Julia Roberts hamar megkezdte másfél éves kisfia, Henry szexuális felvilágosítását. A színésznõ ugyanis legújabb filmjének forgatására is magával vitte az apróságot, aki még a pikáns jeleneteket is végignézhette.
Julia és Clive Owen nemrég forgatták le a Duplicity címû filmet, amelyben a két fõszerepelõ az egyik jelenetben vadul egymásnak esik. A színésznõ szerint gyomorforgató volt a szexjelenet, és végig arra gondolt, hogy bárcsak vége lenne már.
- Egymásra néztünk Clive-vel, és láttam rajta, hogy ugyanazt gondolja, mint én: iszonyatosan kellemetlen a helyzet. Ráadásul ott volt a kisfiam, Henry is, akit nem hagyhattam otthon, ezért magammal vittem a forgatásra. A szexjelenetnél is ott állt a sarokban, és engem bámult – fakadt ki Julia.
Clive és Julia ráadásul évek óta barátok, így még nehezebb volt levetkõzniük a gátlásaikat. Végül úgy oldották fel a feszültséget, hogy elkezdtek viccelõdni egymással. A rendezõ, Tony Gilroy pedig csak nézett rájuk megrökönyödve. Hiszen annak ellenére, hogy profi színészeket szerzõdtetett, úgy viselkedtek mindketten, mint az idétlen tinédzserek.
Julia Roberts a kisfia elõtt szexelt
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: