Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.25. 09:20)
Hihetetlenül zseniális futam volt ez a tegnapi...
Abszolút egyetértek, én arra számítottam, hogy majd egy rendkívül unalmas futam lesz, elrajtolnak és akkor egymás mögött haladva célba érnek, és közben nem történik semmi. Aztán pont az ellenkezője lett. Schuminak is köszönhettünk egy szép hosszú vonatot, ahol ment az adok-kapok, SC is volt, drámai kiesések műszaki hiba miatt, szóval pozitív csalódás volt, a futam, ebből a szempontból. Messze a legjobb Európai nagydíj volt, amit 2008-óta ezen a pályán rendeztek.
Vettel a futam elején nagyon meggyőzően teljesített, de Vergne nem tudott úgy elmenni Heikki mellett, egy egyenesben, hogy ne menjen neki.

Bár a biztonsági autónak örültem, mert újból verseny lett, anélkül nem igazán lett volna, mert Vettel már 20mp-vel vezetett. Az, hogy utána nem sokkal kiesett nagyon meglepett. A Red-Bullra nem jellemzők a műszaki hibák, és ez pont nagyon rosszkor jött nekik.
Grosjean-nak nagyon szurkoltam, hogy meglegyen neki Alonso, mert a tempójában benne volt, még, ha a Biztonsági autó után hirtelen meg is előzte Alo. Őt sajnáltam, hogy kiesett, megérdemelte volna a győzelmet.
Hamiltont nagyon érdekes szituációban tették ki, és állandóan azzal jönnek a szakújságírók, hogy Hamilton sokat ütközik. És ebből hányszor hibás Ő, arról már persze nem beszélnek. Nagy kár ezért a futamért, mert bár a tempó nem volt az igazi, de végig értékes pontszerző helyeken autózott Lewis, és benne lett volna egy dobogó, könnyedén.
Bár nem vagyok Schumi rajongó, de ezt a dobogót nagyon megérdemelte, főleg, figyelembe véve a szezonban milyen balszerencséi voltak. Végén nagyot mentek Webberrel, szépen jöttek fel, ahogy kell.
Alonso pedig nagyot versenyzett, valóban megérdemelte ezt a győzelmet, bár én ellendrukker vagyok, de most semmit nem tudok felhozni, ez tényleg szép munka volt, a csapat és az Ő részéről is.