Formula 1
2010. augusztus 01. 18:16
Az előbb annyit kihagytam, hogy Jamia Algersuari kocsija is szépen kifüstölt...
2010. augusztus 02. 00:10
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Hát érdekes futam volt, úgy látszik a magyar nagydíj mindig tartogat valami meglepetést.
Gratula Webbernek. Alonso-nak szintén a rajtért. Massa most csak ment, nem sok vizet zavart senkinél.
Vettel-t sajnáltam, elég amatőr dolog volt ez a lemaradás, de megérdemelte volna ő is, hogy a dobogó legfelső fokára álljon, viszont jól kiverte a balhét.
Hamilton-ra kicsit "haragudtam" a bokszutácban nyert pozíciója miatt és nem is a kedvencem, de sajnáltam, hogy kiesett, bár így legalább még izgalmasabb a vb.
Petrov, Hülkenberg szintén gratula és a Saubernek is a kettős pontszerzésért.
Jézusom a Barrichello-Schumi esetnél megállt bennem az ütő.
A bokszutca meg no comment. Nem kis kavarodás volt, remélem a Williamses szerelő jól van, bár nem olvastam semmi hírt róla, ha valaki tud valamit, megköszönném ha megosztaná.
Amúgy mi ez az új trófea? Tavalyról nem ilyenekre emlékszem. Arra vártam mikor törik el, úgy mozgott.
Gratula Webbernek. Alonso-nak szintén a rajtért. Massa most csak ment, nem sok vizet zavart senkinél.
Hamilton-ra kicsit "haragudtam" a bokszutácban nyert pozíciója miatt és nem is a kedvencem, de sajnáltam, hogy kiesett, bár így legalább még izgalmasabb a vb.
Petrov, Hülkenberg szintén gratula és a Saubernek is a kettős pontszerzésért.
Jézusom a Barrichello-Schumi esetnél megállt bennem az ütő.
A bokszutca meg no comment. Nem kis kavarodás volt, remélem a Williamses szerelő jól van, bár nem olvastam semmi hírt róla, ha valaki tud valamit, megköszönném ha megosztaná.
Amúgy mi ez az új trófea? Tavalyról nem ilyenekre emlékszem. Arra vártam mikor törik el, úgy mozgott.
2010. augusztus 02. 05:01
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
@Fuller Azt olvastam, hog a Williamses szerelő jól van szerencsére
Egyébként nem volt rossz verseny, örülök a második helynek, sajnos most nem volt több a Ferrariban (sőt még ez is épphogy
)
Bruno meg legalább adott Yamamotonak egy kört
(kár, hogy ez a HRT úgy szar, ahogy van
)
A Schumi-Barrichello eset nem volt szép
(kapott is érte Schumi egy 10 helyes rajtbüntetést)
Petrovnak, Hulknak és a Saubernek grat
Egyébként nem volt rossz verseny, örülök a második helynek, sajnos most nem volt több a Ferrariban (sőt még ez is épphogy
Bruno meg legalább adott Yamamotonak egy kört
A Schumi-Barrichello eset nem volt szép
Petrovnak, Hulknak és a Saubernek grat
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 30. 09:55
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
A tegnapi tipikus belga futam volt! Az időjárás és az eredmények is kiszámíthatatlanok voltak. Igazán izgalmas volt. Hamilton nagyon megérdemelte a győzelmet, szinte hibátlanul vezetett. Amikor kicsúszott, hihetetlen, hogy mennyire össze tudta szedni magát, és visszajött a pályára. A lehetőségeket mindig maximálisan ki tudja használni, óvatosan vezet, de mégis agresszívan. Folyamatosan kapaszkodik fel a tabellán, ahogy csak tud. Már rá is fért ez a győzelem, mert ugye a Hungaroringes versenyének annyi lett. Elfogulatlanul mondom, hogy ő a legjobb, legkomplettebb versenyző most a mezőnyben, és soha nem volt ilyen formában, mint most. (Ebben az évben igazán megérdemelné a VB címet.) Webber is nagyon jól autózott, de úgy tűnik, most a McLaren volt a jobb. Kubica pedig akár 2. is lehetett volna, ha nem rontja el a kerékcserét. (Gratula Neki is!) Buttont pedig nagyon sajnáltam, lehetett volt McLaren 1-2, ha Vettel nem rontja el a versenyét. Igazából szerintem már csak 2 esélyes van a VB címre, hiszen most hárman is nulláztak, így eléggé le vannak maradva. (De sosem lehet tudni.) Mindent összevetve egy fantasztikus verseny volt!
2010. augusztus 31. 14:29
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Én is imádom a Forma 1-et, még 2008-ban szoktam rá, és azóta is Hamilton a kedvencem, és örülök hogy most ő vezeti a világbajnokságót, és remélem így is marad.
2010. szeptember 05. 13:37
Én is imádom a Forma 1-et.
A kedvenceim:
1.Jenson Button
2.Sebastian Vettel
3.Jaime Alguersuari
4.Adrian Sutil
5.Felipe Massa
A kedvenceim:
1.Jenson Button
2.Sebastian Vettel
3.Jaime Alguersuari
4.Adrian Sutil
5.Felipe Massa
2010. szeptember 12. 20:44
Hát a mai verseny, az valami eszméletlenül jó volt.
Nem igazán örülök neki, hogy Alonso nyert, jobban örültem volna akkor már inkább Massának, bocsi akik szeretik őt, megint csak, de ez van. Amúgy mindenkinek gratulálni kell jó verseny volt.
Az elején nagy volt a kavarodás, az már egyszer biztos. Ami Hamiltonnal történt, hát az igencsak meglepő volt. Sajnos ezen a versesnyen most nullázott.
Webber 6. helye is igencsak meglepett, viszont érdekes kis csatározásaik voltak. Vettel meg... hát nem igazán tudok rá most mit mondani. 53 körön keresztül egy gumival menni és az utolsó pillanatban kijönni, na az azért nem volt semmi. Kicsit megijedtem mikor mondta, h motor hibája volt, de ez már lehet, hogy a taktikájuknak a része volt... Még nem lehet pontosan ezt sem tudni.
Várom a következő versenyt, remélem az is ilyen izgalmas lesz.
Az elején nagy volt a kavarodás, az már egyszer biztos. Ami Hamiltonnal történt, hát az igencsak meglepő volt. Sajnos ezen a versesnyen most nullázott.
Várom a következő versenyt, remélem az is ilyen izgalmas lesz.
2010. szeptember 19. 15:17
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Hajrá FERRARI! Alonso a kedvencem.
2010. szeptember 25. 11:55
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Idézet (Barak Stefánia @ 2010.09.19. 15:17)
Hajrá FERRARI! Alonso a kedvencem.
ugyanígy vagyok vele
hát Ferrari fan vagyok.. így a kedvencem Alonso♥ ♥ ♥ ♥
de szeretem Massát.. és azonbelül még Sebastian Vettelt.
Hajrá Alooo!!
Hollywood^^
2010. szeptember 26. 19:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jó volt a verseny. Úgy örülök Alonsonak... Remélem produkál valami hasonlót, mint 2007-ben Kimi.
Úgy sajnáltam Hamiltont... Kár, hogy nem inkább Webber esett ki.
Tudom, gonosz vagyok... De nem igazán kedvelem az ausztrált.
Kubica... Ahh, nem hiába kedvencem, zseniálisan csinálta... Remélem jövőre, vagy azután odateszik végre Fernando mellé a Ferrarihoz...
Úgy sajnáltam Hamiltont... Kár, hogy nem inkább Webber esett ki.
Kubica... Ahh, nem hiába kedvencem, zseniálisan csinálta... Remélem jövőre, vagy azután odateszik végre Fernando mellé a Ferrarihoz...
2010. október 05. 21:57
|
|
bunnygirl4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 135114 offline
|
Hajrá Alonso!!
2010. október 09. 08:20
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.10.09. 07:58)
Hm, ebből már csak holnap lesz időmérő... Esőt akartam, de azért nem ennyit. 
Javasolt közlekedési eszköz, a gumicsónak...
RachelWillows
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.