Starity

Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)

64 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 29. 09:52 #861
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.29. 01:03)
De Alex és Diana nincs is együtt, egy, kettő meg nevet2.gif Igen, szerintem is Lea és Diana biztos együtt járnak, sőt! Már össze is házasodtak titokban, és épp örökbe szeretnének fogadni egy gyereket pardon.gif Honnan szednek az emberek ilyeneket, TE JÓ ÉG.

Nem tudom, ezen marhára kiakadtam. Dianna és Lea? Ezt tuti valamilyen ferdehajlamú találta ki. Egyébként Dianna és Alex a Negyedik sikerei miatt szakítottak. Vagyis legalább Alex sikerei miatt.
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Loveme
2011. május 29. 15:05 #862
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.29. 09:52)
Nem tudom, ezen marhára kiakadtam. Dianna és Lea? Ezt tuti valamilyen ferdehajlamú találta ki. Egyébként Dianna és Alex a Negyedik sikerei miatt szakítottak. Vagyis legalább Alex sikerei miatt.

Sikerei miatt szakítottak? Miért..? Ennek így nincs sok értelme. unsure.gif Én azt olvastam, hogy azért, mert Alex komoly kapcsolatot szeretett volna, Dianna pedig nem.
2011. május 29. 18:20 #863
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.29. 15:05)
Sikerei miatt szakítottak? Miért..? Ennek így nincs sok értelme.  unsure.gif Én azt olvastam, hogy azért, mert Alex komoly kapcsolatot szeretett volna, Dianna pedig nem.

Igen, ezt én is olvastam, de én még azt is hallottam, hogy Alex túlságosan elszállt a sikerek miatt, és nem is nagyon tudtak beszélni Diannával, mert szinte mindig forgattak.
2011. május 29. 19:27 #864
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 2572
Azonosító: 140291
Julcsi meg kéne már nézned a Glee-t mert el nem hiszed mikről maradsz le.
2011. május 29. 19:39 #865
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Loveme @ 2011.05.29. 19:27)
Julcsi meg kéne már nézned a Glee-t mert el nem hiszed mikről maradsz le.

De nem tudom leltölteni mellow.gif
2011. május 29. 19:44 #866
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.29. 19:39)
De nem tudom leltölteni  mellow.gif

Innen letudod tölteni.
2011. május 29. 19:45 #867
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Idézet (Loveme @ 2011.05.29. 19:44)
Innen letudod tölteni.

Már többször is letöltöttem, de mikor rámentem a Dokumentumokra akkor ott nem volt. mellow.gif
2011. május 29. 20:01 #868
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.29. 19:45)
Már többször is letöltöttem, de mikor rámentem a Dokumentumokra akkor ott nem volt.  mellow.gif

Akkor nem tudom. mellow.gif
2011. május 29. 20:29 #869
- törölt felhasználó -    
3. évados spoilerek!!!
- Dijon Talton visszatér a sorozatba, és újra magára ölti Matt Rutherford szerepét!
- Bár Mike O’Malley főszerepet kapott a Fox új sorozatának első részében, a “Family Album”-ban, akkor is legalább hat epizód erejéig visszatér a harmadik évadban.
- Gwyneth Paltrow újra visszatér.
- Matthew Morrison fog rendezni egy epizódot.
- Anne Hathaway fogja játszani Kurt leszbikus nagynénjét. Ez eredetileg a második évadban lett volna, de Anne Hathaway szereplését a harmadik évadra tolták el, a színésznő zsúfolt teendői miatt. Még nem tudni meddig marad, és hogy fog-e énekelni.
- Jennifer Lopez vendégszerepelni fog, de még mindig tárgyalják a szerepét, hogy mi legyen.
- Susan Boyle vendégszereplése el lett halasztva, nem tudni mikor fog szerepelni az énekesnő.
- A producerek szeretnék beszervezni Tom Cruise-t a sorozatba, akár vendég szereplő legyen, akár hosszabb. Penelope Cruz szintén szeretne szerepelni. Nicole Scherzinger szintén ki akarja magát próbálni egy Glee szerepben.
- Egy új karaktert fognak bemutatni, aki egy lecsúszott és megfáradt pop sztár. Ő oktatná a rivális iskola kórusát. A karakter talán énekelni is fog. Tom Cruise is jelenleg ezt szerette volna játszani.
- Harry Shum Jr. állandó szereplő lett, és ugyanúgy fizetik meg, mint azokat, akik a sorozat kezdetekor a sorozatban van.
- A pletykákkal ellentétben Darren Criss (Blaine Anderson) még nem állandó szereplő, és nem is hallott róla, hogy az legyen.
- Még nem tudni, hogy esetleg léptettek-e elő valakit állandó szereplővé közölük: Ashley Fink (Lauren Zizes), Chord Overstreet (Sam Evans), Max Adler (David Karofsky).
- Iqbal Theba (Figgins igazgató) megerősítette Twitterén, hogy Max Adler (David Karofsky) benne lesz a harmadik évadban, ami azt jelenti, hogy Figgins is szerepelni fog.
- Carol Burnett visszatér, mint Sue anyja, Doris.
- Mindegyik állandó szereplő visszatér a következő évadban. Ebbe beletartozik Burt, Emma és Sue. Terri karaktere már nem lesz állandó szereplő.
- Még nem tudni, hogy Dot Jones visszatér-e.
- Lady Gaga arra vár, hogy szabadideje legyen, és forgasson a sorozat harmadik évadában.
- 4 új színész fog csatlakozni a sorozathoz (és talán a New Directionshöz). Mind a 4 karakternek saját története lesz. Ezek ÚJ karakterek, így nem Blaine vagy Karofsky lesz az.
- Jake Epstein biztosan szerepelni fog a sorozatban
- Minden színész aláír egy jogi nyilatkozatot, hogy semmi ne szivárogjon ki a sorozatról.
- Mivel a harmadik évadot az első évad közepe felé rendelték be, a forgatások költségkímélőbben lehetnek, ha előre megírják a történetet.
- Roberto Aguirre-Sacasa, dráma- és képregényíró az egyik társproducer és író lesz.
- Nagy terveket jósolnak a harmadik évadra a készítők.
- Egy írógárda lett felvéve, több író több jó történetet is jelent (reméljük). Érdekes és váratlan ötletekkel rendelkező embereket kerestek a készítők…
- Az évad írása júniusban kezdődik meg.
- A harmadik évadot a legjobb évadnak szánják.
- A szereplők ott lesznek a 2011-es Comic Con-on (július 21-24.), és várhatóan beszélni is fognak az új évadról, mielőtt elkezdik forgatni augusztus 8-án.
- Az évad 2 vagy több szakaszra lesz bontva.
- Meg lett erősítve, hogy lesz egy 2 órás TV-film a harmadik évadban. Ez az epizód az egyetlen előadó előtt tisztelgő rész lesz az évadban.
- Meg lett erősítve, hogy a harmadik évad a végzős évről fog szólni.
- A sorozat “főnökei” (az írók biggrin.gif) azt mondták a Paleyfest-en, hogy azon gondolkodnak, hogy csináljanak egy epizódot, ahol a párbeszédet mindenki énekelni fogja.
- Mercedes végre pasit kap!
- Azt leszámítva, hogy mit mondtak a Paleyfest-en, Blaine nem biztos, hogy átiratkozik a McKinley gimibe, és lehet, hogy lesz még több Warblers jelenet.
- Finn/Rachel kapcsolata folytatódni fog a harmadik évadban.
- Miért titkolja Sam és Mercedes a kapcsolatukat? Megvannak az okaik.
- Quinn átalakult/felnőtt/érett lett. Ezt megtudjuk a harmadik évadban.
- Brad Falchuk még nem biztos, hogy Sunshine visszamegy-e a McKinleybe.
- Santana még nem fog kitálalni, hogy meleg. Ez a történet még folytatódni fog.
- Will és Emma mindketten szingliként kezdenek az évadban.
- Mercedes és Sam a nyári szünetben is együtt vannak.
- Quinn új románcot kap.
- Sue nem lesz sokáig barátságos. Előbb-utóbb megint megpróbálja elpusztítani a kórust.

Amúgy a Lea Dianna pletykához a véleményem hogy _nevet.gif
valaki nagyon unatkozott... biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Loveme, Adrianna
2011. május 29. 20:49 #870
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.05.29. 20:29)
3. évados spoilerek!!!
- Dijon Talton visszatér a sorozatba, és újra magára ölti Matt Rutherford szerepét!
- Bár Mike O’Malley főszerepet kapott a Fox új sorozatának első részében, a “Family Album”-ban, akkor is legalább hat epizód erejéig visszatér a harmadik évadban.
- Gwyneth Paltrow újra visszatér.
- Matthew Morrison fog rendezni egy epizódot.
- Anne Hathaway fogja játszani Kurt leszbikus nagynénjét. Ez eredetileg a második évadban lett volna, de Anne Hathaway szereplését a harmadik évadra tolták el, a színésznő zsúfolt teendői miatt. Még nem tudni meddig marad, és hogy fog-e énekelni.
- Jennifer Lopez vendégszerepelni fog, de még mindig tárgyalják a szerepét, hogy mi legyen.
- Susan Boyle vendégszereplése el lett halasztva, nem tudni mikor fog szerepelni az énekesnő.
- A producerek szeretnék beszervezni Tom Cruise-t a sorozatba, akár vendég szereplő legyen, akár hosszabb. Penelope Cruz szintén szeretne szerepelni. Nicole Scherzinger szintén ki akarja magát próbálni egy Glee szerepben.
- Egy új karaktert fognak bemutatni, aki egy lecsúszott és megfáradt pop sztár. Ő oktatná a rivális iskola kórusát. A karakter talán énekelni is fog. Tom Cruise is jelenleg ezt szerette volna játszani.
- Harry Shum Jr. állandó szereplő lett, és ugyanúgy fizetik meg, mint azokat, akik a sorozat kezdetekor a sorozatban van.
- A pletykákkal ellentétben Darren Criss (Blaine Anderson) még nem állandó szereplő, és nem is hallott róla, hogy az legyen.
- Még nem tudni, hogy esetleg léptettek-e elő valakit állandó szereplővé közölük: Ashley Fink (Lauren Zizes), Chord Overstreet (Sam Evans), Max Adler (David Karofsky).
- Iqbal Theba (Figgins igazgató) megerősítette Twitterén, hogy Max Adler (David Karofsky) benne lesz a harmadik évadban, ami azt jelenti, hogy Figgins is szerepelni fog.
- Carol Burnett visszatér, mint Sue anyja, Doris.
- Mindegyik állandó szereplő visszatér a következő évadban. Ebbe beletartozik Burt, Emma és Sue. Terri karaktere már nem lesz állandó szereplő.
- Még nem tudni, hogy Dot Jones visszatér-e.
- Lady Gaga arra vár, hogy szabadideje legyen, és forgasson a sorozat harmadik évadában.
- 4 új színész fog csatlakozni a sorozathoz (és talán a New Directionshöz). Mind a 4 karakternek saját története lesz. Ezek ÚJ karakterek, így nem Blaine vagy Karofsky lesz az.
- Jake Epstein biztosan szerepelni fog a sorozatban
- Minden színész aláír egy jogi nyilatkozatot, hogy semmi ne szivárogjon ki a sorozatról.
- Mivel a harmadik évadot az első évad közepe felé rendelték be, a forgatások költségkímélőbben lehetnek, ha előre megírják a történetet.
- Roberto Aguirre-Sacasa, dráma- és képregényíró az egyik társproducer és író lesz.
- Nagy terveket jósolnak a harmadik évadra a készítők.
- Egy írógárda lett felvéve, több író több jó történetet is jelent (reméljük). Érdekes és váratlan ötletekkel rendelkező embereket kerestek a készítők…
- Az évad írása júniusban kezdődik meg.
- A harmadik évadot a legjobb évadnak szánják.
- A szereplők ott lesznek a 2011-es Comic Con-on (július 21-24.), és várhatóan beszélni is fognak az új évadról, mielőtt elkezdik forgatni augusztus 8-án. 
- Az évad 2 vagy több szakaszra lesz bontva.
- Meg lett erősítve, hogy lesz egy 2 órás TV-film a harmadik évadban. Ez az epizód az egyetlen előadó előtt tisztelgő rész lesz az évadban.
- Meg lett erősítve, hogy a harmadik évad a végzős évről fog szólni.
- A sorozat “főnökei” (az írók biggrin.gif) azt mondták a Paleyfest-en, hogy azon gondolkodnak, hogy csináljanak egy epizódot, ahol a párbeszédet mindenki énekelni fogja. 
- Mercedes végre pasit kap!
- Azt leszámítva, hogy mit mondtak a Paleyfest-en, Blaine nem biztos, hogy átiratkozik a McKinley gimibe, és lehet, hogy lesz még több Warblers jelenet.
- Finn/Rachel kapcsolata folytatódni fog a harmadik évadban.
- Miért titkolja Sam és Mercedes a kapcsolatukat? Megvannak az okaik.
- Quinn átalakult/felnőtt/érett lett. Ezt megtudjuk a harmadik évadban.
- Brad Falchuk még nem biztos, hogy Sunshine visszamegy-e a McKinleybe.
- Santana még nem fog kitálalni, hogy meleg. Ez a történet még folytatódni fog.
- Will és Emma mindketten szingliként kezdenek az évadban.
- Mercedes és Sam a nyári szünetben is együtt vannak.
- Quinn új románcot kap.
- Sue nem lesz sokáig barátságos. Előbb-utóbb megint megpróbálja elpusztítani a kórust.

Amúgy a Lea Dianna pletykához a véleményem hogy  _nevet.gif 
valaki nagyon unatkozott... biggrin.gif

Hát én nem fogom elolvasni de nagyon kíváncsi vagyok rá.
...
De azért lehet, hogy mégis elolvasom. biggrin.gif
2011. május 29. 20:55 #871
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loveme @ 2011.05.29. 20:49)
Hát én nem fogom elolvasni de nagyon kíváncsi vagyok rá.
...
De azért lehet, hogy mégis elolvasom.  biggrin.gif

Nem olyan hűű de nagy spoilerek, de .. smileeee.gif
Remélem nem baj, hogy beraktam, kifehérítettem direkt, hogy aki nem akarja ne olvassa el. smileeee.gif
Kíváncsi vagyok győz-e a kíváncsiságod. biggrin.gif (ez értelmes volt...)
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2011. május 29. 20:57 #872
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Idézet (Hollywood^^ @ 2011.05.29. 20:55)
Nem olyan hűű de nagy spoilerek, de .. smileeee.gif 
Remélem nem baj, hogy beraktam, kifehérítettem direkt, hogy aki nem akarja ne olvassa el. smileeee.gif
Kíváncsi vagyok győz-e a kíváncsiságod. biggrin.gif (ez értelmes volt...)

Én nem is olvastam el, inkább a sorozatból akarom megtudni. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. május 29. 21:02 #873
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.29. 20:57)
Én nem is olvastam el, inkább a sorozatból akarom megtudni.  laugh.gif

Ugye tudod hogy a 3. évadig van még 3 hónapod? Én addig nem bírnám ki.
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Adrianna
2011. május 29. 21:02 #874
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Idézet (Loveme @ 2011.05.29. 21:02)
Ugye tudod hogy a 3. évadig van még 3 hónapod?

Igen. rolleyes.gif
2011. május 29. 22:41 #875
Pandus
Pandus

Szerintem egyáltalán nincsenek benne olyan hú de nagy spoilerek, már olvastam őket 2 napja, és tényleg semmi extra, nem lősz le semmit ha elolvasod. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Twilight6, Loveme, Adrianna, Beba13
2011. május 30. 21:21 #876
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Idézet (Pandus @ 2011.05.29. 22:41)
Szerintem egyáltalán nincsenek benne olyan hú de nagy spoilerek, már olvastam őket 2 napja, és tényleg semmi extra, nem lősz le semmit ha elolvasod.  smileeee.gif

Hát nembaj majd meglátom. De lehetséges hogy 3 hónapig nem fogom kibírni. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Hollywood^^, Pandus
2011. június 01. 10:29 #877
- törölt felhasználó -    
Néhány Glee turnés avi smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Adrianna, Loveme
2011. június 01. 17:08 #878
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Nézzétek milyen képet találtam. rofl.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Hollywood^^, Pandus, niiikiii
2011. június 02. 01:50 #879
Pandus
Pandus

Hogy "enyhítsem" kicsit a Naya iránt érzett csalódottságot, szerintem itt biztos, hogy élő smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Twilight6, Adrianna
2011. június 02. 08:29 #880
ZebWolf
ZebWolf
visszatérő vendég

Státuszfemalekpopmusicvideos.wordpress.com Női KPOP együttesek képei és videóklipjei
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 151961
nekem nagy csalódás ez a második évad, utolsó 7 részt tekerve néztem csak a zenebetéteket néztem végig.
64 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!