Starity

Meséld el a legrosszabb napod!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. április 12. 19:12 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Szerintem egyértelmû a cím. Mindenki mondja el élete eddigi legrosszabb napjának eseményeit. Az én legrosszabb napom nemrég volt. Minden összeesküdött ellenem:

1. Reggel 2 másodpercen múlt, hogy nem késtem le a buszom
2. A buszon fél óráig azt néztem, ahogy egy bolond nõ az üres üléshez beszélt.
3. Civilizáción eljutottunk a nõnaptól az abortuszig és a körülmetélésig.
4. Médián (dupla óra) egy középkori Oroszországot bemutató mûvészfilmet néztünk, ami olyan elvont volt, hogy még a legjobb tanuló se értett belõle semmit.
5. Akkor kezdett el szakadni a jégesõ, amikor kimentem rágyújtani.
6. Kiderült, hogy beteg a nevelõtanárunk (koleszos vagyok) és a helyettesítõ beültetett minket tanulószobába. Hiába magyaráztam neki, hogy nekünk nem kell beülni és az igazgató is tudja és kérdezze meg nem fogta fel.
7. A lázadozás következménye az lett, hogy nem elég, hogy nem tanulhattunk a szobában még ki is kérdezte az anyagot. A szüneteket sem tarthattuk meg, amíg nem mondtuk fel neki az anyagot. Másnapra nem is kellett tanulni.
8. Kiszakítottam a kedvenc nadrágom, mert beleakadtam a tanulószobában lévõ székbe.
9. Az alattunk lévõ szobában lakó fiúk egy csomó papírt dobáltak ki az ablakon, amit természetesen a szobatársamnak és nekem kellett összeszednünk.
10. Rácsuktam a szekrényajtót a kezemre.
11. Zuhanyzás közben elment az áram és teljesen habos fejjel álltam a sötétben. Szerencsére 2 percen belül visszajött az áram.
12. Elvágtam a lábam borotvával.

Életem eddigi legszörnyûbb napja volt. Remélem soha nem ismétlõdik meg. Így se soroltam fel mindent, mert már nem emlékszem minden kis szerencsétlen eseményre.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2009. április 12. 19:50 #2
- törölt felhasználó -    
az én legeslegrosszabb napom március 7.-e volt:

felkeltem
hívott egy barátnõm, hogy szervezett egy találkozót, úgy bumlizzak át a városon. mivel a barátom gondoltam megteszem érte.
közöltem nagyanyámmal hogy el kell mennem, erre kiakadt és nekiállt hisztizni hogy neki soha nem segít senki semmiben.
dühömben nekiálltam porszívózni, sikeresen levágtam a biztosítékot. visszakapcsoltam, kiderült hogy zárlatos az a ***.. jól megrázott az áram.
végeztem mindennel, elmentem a barátnõmhöz. végigültem a találkozót, aztán leoltottak, hogy miért nem szólaltam meg. mert hogy ez bunkóság. (mondjuk nem értem mit mondhatnék egy embernek, akihez semmi közöm, és a legkevésbé sem érdekel)
hazafelé menet kisebb szélvihar tört ki.
fél úton sem voltam, amikor hívott az unokatesóm, hogy a nagynéném nem bírta tovább a küzdelmet a rákkal és aznap délután meghalt. az utcán ücsörögtem ki tudja meddig, aztán hívott nagymutter és levágott megint egy hisztit hogy miért nem értem még haza.
nagy nehezen haza vánszorogtam, elmondtam mi történt. aztán nekem kellett értesíteni apukám, hogy a nõvére nincs többé. de nem értem el. visszahívott, ahogy rohantam a telefonhoz belerúgtam a kanapéba, és eltört a lábujjam.
elmondtam mi van, mondtam apunak hogy átmegyek hozzá ( nem lakunk együtt), átsántikáltam, aztán hazajöttem mivel nem tudtam segíteni neki...
aztán hívtak a barátaim, hogy menjük bulizni ( másnap volt a szülinapom).. elmondtam, hogy most miért nem alkalmas, és ezzel tönkretettem az õ estéjüket is..

kb ennyi az én legszomorúbb és legrosszabb napom... sad.gif sad.gif

viszont köszi, hogy elmesélhettem, így kicsit most könnyebb...
2009. április 12. 23:01 #3
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. April 12. - 18:50)
az én legeslegrosszabb napom március 7.-e volt:

felkeltem
hívott egy barátnõm, hogy szervezett egy találkozót, úgy bumlizzak át a városon. mivel a barátom gondoltam megteszem érte.
közöltem nagyanyámmal hogy el kell mennem, erre kiakadt és nekiállt hisztizni hogy neki soha nem segít senki semmiben.
dühömben nekiálltam porszívózni, sikeresen levágtam a biztosítékot. visszakapcsoltam, kiderült hogy zárlatos az a ***.. jól megrázott az áram.
végeztem mindennel, elmentem a barátnõmhöz. végigültem a találkozót, aztán leoltottak, hogy miért nem szólaltam meg. mert hogy ez bunkóság. (mondjuk nem értem mit mondhatnék egy embernek, akihez semmi közöm, és a legkevésbé sem érdekel)
hazafelé menet kisebb szélvihar tört ki.
fél úton sem voltam, amikor hívott az unokatesóm, hogy a nagynéném nem bírta tovább a küzdelmet a rákkal és aznap délután meghalt. az utcán ücsörögtem ki tudja meddig, aztán hívott nagymutter és levágott megint egy hisztit hogy miért nem értem még haza.
nagy nehezen haza vánszorogtam, elmondtam mi történt. aztán nekem kellett értesíteni apukám, hogy a nõvére nincs többé. de nem értem el. visszahívott, ahogy rohantam a telefonhoz belerúgtam a kanapéba, és eltört a lábujjam.
elmondtam mi van, mondtam apunak hogy átmegyek hozzá ( nem lakunk együtt), átsántikáltam, aztán hazajöttem mivel nem tudtam segíteni neki...
aztán hívtak a barátaim, hogy menjük bulizni ( másnap volt a szülinapom).. elmondtam, hogy most miért nem alkalmas, és ezzel tönkretettem az õ estéjüket is..

kb ennyi az én legszomorúbb és legrosszabb napom...  sad.gif  sad.gif

viszont köszi, hogy elmesélhettem, így kicsit most könnyebb...

sad.gif Ez Szörnyû! Ezután már nem is tartom olyan szörnyûnek az én legrosszabb napomat. Nekem csak kisebb szerencsétlenségek sorozata volt, de neked tényleg tragikus napod volt.
2009. április 12. 23:08 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. April 12. - 22:01)
sad.gif Ez Szörnyû! Ezután már nem is tartom olyan szörnyûnek az én legrosszabb napomat. Nekem csak kisebb szerencsétlenségek sorozata volt, de neked tényleg tragikus napod volt.

mindenkinek van legalább egy. én korán túl estem rajta.. ennyi
azért a te napod se semmi.. régebben kiborultam volna rajta én is smileeee.gif bár nálam a szekrényajtó rácsukás a kezemre mindennapos biggrin.gif
2009. április 15. 17:07 #5
- törölt felhasználó -    
Most lehet h bunkónak fogok tûnni, de szerintem ezek nem igazán sorolhatóak a "legrosszabb napom" kategóriába...
A haláleset persze fájdalmas, és rossz, nem mondom, hogy vidám dolog...
Én nem szeretném leírni, mert nem akarok vele senkit terhelni, meg egyébként is, nem hiszem h minden jött-mentre tartozik. (nem rátok értem a jött-mentet, hanem pl arra, aki egyáltalán nem része a társaságnak, csak pl olvassa a fórumot).
2009. április 17. 00:44 #6
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Rap4ever8, a te történeteden nevettem egy jót biggrin.gif, viszont B.Sziszkó, a tiéd nagyon szomorú... sad.gif
van olyan rossz nap is, amikor a végén már csak röhög kínjában smileeee.gif, és van olyan rossz nap is, ami örök életre kitörölhetetlen lesz az emlékezetbõl... sad.gif

na majd leírom egyszer én is a legrosszabb napomat, most hirtelen nem jut eszembe egy konkrét nap sem.
2014. július 01. 18:11 #7
- törölt felhasználó -    
Nos ez egy pénteki napom volt..szinte semmi sem akart összejönni.:
1.Az iskolában éppen osztályozták volna a tűpárnámat (határidőn kivül hoztam volna, hogy leosztályozza a tanár/technika), és kiderült otthon hagytam szval kaptam egy egyest. (életem első egyese ><)
2. Az osztályfőnökömnek nem adtam le az igazolást ezért leordította fejem (2 nappal előtte ígértem meg hogy hozom)..(de nem kaptam igazolatlant.
3. Délutánra mozit szerveztünk a barátnőmmel, de kiderült nem tud jönni..
4.A szüleim elváltak, és ezen a hétvégén Apás hétvégém volt (nem szeretem apukámat) így este átkellett mennem hozzá.-.-
Na remek,mi?
2015. január 13. 20:45 #8
- törölt felhasználó -    
Még régebben volt amikor be mentem suliba és jött egy új gyerek. mellow.gif
2015. március 07. 17:01 #9
- törölt felhasználó -    
huh,rendben.Ez volt az egyik legrosszabb amire emlékszek,borzasztó volt szóval.
Szeptember elején a volt osztályommal(másik suli) elmentünk a lipóti fürdőbe.Egész úton(busz)nem szólt hozzám senki mert nem voltak barátaim abban a suliban és nagyon magányosan ott ültem legszívesebben sírva fakadtam volna.Oda felé úton az osztálytársaim állandóan szekáltak hogy ronda vagyok meg emo meg hogy lennék öngyilkos ,meg hogy fulladjak majd bele a vízbe.Nem mentem fürdeni hanem ott ültem a takarómon kb 5órán .Amikor oda akartam menni az osztálytársaimhoz beszélgetni ők egy körbe álltak és elfordították a fejüket.Visszamentem a törölközőhöz és sírva fakadtam.És nem jött oda hozzám senki,egy kisfiú még labdával is megrúgott.Oda felé úton újra piszkáltak csak még rosszabbakat mondtak hogy miért élek meg hogy engem mindenki utál meg hogy síros nyál gép vagyok,lúzer stb. Amikor haza értem aznap este a szüleim nagyon összevesztek és ordibáltak egymással(ez még a válásuk előtt volt)Hát nagyjából ez volt életem legrosszabb napja.Az nap este öngyilkos is akartam lenni de a végén mégse lettem mert eszembe jutott hogy minden rosszat valami jó követ.De jó hogy már nem oda járok és vannak igazi barátaim akik mellettem állnak.El sem tudnám mondani nekik hogy milyen hálás vagyok.
2015. március 07. 17:04 #10
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Talán a tegnapi volt.. sad.gif
2015. május 11. 21:18 #11
emír95
emír95
visszatérő vendég

Státuszigazi különc ember vagyok :D
Hozzászólás: 342
Csatolások: 1
Azonosító: 188420
egyster bulit csináltam és egyik banöm jöttel csak
aztán meg kért rá eé menyek hozzá stb jó el mentem de rosszul esett h ő nem jöttel vissza kapta kicsit bunko voltam vele stb meg érdemelte szerintem
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!