, hát látom már megy a témázgatás a 4. évadról. Aki ÁLLÍTÓLAG maradni fog a 4. évadban az Brittany (rosszul tanul és megbukik, de ez csak ilyen pletyka szintű), és Sam, ő pedig azért, mert ugye fiatalabb a többieknél, később jött, stb. Meg azt hallottam, hogy Lea Michele nem szeretné elhagyni a sorozatot, és esetleg ő, mint tanár maradhatna.
Nem állok túl pozitívan a 4. évadhoz, mert lecserélni a teljes stábot, ennyi rajongóval...nekem nem lesz Glee Santana, Quinn, Mercedes, és a többiek nélkül. Ők az igazi Glee-sek, akik felfuttatták ezt a sorozatot, akik kialakították a rajongó táborát, szerintem hiba a 4. évad...

Akinek szerintem van jövője a Glee után az Naya Rivera (nagyon bízom benne, hogy a szólóalbuma sikeres lesz), Dianna Agron, és szerintem van még esélye Leának, meg Corynak, és nagyon bízom Chris-ben is, meg Amber-ben, és szerintem kár lenne Kevinért is, baromi jó hangja van! Többiekhez nem fűzök sok reményt, de nagyon szurkolok nekik is.
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Adrianna
2011. július 01. 15:37 #993
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

Idézet (Pandus @ 2011.07.01. 14:37)
Na, hát látom már megy a témázgatás a 4. évadról. Aki ÁLLÍTÓLAG maradni fog a 4. évadban az Brittany (rosszul tanul és megbukik, de ez csak ilyen pletyka szintű), és Sam, ő pedig azért, mert ugye fiatalabb a többieknél, később jött, stb. Meg azt hallottam, hogy Lea Michele nem szeretné elhagyni a sorozatot, és esetleg ő, mint tanár maradhatna.
Nem állok túl pozitívan a 4. évadhoz, mert lecserélni a teljes stábot, ennyi rajongóval...nekem nem lesz Glee Santana, Quinn, Mercedes, és a többiek nélkül. Ők az igazi Glee-sek, akik felfuttatták ezt a sorozatot, akik kialakították a rajongó táborát, szerintem hiba a 4. évad...
Akinek szerintem van jövője a Glee után az Naya Rivera (nagyon bízom benne, hogy a szólóalbuma sikeres lesz), Dianna Agron, és szerintem van még esélye Leának, meg Corynak, és nagyon bízom Chris-ben is, meg Amber-ben, és szerintem kár lenne Kevinért is, baromi jó hangja van! Többiekhez nem fűzök sok reményt, de nagyon szurkolok nekik is.

Brittany megbukik?Na mindent vártam volna,de ezt nem-én úgy voltam vele,ha Naya megy,akkor ő is.Mondjuk szerintem értelmetlen dolog lecserélni a kasztot,mert a Glee nem Glee az eredeti csoport nélkül.
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. július 01. 15:47 #994
- törölt felhasználó -    
Most olvastam ezt az egészet és meglepődtem. Őszinte leszek,én a régi kaszt nélkül nem igen fogom majd tovább nézni ugyanis megszerettem és megszoktam őket,ők voltak a sorozat gerincei és ha őket kiveszik azzal a sorozat is elveszti majd a lendületét és abban is biztos vagyok hogy ez a nézettségen is meg fog látszódni. Ami a színészeket illeti Diannának és Nayának szerintem sincs félni valója,és ami azt illeti Cory-t meg állítólag ígéretes tehetségnek tartják így később még lehetséges hogy kaphat szerepajánlatokat. A többieket viszont nem tudom,ahogy Dianna is mondta Leát nehéz más helyen elképzelni,maximum Broadway.De igazából majd meglátjuk mit hoz a sors,lehet hogy rendesen meglepődünk majd.
4 felhasználónak tetszik: Ninaa., Loveme, Hollywood^^, Adrianna
2011. július 02. 19:43 #995
- törölt felhasználó -    
Most írtam egy cikket Chord jövőjéről, remélem elfogadják és kirakják. smileeee.gif
Cory-t nem féltem, tipikus szépfiús kinézete van (nem rossz értelemben, engem is elbűvöl)ezért ha jól csinálja könnyen kaphat filmszerepeket. Dianna, szép hanggal, jó színész tudással nem fog elveszni. A Negyedikben is nagyon jó volt. Lea, nagyon remélem, hogy nem tűnik el. Gyönyörű hangja van, szép, szerintem jó színész is. Igen nála nagyon sanszos rosszabb esetben a Broadway. Remélem nem tűnik el, lemeze és filmje is lesz. Mark is jó hangú, nagyon jól néz ki, de neki a rossz fiús szerepek állnak jól. Őt féltem. Naya-nál jó lenne egy lemez és film is, de sajnos ebbe nem vagyok biztos. Chord jővőjét már csak a cikkem miatt sem taglalom, remélem ti is olvashatjátok majd. A többieket nagyon féltem. Remélem nem tűnnek el.
Rossz, hogy ennek a Cast-nak csak 3 évad jutott. Én még jó sokig elnéztem volna őket!!
4 felhasználónak tetszik: Pandus, Twilight6, Adrianna, Ninaa.
2011. július 02. 21:42 #996
Pandus
Pandus

Jézusom emberek, ez mi, hogy Chord állítólag nem lesz benne a 3. évadban?! Bocsi Hollywood, szerintem erről írtál, de nem tudom ezt így most magamban tartani, mert most olvastam. Ne csinálják már ezt...kezdek egyre jobban félni a 3. évadtól, már a 2.nál is elég sok rész volt ahol azért húzgáltam a szám, de én igazán megszerettem Sam-et, ráadásul az egyik legjobban a Sam & Mercedes kapcsolatát vártam, hogy velük mit kezdenek!!! Most mérges vagyok.. mad.gif
3 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Twilight6, Adrianna
2011. július 02. 21:56 #997
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.07.02. 21:42)
Jézusom emberek, ez mi, hogy Chord állítólag nem lesz benne a 3. évadban?! Bocsi Hollywood, szerintem erről írtál, de nem tudom ezt így most magamban tartani, mert most olvastam. Ne csinálják már ezt...kezdek egyre jobban félni a 3. évadtól, már a 2.nál is elég sok rész volt ahol azért húzgáltam a szám, de én igazán megszerettem Sam-et, ráadásul az egyik legjobban a Sam & Mercedes kapcsolatát vártam, hogy velük mit kezdenek!!! Most mérges vagyok.. mad.gif

Igen, erről szólt a cikkem. Engem is letaglózott a hír. Igazából nem értem miért hozták össze Mercedessel ha most meg kiírják. Nem tudom mi lesz a 3. évaddal.. unsure.gif
Akkor már elárulom, hogy Harry és Darren viszont állandó szereplő lesz a 3. évadban! (ennek ellenére remélem kirakják a cikkem...)
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. július 02. 22:30 #998
Pandus
Pandus

Idézet (Hollywood^^ @ 2011.07.02. 21:56)
Igen, erről szólt a cikkem. Engem is letaglózott a hír. Igazából nem értem miért hozták össze Mercedessel ha most meg kiírják. Nem tudom mi lesz a 3. évaddal..  unsure.gif 
Akkor már elárulom, hogy Harry és Darren viszont állandó szereplő lesz  a 3. évadban! (ennek ellenére remélem kirakják a cikkem...)

Megmondom őszintén Harry és Darren annyira nem érdekelnek. Mondjuk Darren karakterét bírom, de Mike meg Tina áll tőlem a legmesszebb...Most nem arról van szó, hogy Sam volt a kedvenc szereplőm, de őt például eléggé kedveltem, és szerintem még sok mindent kilehetett volna belőle hozni. Múlt héten még olyanok láttak napvilágot, hogy akkor egész nyáron randizott Sam és Mercedes, meg, hogy a kapcsolatuk folytatódni fog, és megmondom őszintén én ezt vártam talán a legjobban a következő évadban, hogy velük mi lesz, mert ez egy érdekes szálnak indult...Erre...hát nem tudom, de ezt most elég nagy mellélövésnek érzem, és nagyon remélem, hogy mivel ennyi rajongó háborodott fel ezért Ryan csak észbe kap, de engem ez most eléggé megütött...ennyi erővel kiírhatnák Tinát, mert ő kb. tök unalom, nincs is annyi rajongója, meg pl most nem tudom emlékeztek-e Mattre az 1. évadból..őt állítólag visszahozzák. Na most ő kit érdekel?! Volt összesen 2 mondata..Ahj nem hiszem el. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. július 03. 12:54 #999
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Hát remélem jól meggondolták a készítők mit csinálnak... Ennyi tehetséget kipakolni. ohmy.gif

Idézet
Chord mellett Kristin Chenoweth (April Rhodes) illetve Charice (Sushine Corazon) sem tér vissza a harmadik évadban. - forrás
2011. július 03. 13:18 #1000
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Sztori szempontjából Charice-ért nem kár, de az tény, hogy eszméletlen hangja volt. Chord pedig attól, hogy nem állandó szereplőnek van szerződtetve, visszatérő szereplő még lehet. wink.gif
64 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!