A múlt héten tûnt fel igazán, de lehet, hogy régebb óta meg lehet ez a fertõzés. Elõször azzal idegesített, hogy .tmp alkalmazásokat indított és ez ette a memóriát, plusz lefoglalta a procit és videónézés közben is bezavart. Spybottal letakarítottam, de rövidesen újra visszatért. Aztán ma megnéztem, mi lehet ez a reader_s.exe vagy máskor reader_sl.exe, ami fut, mert korábbról nem emlékeztem rá. És beigazolódott amitõl tartottam, ez is a féreg/vírus tartozéka. Ráadásul rossz híreket olvastam róla, mert ez az új fajta Virut, ami nagyon makacs jószág.

Azt mondják vagy nagyon macerásan lehet megpróbálni leszedni vagy formázni kell a vinyót. És ha akkor sem szabadulsz meg tõle, IP cím csere, mert a netrõl is visszatölti magát a kis rohadék.
1-2 használhatónak tûnõ módszert már láttam, de elég bonyolultnak tûnnek, igaz ott az avg megoldása is, csak azt nem tudom, mennyire mûködik vajon. Jelenleg egy tûzfallal kordában tudom tartani (egyelõre úgy néz ki legalábbis), de szeretnék tõle végleg megszabadulni. Az mplayer-t sem tudom így használni, mert egybõl lefagy az egész gép.
Szóval, ti bekaptátok már ezt a vírust és ha igen, hogy szabadultatok meg tõle?