Idézet (Fanni00 @ 2011.05.22. 14:51)
Igen van igazság abban amit írtál. De tény,hogy ebben a szezonban a Red Bull nagyon feljött és ez látszik is a teljesítményen. Remélem azért lesz a többi csapatnak is beleszólása ebbe a Red Bull győzelmekbe,legjobban a Ferrarinak örülnék. Nagyon únom már,hogy állandóan Vettel nyer szinte már,tisztelet a kivételnek,így akármennyire nem vagyok pl. McLaren fan annak is nagyon örülnék ha végre már pl. Hamilton nyer,bár legjobb akkor is az lenne ha végre ha a Ferrari is belejönne a szezon további részébe.
Plusz azért követem a futamot is,és hát nagyon szurkolok Alonsonak,hogy ne csak 3. maradjon.
Plusz azért követem a futamot is,és hát nagyon szurkolok Alonsonak,hogy ne csak 3. maradjon.
Hát, a mai futam alapján (illetve, az alapján is). A Ferrari még nagyon messze van tőle sajnos. Ami nekem annyira nem is baj, tudod, én McLaren szurkoló vagyok, és, ha már nem McLaren nyer, akkor inkább RBR, mint Ferrari
Alonsoban vannak lehetőségek, de az autója nincs meg hozzá egyenlőre. Mármint ebben a szezonban. A tavalyiban meg volt. Igaz, 5 futam után 67 pontja volt akkor, most van 51. Tehát a Ferrari is kicsit gyengébb, mint volt. Plusz, rájátszik sokszor a csapat taktikai ballépései, amik nagy meglepetéseket tudnak okozni.

0 felhasználónak tetszik: