Liv Tyler - The Model As Muse: Embodying Fashion" Gala
2009. május 05. 16:53
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Liv gyönyörû, mint mindig
Köszi a képeket.
Viszont van egy olyan (jó) szabály, ki is van írva a képfeltöltéskor, hogy:
"Csak akkor adj meg több nevet ha mindegyik képen együtt szerepelnek!
Egyéb esetben minden sztárnak nyiss külön topikot!"
A 3 hölgyemény közös képeit külön topikba kellett volna tenni, és beírni ezt a topikot is, ahol csak Liv van (Kapcsolódó topik: *topik linkje* ) és ide Livhez a 3 csajszi külön topikjának linkjét.
Többször is csináltam így, a múltkor Penélope Cruznál: ugyanaz az esemény volt, de ahol Javierrel közös képek voltak, azokat külön szedtem, ahol Pé és Bono volt, azokat is. Aztán beírtam a linkeket.
Több meló, de így igazságos - szerintem.
Nem akarom itt osztani az észt, de így a két Kate
adatlapjához nem kerülnek hozzá ezek a képek, ami nem fair. Aztán jönnek a félreértések és a fejvakarások: ha valaki az egyik Kate-hez akarja feltölteni a képeket, jön az üzi, hogy repost, már van ilyen - holott Kate adatlapjánál sehol nincs!
Köszi a képeket.
Viszont van egy olyan (jó) szabály, ki is van írva a képfeltöltéskor, hogy:
"Csak akkor adj meg több nevet ha mindegyik képen együtt szerepelnek!
Egyéb esetben minden sztárnak nyiss külön topikot!"
A 3 hölgyemény közös képeit külön topikba kellett volna tenni, és beírni ezt a topikot is, ahol csak Liv van (Kapcsolódó topik: *topik linkje* ) és ide Livhez a 3 csajszi külön topikjának linkjét.
Többször is csináltam így, a múltkor Penélope Cruznál: ugyanaz az esemény volt, de ahol Javierrel közös képek voltak, azokat külön szedtem, ahol Pé és Bono volt, azokat is. Aztán beírtam a linkeket.
Több meló, de így igazságos - szerintem.
Nem akarom itt osztani az észt, de így a két Kate
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: