Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)
2011. május 12. 16:27
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Ninaa. @ 2011.05.12. 15:57)
Már a virrasztási és a temetési jeleneteket is felvették,de a hivatalosabb információk szerint Terri fog meghalni.
Ó.
2011. május 12. 16:32
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Ninaa. @ 2011.05.12. 16:31)
Az borzalmas lenne,ha ő halna meg,nem is tudom,mit csinálnék 
Igen, annyira örülök, hogy már elkezdett gyógyulni.
1 felhasználónak tetszik:
Ninaa.
2011. május 12. 17:19
Szerintem tutira nem Terri hal meg... nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy Becky hal meg..
Mondjuk engem az a kislány amúgy is idegesített, ahogy ugrált Suenak..
Mindemellett legyen egy pozitív dolog is /már akinek az/: Jesse már az évadzáróig lesz. Ergo 20-tól 22-ig, ha minden igaz.
egy kis spoiler a Prom Queenhez:
"Egy forrás szerint a bál királya Dave Karofsky lesz, és a legmeglepőbb, hogy a királynő Kurt lesz!"
Mindemellett legyen egy pozitív dolog is /már akinek az/: Jesse már az évadzáróig lesz. Ergo 20-tól 22-ig, ha minden igaz.
"Egy forrás szerint a bál királya Dave Karofsky lesz, és a legmeglepőbb, hogy a királynő Kurt lesz!"
2011. május 12. 17:37
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.05.12. 17:19)
Ez így van...Kurt lesz a királynő. Eléggé megdöbbentő jelent..
2011. május 12. 17:44
Idézet (Pandus @ 2011.05.12. 17:37)
Ez így van...Kurt lesz a királynő. Eléggé megdöbbentő jelent..
Azért erre kíváncsi leszek.
Mellesleg megvan ki fog meghalni. Legalábbis szerintem. Nem 100%, de eléggé hihető. Az pedig nem más mint: Sue nővére. Nem főszereplő, kétszer mutatták eddig azt hiszem, de nagyon kihat a sorozatra ugyebár Sue miatt. Meg ugye Sue nővére eleve komoly betegségben küzd.
Hollywood^^
2011. május 12. 18:24
Nekem alapvetően sokk amit mostanában elsütnek az epizódokban. Bár a Born This Way kifejezetten tetszett, de a Quinnes dolog nagyon meglepett. Rachel maradt az a kis idegesítő Broadway-mániákus, ami már nagyon idegesít. Először Finn, majd Jesse most meg még Samre is "rámászik"
2011. május 12. 18:29
Szerintem tutira nem Terri hal meg... nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy Becky hal meg..

Ha tényleg ő halna meg abból biztos jó nagy balhé lenne legalábbis Sue részéről az biztos.Nagyon szereti a testvérét mint korábban láthattuk. Én mondjuk Territ sokkal kevésbé hiányolnám,az ő karaktere igazán idegesítő.
2011. május 12. 18:53
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.12. 18:24)
Nekem alapvetően sokk amit mostanában elsütnek az epizódokban. Bár a Born This Way kifejezetten tetszett, de a Quinnes dolog nagyon meglepett. Rachel maradt az a kis idegesítő Broadway-mániákus, ami már nagyon idegesít. Először Finn, majd Jesse most meg még Samre is "rámászik" 
Quinn engem is hihetetlenül idegesít már...olyan szinten kihasználja Finnt, meg irányítgatja, ő meg hagyja...nagyon elrontották ott Quinn karakterét mikor elkezdték újra Finn felé terelgetni, legalábbis nekem onnantól kezdve leejtő..
2011. május 12. 19:21
Idézet (Pandus @ 2011.05.12. 18:53)
Quinn engem is hihetetlenül idegesít már...olyan szinten kihasználja Finnt, meg irányítgatja, ő meg hagyja...nagyon elrontották ott Quinn karakterét mikor elkezdték újra Finn felé terelgetni, legalábbis nekem onnantól kezdve leejtő..
Igen, nem tudom miért kellett 'tönkretenni' a Sam és Quinn párost. Ők tökéletesek voltak együtt, és jó lett volna ismét egy kis Finchel. Most meglátjuk, Finn féltékeny lesz-e, hogy Jesse visszajön
2011. május 12. 19:29
Idézet (Pandus @ 2011.05.12. 18:53)
Szerintem is így van,nekem Quinn a kedvencem mert régebben még tűrhetőbb volt...Finn és Rachel összejöhetnének,Sam meg menjen Quinn-hoz.Sam amúgy is szereti hisz elénekelte neki a Babyt.
Pandus
2011. május 12. 19:30
|
Twilight6♥ |
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.05.12. 19:29)
Szerintem is így van,nekem Quinn a kedvencem mert régebben még tűrhetőbb volt...Finn és Rachel összejöhetnének,Sam meg menjwn Quinn-hoz.Sam amúgy is szereti hisz elénekelte neki a Babyt. 
Ááá..azt nem bírtam végig hallgatni
2011. május 12. 19:33
|
|
Pandus |
|
Szerintem is összeillik Sam & Quinn, ők a tipikus Barbie és Ken
Finn és Rachel is jó páros, és Santana és Brittany
Lauren és Puck az valami hihetetlen
Olyan jókat nevetek rajtuk, szellemes volt őket összehozni.
Mercedes-nek találhatnának már valakit.
2011. május 12. 20:47
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|

Könnyen el tudom képzelni,hogy Kurt bálkirálynő lesz,én arra vagyok kíváncsi,milyen lesz Quinn arca,amikor megtudja
Loveme
2011. május 12. 21:05
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.12. 19:21)
Igen, nem tudom miért kellett 'tönkretenni' a Sam és Quinn párost. Ők tökéletesek voltak együtt, és jó lett volna ismét egy kis Finchel. Most meglátjuk, Finn féltékeny lesz-e, hogy Jesse visszajön 
Szerintem rohadt unalmas a Quinn és Sam páros, de ez az egyéni véleményem. Abban viszont egyetértek, hogy Quinn egy hárpia, ha Finnel van
2011. május 12. 21:06
|
|
Pandus |
|
Idézet (Ninaa. @ 2011.05.12. 20:47)
Könnyen el tudom képzelni,hogy Kurt bálkirálynő lesz,én arra vagyok kíváncsi,milyen lesz Quinn arca,amikor megtudja

Nem csak Quinn arca lesz a lényeg...hanem mindenki feje
2011. május 13. 13:19
Hát igen, Jesse visszajön, de nem Rachel hanem Quinn miatt. Szerelmes Quinnbe, és emiatt az epizód végén egy Finn-Jesse verekedést is láthatunk majd.
Drága Kurt és Karofsky mint király és királynő:
Édes-aranyos Santanám
Drága Kurt és Karofsky mint király és királynő:
Édes-aranyos Santanám
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.