Mary-kate Olsen - Kilóg A Tanga... - 4x
2005. szeptember 06. 17:11
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Az a farmer nem is kéne oda... 
2005. szeptember 18. 03:40
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Eddig is 99,9% volt, hogy Ő az.
2008. február 06. 05:06
|
peter-01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 33559 offline
|
nemtom lehet h én látom rosszul, de elõl is kilátszik a tangája, és nekem ott vlahogy kéknek tûnik, a hátulról készült fotókon meg rózsaszín. de lehet h csak a fény esik rá máshogy, v nemtom.
2008. február 07. 16:02
|
|
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline
|
Idézet(peter-01 @ 2008. February 6. - 05:06)
nemtom lehet h én látom rosszul, de elõl is kilátszik a tangája, és nekem ott vlahogy kéknek tûnik, a hátulról készült fotókon meg rózsaszín. de lehet h csak a fény esik rá máshogy, v nemtom.
És olyat még nem láttál, h egy tanga eleje és hátulja különbözõ színû?
2008. február 09. 02:14
|
peter-01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 33559 offline
|
Idézet(SirAlex0717 @ 2008. February 7. - 16:02)
És olyat még nem láttál, h egy tanga eleje és hátulja különbözõ színû?
na most ha azt írom h nem, akkor kapásból elkezd valaki oltani..
de az igazat megvallva nem hinném h gyakori lenne az olyan, de persze el tudom képzelni
2008. február 09. 20:45
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(peter-01 @ 2008. February 9. - 02:14)
na most ha azt írom h nem, akkor kapásból elkezd valaki oltani..
de az igazat megvallva nem hinném h gyakori lenne az olyan, de persze el tudom képzelni
Ird nyugodtan! Még én sem láttam

- a másik fél segge meg Ashley ?
2008. február 10. 07:30
|
peter-01új tag |
|
hi.
egyébként nem vagyok azért teljesen új, csak nem szoktam írni, tulajdonképpen ez volt az elsõ hozzászólásom
de szoktam olvasgatni a fórumot idõnként, és valóban nem emléxem h lett volna tulzottan negatív hozzászólás két tag közt.
de általánosságban az a tapasztalatom a magyar fórumokat olvasva, hogy egyszerûen a legtöbb helyen abba botlok h elõször elmond valaki vmi véleményt, és ha ahhoz csatlakoznak páran, aztán ne adj' isten valaki más vélemény oldalára áll, akkor ott az "oltás" , hát nem a legmegfelelõbb szó. igazából egyszerûen brutális, hogy mennyire nem tudjuk elfogadni egymás véleményét.
persze nem rátok értem, a kritika sokkal inkább magamnak is szól.
egyébként nem vagyok azért teljesen új, csak nem szoktam írni, tulajdonképpen ez volt az elsõ hozzászólásom
de általánosságban az a tapasztalatom a magyar fórumokat olvasva, hogy egyszerûen a legtöbb helyen abba botlok h elõször elmond valaki vmi véleményt, és ha ahhoz csatlakoznak páran, aztán ne adj' isten valaki más vélemény oldalára áll, akkor ott az "oltás" , hát nem a legmegfelelõbb szó. igazából egyszerûen brutális, hogy mennyire nem tudjuk elfogadni egymás véleményét.
2008. február 10. 12:25
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(peter-01 @ 2008. February 10. - 07:30)
hi.
de szoktam olvasgatni a fórumot idõnként, és valóban nem emléxem h lett volna tulzottan negatív hozzászólás két tag közt.
Értem, és igazad is van! Tényleg elképesztõ, hogy magyar oldalakon mi megy! De nem csak az "oltás"ról van szó, ha valami közölni szeretnél valakivel, azt sem érti, és fogadja el, és egybõl pattog.
A jövõben nyugodtan irj amihez csak tettszik. Azt kell mondanom, Veled, nem sok gond lesz.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: