Christina Aguilera - Ráunt a házas életre?
2009. április 27. 19:11
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Nagyimnál láttam ezt az cikket, az egyik pletyka magazinban, így elkértem tõle... Aggasztó és valószínûnek tartom az állapotot, amit benne írnak... Viszont lehet reménykedni abban, h kamu, v ha igaz, helyrejönnek a dolgaik?? Mert valahogy az a meglátásom, h amit írnak kettejük jellemérõl, abban van némi igazság... Most urambocsá' h ilyet írok, de Chris télleg bulizós, fontos a megjelenése, h elfogadják, ne kritizálják, h az önbizalma erõsödjön (szerintem túl bizonytalan önmagával szemben), Jordan pedig szerintem a vallása miatt egy családcentrikus valaki, akinek nagyon kellett már egy gyerek, és h most van, talán fontosabb is neki, mint a szereleme... Egyformán fontos kéne, h legyenek egymásnak.
Azt is mondhatná vki, h ilyen hülyeséget, meg ne-hogy-má' elhiggyünk mindent amit összeírnak, de az élet nem fenékig tejfel és senki sem tökéletes...
Csak kérdés, h ha ez valós, az h hat majd a zenéjére...
2009. április 27. 20:52
|
|
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 offline
|
Köszi az infót.
Azért reméljük,hogy minden rendben van...és pletyka csupán.
Azért reméljük,hogy minden rendben van...és pletyka csupán.
2009. április 29. 13:30
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Idézet(X-TCS @ 2009. April 28. - 20:44)
Köszi az infót.ez mikori cikk?Lehet még kapni?Csak mert én gyûjtök róla mindent(cikkek, poszterek, lemezek...) 
2009.ápr.24. BEST magazin
bocsi, h csak most írtam meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: