Christina Aguilera - Ráunt a házas életre?
2009. április 27. 19:11
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Nagyimnál láttam ezt az cikket, az egyik pletyka magazinban, így elkértem tõle... Aggasztó és valószínûnek tartom az állapotot, amit benne írnak... Viszont lehet reménykedni abban, h kamu, v ha igaz, helyrejönnek a dolgaik?? Mert valahogy az a meglátásom, h amit írnak kettejük jellemérõl, abban van némi igazság... Most urambocsá' h ilyet írok, de Chris télleg bulizós, fontos a megjelenése, h elfogadják, ne kritizálják, h az önbizalma erõsödjön (szerintem túl bizonytalan önmagával szemben), Jordan pedig szerintem a vallása miatt egy családcentrikus valaki, akinek nagyon kellett már egy gyerek, és h most van, talán fontosabb is neki, mint a szereleme... Egyformán fontos kéne, h legyenek egymásnak.
Azt is mondhatná vki, h ilyen hülyeséget, meg ne-hogy-má' elhiggyünk mindent amit összeírnak, de az élet nem fenékig tejfel és senki sem tökéletes...
Csak kérdés, h ha ez valós, az h hat majd a zenéjére...
2009. április 27. 20:52
|
|
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 offline
|
Köszi az infót.
Azért reméljük,hogy minden rendben van...és pletyka csupán.
Azért reméljük,hogy minden rendben van...és pletyka csupán.
2009. április 29. 13:30
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Idézet(X-TCS @ 2009. April 28. - 20:44)
Köszi az infót.ez mikori cikk?Lehet még kapni?Csak mert én gyûjtök róla mindent(cikkek, poszterek, lemezek...) 
2009.ápr.24. BEST magazin
bocsi, h csak most írtam meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: