Starity

Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)

64 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 24. 13:34 #801
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Kicsit elbizonytalanodtam... unsure.gif Olvasgattam a videók alatt a kommenteket, és elkezdték írni páran, hogy ez nem élő, meg playback, stb. De vannak számok amiknél hallatszik, hogy élő. Például Lea biztos élőben énekel, Dianna és Chord Lucky-a is biztos élőben ment, meg én affelé hajlok, hogy élő, de például a Valerie elgondolkodtatott. "Túl jó" Naya hangja mikor táncol is akkor kéne picit hallatszódnia a hangján, bár folyamatosan cáfolják alatta, hogy nem élő lenne, de példuál írta valaki, hogy ez élő, a Born this way már nem. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Hollywood^^
2011. május 24. 14:22 #802
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 13:34)
Kicsit elbizonytalanodtam... unsure.gif Olvasgattam a videók alatt a kommenteket, és elkezdték írni páran, hogy ez nem élő, meg playback, stb. De vannak számok amiknél hallatszik, hogy élő. Például Lea biztos élőben énekel, Dianna és Chord Lucky-a is biztos élőben ment, meg én affelé hajlok, hogy élő, de például a Valerie elgondolkodtatott. "Túl jó" Naya hangja mikor táncol is akkor kéne picit hallatszódnia a hangján, bár folyamatosan cáfolják alatta, hogy nem élő lenne, de példuál írta valaki, hogy ez élő, a Born this way már nem.  unsure.gif

Én a Fat Bottomed girls-re elsőre gondoltam, hogy playback unsure.gif Végigrohan az egész helyen, ugrál és egy kicsit sem inog meg a hangja? Ráadásul hallatszik, amikor azt mondja, hogy "Get on your bikes and ride", hogy kicsit másabb Mark hangja unsure.gif
Kurt élőben énekel szerintem, meg Lea is. Naya hangja valóban túl jó, főleg mert dohányzik, élőben nem lehetne ilyen jó a hangja és a tüdeje sem bírna ennyit...jamm, a Lucky is élő...
Szegény Kevint sajnálom, hogy itt is a székben kell ülnie biggrin.gif Mondjuk az én fülemnek ő is élőnek hangzik.

Mondjuk szerintem ez érthető, elég sok számot adnak elő, és végig pörögnek. Meg hát, hány olyan énekes van, akik sosem énekelnek élőben? pardon.gif
2011. május 24. 14:34 #803
Pandus
Pandus

Na igen, a Fat Bottomed Girl-nél én is azt gondolom, hogy az playback. Legalábbis szerintem, teljesen olyan, mint a stódió-féle. unsure.gif
Szerintem Lea, Dianna, Chord, és igen Kevin is élő, meg szerintem Jenna is.. Coryn, meg Amberen gondolkodtam még, hogy ők élőben énekelnek-e.
Jó persze, megértem Naya-t, meg mindenkit, nagyon nagy műsort kell csinálniuk, sokat próbálnak, meg sok számot adnak elő, de akkor azoknál a számoknál tátogjon ami közös és nincs külön része vagy csak nagyon kevés, és amikor ő énekel akkor énekeljen élőben. Ha én elmegyek egy koncentre akkor nem a stúdió verziót szeretném hallani, hanem élőben magát akiért megvettem a drága jegyet. És oké, hogy showt is adnak, látványosság, de nekem úgy nem kerek az egész ha playback sad.gif
De ettől függetlenül még mindig odaadnám a félkarom ha elmehetnék egy Glee koncentre smileeee.gif
2011. május 24. 15:41 #804
- törölt felhasználó -    
Én meg pont Dianna és Chord duettjénél látom a sok playback bejegyzést.. Egyébként szerintem Coryn is hallatszik hogy nem pb. Valahol néha olyan orrhangja van. Szóval fix, hogy nem az. De aztán kitudja ki hol és mikor playbackkelt.. unsure.gif
2011. május 24. 15:58 #805
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.05.24. 15:41)
Én meg pont Dianna és Chord duettjénél látom a sok playback bejegyzést.. Egyébként szerintem Coryn is hallatszik hogy nem pb. Valahol néha olyan orrhangja van. Szóval fix, hogy nem az. De aztán kitudja ki hol és mikor playbackkelt.. unsure.gif

Szerintem meg pont, hogy ők nem playbackeltek laugh.gif Mert hallatszik Dianna hangján pár helyen, hogy máshogy énekli, meg mikor először "együtt" énekelnek akkor az első pár hang nem tűnik olyan tisztának, szóval máshogy szól, mint a stúdió felvétel.

Nekem ez most elég illúzióromboló, hogy Naya pl. playbackelt, de tavaly egyébként senki nem, az egész élő volt, hallatszik az összes számon. unsure.gif
2011. május 24. 16:10 #806
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 15:58)
Szerintem meg pont, hogy ők nem playbackeltek  laugh.gif Mert hallatszik Dianna hangján pár helyen, hogy máshogy énekli, meg mikor először "együtt" énekelnek akkor az első pár hang nem tűnik olyan tisztának, szóval máshogy szól, mint a stúdió felvétel.
Nekem ez most elég illúzióromboló, hogy Naya pl. playbackelt, de tavaly egyébként senki nem, az egész élő volt, hallatszik az összes számon.  unsure.gif

Nayában most kicsit csalódtam. hatalmas hangja van, nem értem miért kell playbackelnie. Jó, Lea nem playbackel, mert neki borzasztóan sokat tűr a hangja, a Broadway fellépések miatt.
Viszont ami nagyon tetszett az Dianna és Chord duettje, a Lucky volt. Nagyon aranyosak együtt, főleg hogy most mindketten hajvágáson mentek keresztül.
El is felejtettem megkérdezni: nektek tetszik Chord új haja?
2011. május 24. 16:39 #807
Pandus
Pandus

Nem ez Naya első húzása amiért kicsit "megharagudtak" rá. Amikor New York-ban voltak, ő volt az egyetlen aki nem ment oda a rajongóihoz dedikálni, képet csinálni, stb. És tumblr-ön olvastam erről e bejegyzést.
Az volt, hogy éjszaka rajongók vártak a hotelnél/hotelben, és Naya ugye kiírta, hogy mennyire csodálatosak a New York-i rajongók, mennyire szereti őket, stb. Erre valaki aki a hotelnél várakozott írt neki egy nagyon csúnya üzenetet, hogy oda se ment hozzájuk, és milyen bunkó. Ez volt az üzenet tartalma, és betaggelte Naya-t ebbe a bejegyzésbe. Naya pont olvasgatta azokat az üzeneteket amikbe betaggelték (ez plusz pont, ilyeneket nem nagyon szoktak olvasgatni a híres emberek), és meglátta ezt az üzenetet, és fogta magát éjjel, lement a rajongókhoz és bocsánatot kért, és egyenként megölelte őket, autogrammokat osztogatott, de azért nem készültek erről képek, mert megkérte őket, hogy ne fotózzanak, mert "milyen csúnya". (Gondolom fáradt feje volt, meg nem volt rajta smink, stb.)

Nagyon tetszik Dianna haja, jól áll neki, kellett egy kis változatosság, Chord haja picit fura lett a színe miatt, de majd megszokom. Egyébként a mai részben már Dianna haja rövid. smileeee.gif
2011. május 24. 20:06 #808
- törölt felhasználó -    
Most kicsit csalódtam Nayában, de biztos tanult az esetből... unsure.gif

Egyébként pár óra és évadzáró!!! Esküszöm virrasztok és megnézem online. biggrin.gif
2011. május 24. 20:30 #809
Keira18
Keira18
Hozzászólás: 881
Csatolások: 6165
Azonosító: 28291
Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan mikor kezdődik a mai rész? smileeee.gif (magyar idő szerint)
Ja, és ezer köszönet a Glee Tour 2011-es videókért!! meghajolo.gif
2011. május 24. 20:32 #810
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Keira18 @ 2011.05.24. 20:30)
Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan mikor kezdődik a mai rész?  smileeee.gif (magyar idő szerint)

Hajnali 2:00-kor wink.gif

Én is nézni fogom thumbsup.gif
2011. május 24. 20:56 #811
Pandus
Pandus

Nem háromkor?
http://www.sztarokleszunk.hu/
Itt ki van rakva rögtön a főoldalra egy kis ablak amin majd élőbe lehet nézni. smileeee.gif
Gondolkodtam, hogy fent kéne maradni, mármint alapból 1-2kor fekszem le, mondjuk tegnap háromkor...de félek, hogy azért csak kéne angol felirat hozzá. unsure.gif
2011. május 24. 21:08 #812
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 20:56)
Nem háromkor? 
http://www.sztarokleszunk.hu/
Itt ki van rakva rögtön a főoldalra egy kis ablak amin majd élőbe lehet nézni.  smileeee.gif 
Gondolkodtam, hogy fent kéne maradni, mármint alapból 1-2kor fekszem le, mondjuk tegnap háromkor...de félek, hogy azért csak kéne angol felirat hozzá.  unsure.gif

Na viszont attól én is parázok, hogy a rész felét fogom csak érteni vagy annyit se... unsure.gif Jó vagyok angolból, de azért ez érdekes lesz.
2011. május 24. 21:35 #813
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.05.24. 21:08)
Na viszont attól én is parázok, hogy a rész felét fogom csak érteni vagy annyit se... unsure.gif Jó vagyok angolból, de azért ez érdekes lesz.

Igen, én is félek, nekem az angol felirat azért sokat segít, arról nem is beszélve, hogy mi van ha akadozni fog az adás, meg minden..lehet én inkább megvárom a holnapot smileeee.gif
2011. május 24. 21:41 #814
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 21:35)
Igen, én is félek, nekem az angol felirat azért sokat segít, arról nem is beszélve, hogy mi van ha akadozni fog az adás, meg minden..lehet én inkább megvárom a holnapot  smileeee.gif

Hát én nem tudom ki fogom-e tudni várni. Majd eldől. biggrin.gif

Amúgy rájöttem mennyire hasonlítok Santana karakteréhez. Többen is mondták már nekem, de eddig nem tűnt fel. Mondjuk ez nem éppen pozitívum, de... rohog.gif
2011. május 24. 21:47 #815
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.05.24. 21:41)
Hát én nem tudom ki fogom-e tudni várni. Majd eldől. biggrin.gif 
Amúgy rájöttem mennyire hasonlítok Santana karakteréhez. Többen is mondták már nekem, de eddig nem tűnt fel. Mondjuk ez nem éppen pozitívum, de... rohog.gif

Én is Santana-ra hasonlítok a legjobban. Bár sajnos én se a jó tulajdonságaira gondolok, inkább a beszólogatós, gonosz énje hasonlít rám. Aminek sajnos nem örülök, és a környezetemben lévők se szoktak biggrin.gif
2011. május 24. 22:00 #816
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 21:47)
Én is Santana-ra hasonlítok a legjobban. Bár sajnos én se a jó tulajdonságaira gondolok, inkább a beszólogatós, gonosz énje hasonlít rám. Aminek sajnos nem örülök, és a környezetemben lévők se szoktak  biggrin.gif

Abszolúte! biggrin.gif Mostanában annyian a fejemhez vágják, hogy gonosz vagyok. Akkor mindig a santanaizmus jut eszembe. _nevet.gif Már kezdtem azt hinni csak én vagyok ilyen romlott. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. május 24. 23:20 #817
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.05.24. 22:00)
Abszolúte! biggrin.gif Mostanában annyian a fejemhez vágják, hogy gonosz vagyok. Akkor mindig a santanaizmus jut eszembe. _nevet.gif Már kezdtem azt hinni csak én vagyok ilyen romlott. biggrin.gif

Nekem nem fogalmaznak ilyen kedvesen, hogy gonosz laugh.gif Inkább más szavakat használnak laugh.gif

NEM BÍROM! nem néztem végig csak beletekergettem, és áááá alig várom már >.>
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2011. május 24. 23:34 #818
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 23:20)
Nekem nem fogalmaznak ilyen kedvesen, hogy gonosz  laugh.gif Inkább más szavakat használnak  laugh.gif 
NEM BÍROM! nem néztem végig csak beletekergettem, és áááá alig várom már >.>

Na jó mostmár cseszettül elegem van. Mindenkinek tudnak pár másodperc szóló rész adni itt már, kivéve Diannának esküszöm. omg.gif Wáá mindegy, azért várom már nagyon. laugh.gif
2011. május 24. 23:50 #819
Pandus
Pandus

Idézet (Dianna @ 2011.05.24. 23:34)
Na jó mostmár cseszettül elegem van. Mindenkinek tudnak pár másodperc szóló rész adni itt már, kivéve Diannának esküszöm. omg.gif Wáá mindegy, azért várom már nagyon. laugh.gif

Amúgy igen...mindenkinek volt legalább 1 olyan száma amit egyedül énekelt a 2. évadban, Diannának meg semmi. Duettezett, meg a Don't Stop-ban énekelt külön 3 sort... unsure.gif Na jó, nem érdekel megnézem a videót laugh.gif
2011. május 24. 23:59 #820
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.05.24. 23:50)
Amúgy igen...mindenkinek volt legalább 1 olyan száma amit egyedül énekelt a 2. évadban, Diannának meg semmi. Duettezett, meg a Don't Stop-ban énekelt külön 3 sort...  unsure.gif Na jó, nem érdekel megnézem a videót  laugh.gif

Hát remélem azért a záróban lesz valami nagyobb szereplése. Mert a 21-es részben volt az a sejtelmes mondata a végén. Abból én azt vettem le, hogy végre felkapják kicsit. Aztán kitudja. unsure.gif De ha még a záróba is benyomnak egy Récsöl szólót én kifutok a világból. sleep.gif
3 óra, 13 perc.
64 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!