Starity

Hugh Jackman, a bûvész :-)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. április 03. 23:41 #1
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Hugh Jackman, a bûvész

Hugh Jackman bûvészkedni tanul.
Az ausztrál színész annyira meggyõzõen akarja a legendás bûvész-szabadulómûvész Harry Houdini karakterét alakítani egy új Broadway-musicalben, hogy Criss Angel wub.gif segítségét kérte.

Egy forrás szerint: „Hugh nagyon komolyan veszi a szerepét! Éppen azt tanulja, hogyan kell Houdini bûvésztrükkjeit elõadni. Olyan nagyszerû bûvészektõl kapott tippeket, mint Criss Angel és Ricky Jay.”

Jackmannek ugyanazokat a trükköket kell majd elõadnia heti nyolc alkalommal élõben a színpadon, mihelyt 2010 tavaszán a ’Houdini’ címû darab debütál New Yorkban.

A ’Houdini’ producere Scott Sanders, a díszlettervezõje pedig David Rockwell.

Jackmannek egyáltalán nem újdonság a musical mûfaja.
A 40 éves szívtipró már Tony-díjat is nyert a ’The Boy From Oz’ címû Broadway elõadásban nyújtott alakításáért, valamint szerepelt az ’Oklahoma!’ és a ’Sunset Boulevard’ címû darabokban is.

Fordította: Éowyn

/Blockbuster.co.uk/

--------------------

Saját fordítás ... tehát, ha ellopod és sajátodként tünteted fel máshol, akkor elkaplak és kettéfûrészellek!!!!! tucherch.gif
Legalább dobd oda a nevemet a cikk végére, ahogy én is tettem. Köszi.

Ezt muszáj volt, keserû tapasztalatok....

ÁÁÁáááá, részemrõl nagyon szeretnék látni egy Hugh-Criss közös képet! wub.gif wub.gif wub.gif

2009. április 04. 08:52 #2
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Idézet(Éowyn @ 2009. April 3. - 22:41)
Hugh Jackman, a bûvész
Hugh Jackman bûvészkedni tanul.
Az ausztrál színész annyira meggyõzõen akarja a legendás bûvész-szabadulómûvész Harry Houdini karakterét alakítani egy új Broadway-musicalben, hogy Criss Angel  wub.gif  segítségét kérte.

Egy forrás szerint: „Hugh nagyon komolyan veszi a szerepét! Éppen azt tanulja, hogyan kell Houdini bûvésztrükkjeit elõadni. Olyan nagyszerû bûvészektõl kapott tippeket, mint Criss Angel és Ricky Jay.”

Jackmannek ugyanazokat a trükköket kell majd elõadnia heti nyolc alkalommal élõben a színpadon, mihelyt 2010 tavaszán a ’Houdini’ címû darab debütál New Yorkban.

A ’Houdini’ producere Scott Sanders, a díszlettervezõje pedig David Rockwell.

Jackmannek egyáltalán nem újdonság a musical mûfaja.
A 40 éves szívtipró már Tony-díjat is nyert a ’The Boy From Oz’ címû Broadway elõadásban nyújtott alakításáért, valamint szerepelt az ’Oklahoma!’ és a ’Sunset Boulevard’ címû darabokban is.

Fordította: Éowyn

/Blockbuster.co.uk/

--------------------

Saját fordítás ... tehát, ha ellopod és sajátodként tünteted fel máshol, akkor elkaplak és kettéfûrészellek!!!!!  tucherch.gif
Legalább dobd oda a nevemet a cikk végére, ahogy én is tettem. Köszi.

Ezt muszáj volt, keserû tapasztalatok....

ÁÁÁáááá, részemrõl nagyon szeretnék látni egy Hugh-Criss közös képet!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kedves Wynn! Ellophatom a fordítást? wink.gif Bocsi, csak vicc volt, nem szándékozom ellopni. Szóval felrakhatom? smileeee.gif
Köszi a fordítást! meghajolo.gif
2009. április 04. 15:10 #3
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
laugh.gif

Persze, tedd csak ki - te úgyis kiírnád, és nem a saját fordításodként tennéd fel wink.gif

Én most a véletlenül idetévedõ, máshonnan lopkodókat próbáltam észhez téríteni ... blush.gif

2009. április 04. 19:38 #4
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Idézet(Éowyn @ 2009. April 4. - 14:10)
laugh.gif

Persze, tedd csak ki - te úgyis kiírnád, és nem a saját fordításodként tennéd fel  wink.gif

Én most a véletlenül idetévedõ, máshonnan lopkodókat próbáltam észhez téríteni ...  blush.gif

Persze, hogy kiírnám, mindig kiírom. smileeee.gif

Remélem sikerrel! mad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!