Cassie Ventura új haja (Personal Pics), April 2009
2009. április 24. 14:19
Szerintem undorító...
Nálunk van egy csaj a suliban (10.-es) na annak is ilyen haja van, csak neki kb a feketén keresztül a narancssárgáig minden színben pompázik...
Gusztustalan, és szerintem ép eszû ember nem tesz ilyet....Cassie-tõl meg többet vártam volna. Vagy most megvadult, vagy mi?
Nálunk van egy csaj a suliban (10.-es) na annak is ilyen haja van, csak neki kb a feketén keresztül a narancssárgáig minden színben pompázik...
Gusztustalan, és szerintem ép eszû ember nem tesz ilyet....Cassie-tõl meg többet vártam volna. Vagy most megvadult, vagy mi?
2009. április 24. 14:31
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. April 24. - 14:19)
Szerintem undorító...
Ezt mondta: “Sometimes in life, you need a change. Something that displays the ‘I don’t give a fuck’ attitude that was always present, but never showcased. Something deeper than what you thought you were capable of. And something that will shock your mother, but make her call you a ROCK STAR. “Sometimes in life, you need a change. Yeah, I did it. They ask why?? LOL BECAUSE I WOKE UP AND FELT LIKE IT!!!”
2009. április 24. 14:45
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
hm...
Engem most Britney-re emlékeztet... nem is tudom miért
Am. egyáltalán nem tetszik, nálunk is a suliban egy csajnak ilyen a haja!
Akkor inkább vágatta volna le rövidre, de ilyet??
Engem most Britney-re emlékeztet... nem is tudom miért
Am. egyáltalán nem tetszik, nálunk is a suliban egy csajnak ilyen a haja!
Akkor inkább vágatta volna le rövidre, de ilyet??
2009. április 26. 12:52
Veszekedések/off/sztár leszólása priviben, ha lehet. 
Köszi a képfeltöltést.
Köszi a képfeltöltést.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: