Starity

Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)

64 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 12. 20:07 #941
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Na! Elég a találgatásokból, Dianna írt erről egy blogbejegyzést, hogy miért viselte azt a pólót.
http://felldowntherabbithole.tumblr.com/post/6453072763
Lehet, hogy nem mindenkinek van kedve elolvasni, mert nagyon hosszú, tehát kiemelném ezt a részt:
Yesterday, during our second show, Instead of wearing my usual shirt during “Born This Way” I decided to wear one that said “Likes Girls”. It should actually have read, “Loves Girls”, because I do. The women in my life give me things that the men in my life can’t. And vice-versa.
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, anna21
2011. június 12. 21:00 #942
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.06.12. 20:07)
Na! Elég a találgatásokból, Dianna írt erről egy blogbejegyzést, hogy miért viselte azt a pólót.
Lehet, hogy nem mindenkinek van kedve elolvasni, mert nagyon hosszú, tehát kiemelném ezt a részt:
Yesterday, during our second show,  Instead of wearing my usual shirt during “Born This Way” I decided to wear one that said “Likes Girls”. It should actually have read, “Loves Girls”, because I do. The women in my life give me things that the men in my life can’t. And vice-versa.

Köszi, elolvastam az egészet. meghajolo.gif
Egész reggel mindenki ezt találgatta, jó, hogy Dianna tisztázott mindent. ( Szerencsére Quinnből sem csinálnak leszbit)
2011. június 12. 21:11 #943
- törölt felhasználó -    
Valaki lefordítaná nekem ennek esetleg a lényegét? Nem mondanám hogy erősségem az angol,szóval nem egészen értem.
De annak örülök hogy nem csinálnak belőle is leszbikust a sorozatban. Teljesen erőltetett húzás lenne szerintem.
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, anna21, Loveme
2011. június 12. 21:47 #944
Pandus
Pandus

Nem olvastam még végig az egészet, csak átfutottam, és szóljatok, hogy ha rosszul értelmeztem valamit, de lényegében annyi az egész, hogy a melegek és a leszbikus, biszexuálisok hónapja a június, ami az elfogadásról szól, az elismerésről, tisztelet adásról feléjük, és Dianna az ő tiszteletükre, támogatásukra viselte azt a felsőt. Végig arról beszél, hogy milyen fontos az elfogadás, hogy teljesen mindegy, hogy valaki fehér, fekete, stb. És hogy rengeteg üzenetet kapott twitteren, hogy miért viselte azt a pólót, és azt mondja, hogy nem kell vele egyetérteni, csak hallgassák meg őt, amit mondd, és hogy nem tudunk más helyében lenni, de legalább próbáljuk meg beleképzelni magunkat. Meghogy akik mások azoknak talán nem kéne boldognak lenniük, és őszintének?
Hogyha elolvastam rendesen az egészet lehet részletesebben leírom, de egyelőre csak ennyit jegyeztem meg, meg igazából egy-egy mondatot, kisebb részt olvastam még csak el, de az egész az elfogadásról szól, és egy szó, mint száz, azért viselte a felsőt, hogy támogassa a melegeket. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: liltoria, Hollywood^^, anna21, Ninaa., Twilight6
2011. június 12. 22:20 #945
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.06.12. 21:47)
Nem olvastam még végig az egészet, csak átfutottam, és szóljatok, hogy ha rosszul értelmeztem valamit, de lényegében annyi az egész, hogy a melegek és a leszbikus, biszexuálisok hónapja a június, ami az elfogadásról szól, az elismerésről, tisztelet adásról feléjük, és Dianna az ő tiszteletükre, támogatásukra viselte azt a felsőt. Végig arról beszél, hogy milyen fontos az elfogadás, hogy teljesen mindegy, hogy valaki fehér, fekete, stb. És hogy rengeteg üzenetet kapott twitteren, hogy miért viselte azt a pólót, és azt mondja, hogy nem kell vele egyetérteni, csak hallgassák meg őt, amit mondd, és hogy nem tudunk más helyében lenni, de legalább próbáljuk meg beleképzelni magunkat. Meghogy akik mások azoknak talán nem kéne boldognak lenniük, és őszintének?
Hogyha elolvastam rendesen az egészet lehet részletesebben leírom, de egyelőre csak ennyit jegyeztem meg, meg igazából egy-egy mondatot, kisebb részt olvastam még csak el, de az egész az elfogadásról szól, és egy szó, mint száz, azért viselte a felsőt, hogy támogassa a melegeket.  meghajolo.gif

Én is így értelmeztem. Sok mindent kaphatunk a nőktől és férfiaktól egyaránt. Ő is sokat tanult a társaitól legyen az férfi vagy nő.
Nagyon dicséretes dolog tőle! Ő még erre is figyel! smileeee.gif
(amúgy nekem erről ez a kép jutott eszbe: A szerelem az szerelem...)
3 felhasználónak tetszik: Pandus, Ninaa., Twilight6
2011. június 13. 12:15 #946
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Elmondhatatlanul örülök,hogy Quinn nem lesz leszbikus.Komolyan, az már unalmas lenne,ha az lenne,Santana és Brittany(ha annak mondhatom) bőven elég.Ráadásul Quinn szerintem a legnépszerűbb karakter,és óriási balhék lettek volna,ha ő is leszbi lenne mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: liltoria, Loveme, Hollywood^^
2011. június 13. 12:52 #947
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 2572
Azonosító: 140291
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.13. 12:15)
Elmondhatatlanul örülök,hogy Quinn nem lesz leszbikus.Komolyan, az már unalmas lenne,ha az lenne,Santana és Brittany(ha annak mondhatom) bőven elég.Ráadásul Quinn szerintem a legnépszerűbb karakter,és óriási balhék lettek volna,ha ő is leszbi lenne  mellow.gif

Hát igen. És ez nem is illik Quinn karakteréhez.
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. június 13. 15:06 #948
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.06.12. 20:07)
Yesterday, during our second show,  Instead of wearing my usual shirt during “Born This Way” I decided to wear one that said “Likes Girls”. It should actually have read, “Loves Girls”, because I do. The women in my life give me things that the men in my life can’t. And vice-versa.

Köszi, hogy megosztottad már tegnap is akartam írni, csak el voltam foglalatoskodva itthon. unsure.gif

Szóval ehhez csak annyit fűznék hozzá saját véleményként, hogy hihetetlen milyen intelligens és 'életkész' ez a mindössze 25 éves leányzó. Látszik, hogy igazi gleek! laugh.gif meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Pandus, Domcicc, liltoria
2011. június 13. 17:12 #949
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.06.13. 15:06)
Köszi, hogy megosztottad már tegnap is akartam írni, csak el voltam foglalatoskodva itthon. unsure.gif 
Szóval ehhez csak annyit fűznék hozzá saját véleményként, hogy hihetetlen milyen intelligens és 'életkész' ez a mindössze 25 éves leányzó. Látszik, hogy igazi gleek! laugh.gif  meghajolo.gif

Nincs mit beer.gif Teljesen egyetértek veled, Dianna iszonyú okosnak tűnik, illetve az is. Végig olvastam, és nagyon tetszik amiket írt. meghajolo.gif

Egyébként nem tudom hallottátok-e, de Leával mikor repülőn utaztak egyszer, egy őrült rajongó odament megragadt Diannat és megcsókolta laugh.gif Lea meg elkezdett kiabálni, meg eltolni a csávót, és az utaskísérő aki nem látta ezt, csak azt hallotta, hogy Lea kiabál, mint a fába szorult féreg, rájuk szólt, hogy halkabban, erre Lea teljesen kiakadt, és ott kiabálta, hogy nem marad csendben, mert megcsókolták a barátját. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, Hollywood^^
2011. június 13. 17:18 #950
- törölt felhasználó -    
Elmondhatatlanul örülök,hogy Quinn nem lesz leszbikus.Komolyan, az már unalmas lenne,ha az lenne,Santana és Brittany(ha annak mondhatom) bőven elég.Ráadásul Quinn szerintem a legnépszerűbb karakter,és óriási balhék lettek volna,ha ő is leszbi lenne  mellow.gif

Köszönöm a szónoklatot Ninaa! Mintha csak a számból vetted volna ki. rolleyes.gif
Főleg a részemről lett volna balhé. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, itsmedemz, Ninaa.
2011. június 14. 10:09 #951
- törölt felhasználó -    

Egyetértek. Az utóbbi részekbe és a második évadba annyi mindent belesűrítettek, hogy azt már leírni sem lehet. Jó persze, ez a sorozat lényege, de nekem néha túl sok(k) amiket a részekben látok. Ennek ellenére imádom a Glee-t, de Quinnből tényleg nem kéne leszbit csinálni, mert szerintem hihetetlenül levinné a sorozat színvonalát, ha Quinn is leszbi lenne.
2 felhasználónak tetszik: Pandus, Hollywood^^
2011. június 14. 10:15 #952
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsQuinn @ 2011.06.13. 17:18)
Köszönöm a szónoklatot Ninaa! Mintha csak a számból vetted volna ki.  rolleyes.gif 
Főleg a részemről lett volna balhé.  _nevet.gif

Támogattunk volna néhányan smileeee.gif

videó (1:30)
Mark és Lea heart.gif
2011. június 14. 10:23 #953
Naya
Naya
új tag

StátuszDUDE.
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 149161
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.06.14. 10:15)
Támogattunk volna néhányan smileeee.gif
videó (1:30)
Mark és Lea heart.gif

Wáá heart.gif Leát meg kell zabálni. Mark meg olyan aranyos, még így is, hogy csak körbe-körbe koslat heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Ninaa.
2011. június 14. 23:40 #954
- törölt felhasználó -    
Gyerekek én már nagyon keservesen bírom Glee nélkül. rohog.gif Szerintem elkezdem újra az első évadot, ott még úgyse nagyon figyeltem a szereplőkre csak az alapsztorira. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Pandus, Hollywood^^
2011. június 15. 09:34 #955
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Dianna @ 2011.06.14. 23:40)
Gyerekek én már nagyon keservesen bírom Glee nélkül. rohog.gif Szerintem elkezdem újra az első évadot, ott még úgyse nagyon figyeltem a szereplőkre csak az alapsztorira. laugh.gif

Szerintem én is ezt fogom csinálni. Nem bírok ki több hónapot Glee nélkül. unsure.gif
2011. június 15. 11:11 #956
- törölt felhasználó -    
Én most egy érdekességet hoztam Jonathan Groffról és Nayáról. Jon még tavaly adott egy kisebb interjút a Details magazinnak. Itt lenne pár fontosabb kérdés és válasz, Jontól.

Details: Melyik karakternek adnál lehetőséget jobban kibontakozni a sorozatban?
Jonathan Groff: Santanának (Naya Rivera). Mostanában hallhattuk őt egy-két kisebb szólót énekelni a show-ban, és szerintem van valami nagyon különleges a hangjában. Mindig, amikor kinyitja a száját, azt gondolom, hogy hűűű, ez igen!
Details: Most, hogy a karaktered bosszút akar állni Rachelen (Lea Michele), érthető, hogy szeretnél többet Santanából, hiszen ő mindig olyan rosszindulatú vele.
Jonathan Groff: Egy igazi aljas nőszemély. Csodálatos! (nevet)
2011. június 15. 13:21 #957
Pandus
Pandus

Idézet (itsmedemz @ 2011.06.15. 11:11)
Én most egy érdekességet hoztam Jonathan Groffról és Nayáról. Jon még tavaly adott egy kisebb interjút a Details magazinnak. Itt lenne pár fontosabb kérdés és válasz, Jontól.
Details: Melyik karakternek adnál lehetőséget jobban kibontakozni a sorozatban?
Jonathan Groff: Santanának (Naya Rivera). Mostanában hallhattuk őt egy-két kisebb szólót énekelni a show-ban, és szerintem van valami nagyon különleges a hangjában. Mindig, amikor kinyitja a száját, azt gondolom, hogy hűűű, ez igen!
Details: Most, hogy a karaktered bosszút akar állni Rachelen (Lea Michele), érthető, hogy szeretnél többet Santanából, hiszen ő mindig olyan rosszindulatú vele.
Jonathan Groff: Egy igazi aljas nőszemély. Csodálatos! (nevet)

Jaj, ezt még kb. fél éve olvastam, és mivel imádom John-t, és akkoriban kezdtem megszeretni Naya-t, meg a karakterét úgy örültem neki. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, itsmedemz
2011. június 15. 16:30 #958
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2011.06.14. 23:40)

Nekem elvonási tüneteim vannak biggrin.gif (persze, most hogy érettségire kéne tanulnom) napi min. háromszor jövök fel a netre, hogy van e valami friss hír, kép valami..bármi!! biggrin.gif
Hogy lehetnek ilyen gonoszok?! reklamalo.gif ha vége a turnénak még rosszabb lesz... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. június 15. 19:04 #959
- törölt felhasználó -    
Nézzétek de aranyos Dianna wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Pandus, Domcicc, liltoria, Twilight6
2011. június 17. 10:53 #960
- törölt felhasználó -    
Darren és Naya éneklik a Valerie-t:
64 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!