Imádjuk az ilyen listákat! Csupa helyes,híres, mosolygós, szexi srác, és még facérok is! Az egyik ismert amerikai magazin szerint õk a világ legpartiképesebb pasijai! És szerinted?
Ha megkaphatnál egy sztárt, bárkit a világon, kivel jönnél össze? Ha nem tudod, most kik alkotják a választékot”, azaz kik a legszexibb egyedülálló pasik a sztárvilágban, legújabb listánk neked is segít, ha másban nem is, legalább álmodozni.
A legszexibb szingli pasik közül is a legpartiképesebbnek Robert Pattinson, az Alkonyat címû film sztárja bizonyult. A fiatal színészt szétszedik a csajok, bármerre jár a világban, és bár több kolléganõjével is hírbe hozták, még mindig egyedülálló!
"Egy évvel ezelõtt még minden erõmmel azon voltam, hogy barátnõt találjak” mondta Robert, akinek ma már biztos, hogy ez nem jelentene gondot sehol a világon. Ugye te is szívesen randiznál vele?
Top 10: az év legtutibb pasijai!
1. A legpartiképesebb sztár: Robert Pattinson (22)
2. A Hõs: Milo Ventimiglia (31)
3. A legjobb testû pasi: Robert Buckley (27)
4. Az ellenszenves fickó: Zachary Levi (28)
5. A félénk srác: Dev Patel (19)
6. A veterán: Zach Braff (34)
7. A szomszéd srác: Chace Crawford (23)
8. A sorozatrandizó: Josh Hartnett (30)
9. A vicces fiú: Jason Segel (29)
10. A díjnyertes: Jamie Foxx (41)
Forrás: Cosmopolitan.hu
Top 10: az év legtutibb pasijai!
2009. április 30. 11:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. April 30. - 10:23)
Josh Hartnett csak a nyolcadik??? 
Én Robert elsõ helyével se értek egyet... de hát, a magazin "kutatói" csak tudják mit csinálnak. Nekem Milo kéne
2009. április 30. 13:30
ha erre a 10 pasira lehet szavazni, én is Milot választanám
2009. április 30. 14:31
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. April 30. - 13:30)
ha erre a 10 pasira lehet szavazni, én is Milot választanám

Én meg Robert Buckley-t
2009. május 03. 06:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tegnap a Sláger rádióban azt mondták, hogy 2008 legjobb pasija Hugh Jackman volt. Csizi vagy 10x elismételte miközben az új X-Men filmrõl beszélt (ezt, meg azt is, hogy meztelenül is látni).
Pattinson helye nem meglepõ, a trágya Twilight sikere után csodálkoztam is volna, ha nem õ van az elsõ helyet.
Pattinson helye nem meglepõ, a trágya Twilight sikere után csodálkoztam is volna, ha nem õ van az elsõ helyet.
2009. május 03. 14:29
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
én nem értek egyet azzal, hogy Mr. Pattinson áll az elsõ helyen. Igazából azt sem értem miért van a listán, meg hogy miért tartja mindenki jó pasinak.
Na de mindegy. Nem vagyunk egyformák.
2009. május 03. 14:32
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(bötti @ 2009. May 3. - 13:29)
én nem értek egyet azzal, hogy Mr. Pattinson áll az elsõ helyen. Igazából azt sem értem miért van a listán, meg hogy miért tartja mindenki jó pasinak.
egyetértek veled
2009. május 06. 14:01
Idézet(Horgi @ 2009. May 3. - 14:32)
egyetértek veled 
jah nyomi...
Zachary Levi meg mitõl ellenszenves?
2009. május 06. 14:20
Idézet(Necros @ 2009. May 3. - 05:46)
Tegnap a Sláger rádióban azt mondták, hogy 2008 legjobb pasija Hugh Jackman volt. Csizi vagy 10x elismételte miközben az új X-Men filmrõl beszélt (ezt, meg azt is, hogy meztelenül is látni).
Idézet(bötti @ 2009. May 3. - 13:29)
Hugh Jackman az ISTEN! Kenterbe veri õket, de tényleg nem értem Pattison miért lett elsõ, nem akarom én bántani, de nem valami nagy durranás...
2009. május 06. 14:30
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Vinsanity @ 2009. May 6. - 14:01)
jah nyomi...
Cssss, Rob nem nyomi
Egyébként én a harmadik helyen vagyok ledöbbenve... Robert Buckley? Hát én simán Ryan Reynoldsnak ítéltem volna a legjobb testet, szerintem ez nem is lehet kérdés. Bár persze, ahogy mondjátok, ízlések és pofonok. Habár, ahogy így elnézem, pont a legjobb pasikat felejtették le a listáról.
2009. május 06. 17:24
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Mia @ 2009. May 6. - 13:30)
Cssss, Rob nem nyomi
Azzal viszont egyetértek, hogy nem való az elsõ helyre.
Egyébként én a harmadik helyen vagyok ledöbbenve... Robert Buckley? Hát én simán Ryan Reynoldsnak ítéltem volna a legjobb testet, szerintem ez nem is lehet kérdés. Bár persze, ahogy mondjátok, ízlések és pofonok. Habár, ahogy így elnézem, pont a legjobb pasikat felejtették le a listáról.
uhh hát igen Ryan meg a teste.
2010. október 23. 14:27
Szinészek: nem sorba mert nemtudok dönteni
Johnny Depp
Heath Ledger
Keanu Reeves
Hugh Jackman
Gary Oldman
Leonardo DiCaprio
Brad Pitt
Peter Facinelli
Ray Liotta
Benicio Del Toro
+Robert Downey Jr.
Énekes
+Michael Jackson♥
Focista
+Lionel Messi
Johnny Depp
Heath Ledger
Keanu Reeves
Hugh Jackman
Gary Oldman
Leonardo DiCaprio
Brad Pitt
Peter Facinelli
Ray Liotta
Benicio Del Toro
+Robert Downey Jr.
Énekes
+Michael Jackson♥
Focista
+Lionel Messi
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.