Lie to Me / Hazudj, ha tudsz! (2009 - 2011)
2010. november 16. 18:49
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot tök jó lenne megtanulni engem nagyon érdekel , beállnék hozzájuk a sorozatba
2011. január 12. 07:52
köszi, nem is tudtam hogy van topikja
a béna kereső nem találta, csak mikor képeket akartam feltölteni
eszméletlen zseniális ez a sorozat, ha rákap az ember, nem tud leállni vele
Tim Roth egy zseni
a béna kereső nem találta, csak mikor képeket akartam feltölteni
eszméletlen zseniális ez a sorozat, ha rákap az ember, nem tud leállni vele
2011. január 23. 03:33
Funhouse-ban mekkora volt már mikor lefejelte az őrt
2011. március 13. 19:20
Ki tudja, hogy mikor folytatódik az RTL klubbon?
Én nagyon szeretem a sorozatot, bár csak a TV-ben néztem, interneten nem, és ez egyetlen sorozat, amit csak szinkronnal tudok nézni, mert úgy szoktam meg. Pedig általában nem vagyok oda a szinkronhangokért. (Talán azért van, mert eredeti nyelven egy szót sem hallottam még ebből a sorozatból )
De az is érdekes, hogy általában az emberek azt tanulják meg belőle, hogy hogyan hazudjanak jobban, és nem azt, hogy hogyan leplezzék le a hazugságot
Én nagyon szeretem a sorozatot, bár csak a TV-ben néztem, interneten nem, és ez egyetlen sorozat, amit csak szinkronnal tudok nézni, mert úgy szoktam meg. Pedig általában nem vagyok oda a szinkronhangokért. (Talán azért van, mert eredeti nyelven egy szót sem hallottam még ebből a sorozatból )
De az is érdekes, hogy általában az emberek azt tanulják meg belőle, hogy hogyan hazudjanak jobban, és nem azt, hogy hogyan leplezzék le a hazugságot
2011. március 20. 09:58
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
A SorozatWiki azt írja, hogy a folytatást nyárra tervezi az RTL, csak az nem biztos, hogy marad-e a hétfői 21:20-as időpont.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: