http://www.sorozatjunkie.hu/2009/01/21/har...az-uj-elozetes/
(Harry Hamlin, Jim “Supernatural” Beaver, Elaine Cassidy, Gina Holden, Richard Burgi, Matt Barr, Katie “Supernatural” Cassidy, Christopher Gorham)
Harper's Island
2009. november 09. 11:50
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Hát nem tudom. A Harper Sziget sorozattal úgy voltam, hogy elkezdtem nézni, beleszerettem, aztán ahogy jöttek egymás után az epizódok már semmi érdekeset nem láttam benne. Az utóbbi két részbõl azt a jelenetet tudnám kiemelni, mikor MR. Wellingtont csúnya baleset érte a csillárral, aztán passz...
Jól indult, de számomra lapos lett. Azért a végkifejletre kíváncsi vagyok, és mivel nem egy hosszú évadokra nyúló sorozatról beszélünk végignézem, de remélem, hogy legalább az utolsó néhány epizód ütni fog, és nem marad ilyen lapos.
Jól indult, de számomra lapos lett. Azért a végkifejletre kíváncsi vagyok, és mivel nem egy hosszú évadokra nyúló sorozatról beszélünk végignézem, de remélem, hogy legalább az utolsó néhány epizód ütni fog, és nem marad ilyen lapos.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2009. november 09. 14:41
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 9. - 11:50)
Hát nem tudom. A Harper Sziget sorozattal úgy voltam, hogy elkezdtem nézni, beleszerettem, aztán ahogy jöttek egymás után az epizódok már semmi érdekeset nem láttam benne. Az utóbbi két részbõl azt a jelenetet tudnám kiemelni, mikor MR. Wellingtont csúnya baleset érte a csillárral, aztán passz...
Erre nem is reagálok, de vigyázz nehogy spoilerbe fuss.
Képeket köszi
2009. november 09. 14:48
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 14:41)
Erre nem is reagálok, de vigyázz nehogy spoilerbe fuss.
Képeket köszi
Képeket köszi
Csak egy véleményt nyílvánítottam... sajnos nekem így jött le a sorozat. Remélem, hogy nem marad ez az álláspontom
2009. november 09. 14:55
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 9. - 14:48)
Csak egy véleményt nyílvánítottam... sajnos nekem így jött le a sorozat. Remélem, hogy nem marad ez az álláspontom 
Sori lezárására gondoltam, hogy nem is reagálok
Pedig úgy megmondanám a véleményem
2009. november 09. 14:56
|
|
|
Idézet(drusilla @ 2009. November 9. - 14:55)
Sori lezárására gondoltam, hogy nem is reagálok
, nem a véleményedre
Jaaa értem.
Hát igen, a sori lezárása után majd szerintem mindannyian okosabbak leszünk a dologgal kapcsolatosan.
2010. május 12. 19:29
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Nnna, tegnap fejeztem be és hát
. Régen láttam már ilyen sorozatot, amin ennyire izgultam és ennyire érdekelt. Nem tudtam kikapcsolni csak néztem a részeket folyamatosan egymás után. Nagyon tetszett. Nálam abszolút nyerő volt
Találtam pár képet ami kapcsolódik,de még nem volt. Ilyen is, olyan is.
(
egy Jimmy
)
Találtam pár képet ami kapcsolódik,de még nem volt. Ilyen is, olyan is.
2010. május 12. 20:52
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Az biztos, hogy az jobban jár, aki ledarálja
Én hetente néztem a részeket, mikor adták külföldön, ami csak azért volt jó, mert mindig megtippeltük, hogy ki lesz a következő áldozat
Csinálhatnának valami hasonlót a közeljövőben...
2010. május 12. 20:53
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.05.12. 20:52)
Az biztos, hogy az jobban jár, aki ledarálja
Én hetente néztem a részeket, mikor adták külföldön, ami csak azért volt jó, mert mindig megtippeltük, hogy ki lesz a következő áldozat
Csinálhatnának valami hasonlót a közeljövőben...
Jajj,de jók ezek a képek.Köszi
Én 2 nap alatt végeztem a sorozattal, de úgy kellett elráncigálnom magamat a gép elől, egész nap itt ültem volna
2010. május 12. 21:00
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
én sajnos a sorozat vetítése után kezdtem csak nézni, és az ötödik rész körül véletlenül belebotlottam egy "de durva, h xy a gyilkos" típusú kommentbe youtube-on...
Stillek (LQ)
Stillek (LQ)
2010. május 12. 21:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.05.12. 21:00)
én sajnos a sorozat vetítése után kezdtem csak nézni, és az ötödik rész körül véletlenül belebotlottam egy "de durva, h xy a gyilkos" típusú kommentbe youtube-on...
Stillek (LQ)
Stillek (LQ)
Nah igen ott sosem szabad olvasni kommenteket, én pölö film trailernél szívtam már meg...lazán leírják a végét, ugyanez kábé a filmkatalógus fórum...
2010. május 13. 14:14
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet (rheuska @ 2010.05.12. 21:00)
Stillek (LQ)
Stillek (LQ)
Jujj az nagyon kellemetlen :S Én is utálom, hogy spoilereznek össze-vissza... Ezért nem is néztem semmiféle videót, mert így utólag nézve már rengeteg videó van ami lelövi a végét, még akkor is ha nem is nézzük meg csak a megjelenített képet az ajánlóból.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.