Starity

Erõs Antónia eltûnik a képernyõrõl

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. március 26. 10:32 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Erõs Antónia élete legnagyobb örömét jelentette be az RTL-Klub Fókusz mûsorában: 5 hónapja várandós.

A legszûkebb családi körnek csak a kritikus 12. hét után mondta el, ahogy telt az idõ a szûkebb baráti kör után az ismerõsöknek, a mai napon a nagyközönségnek is bejelentette: férjével babát várnak.

Erõs Antónia 1998-tól az RTL Klub munkatársa, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerûbb nõi mûsorvezetõnek.

Már csak egy kisbaba hiányzott a teljes harmóniához...

Viszonylag késõn érkezett a baba

Nettirõl köztudott, hogy 25 éves kora óta cukorbeteg. Egy csepp figyelem néven alapítványt hozott létre a cukorbetegség korai felismerésére és megelõzésére, hogy sorstársait segítse.

Terhességére különösen figyelnie kellett, hiszen egy babát vállaló cukorbeteg nõnek alapvetõ, hogy állapotát egyensúlyba tudja hozni, illetve tartani. Ez is idõbe tellett.

Addig dolgozik amíg állapota engedi

Antóniát, mint mondta, a tipikus tünetek elkerülték, kicsit álmosabb, fáradékonyabb, mint korábban. Jelenleg még rövid távban gondolkozik, egyik vizsgálatról a másikra jár. "Abban bízom, hogy minden rendben lesz".

A munkába állás még kérdés, jelenlegi tervei szerint a baba születése után, egy év múlva térne vissza a képernyõre.

Az RTL Klub vezetõsége és Antónia kollégái nagy örömmel fogadták a hírt, és támogatásukról biztosították a híradóst. „Az egyik legaranyosabb az egyik szerkesztõ kollégám volt – meséli Erõs Antónia – aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok.

A másik emlékezetes gesztus a fõnökömtõl érkezett, neki mondtam el elõször, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, és azt is, hogy meddig maradok otthon.”
2009. március 26. 16:41 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Te, ne ijesztgess... reklamalo.gif biggrin.gif Már azt hittem, másról van szó. Így sok boldogságot neki és térjen vissza minél elõbb, õ a kedvenc híradósom. smileeee.gif Gyönyörû nõ és a hangját is imádom. wub.gif
2009. március 26. 16:48 #3
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
én is gratulálok neki,ugyanakkor hiányozni is fog,nekem is õ a kedvencem,egy gyönyörû és rendkívül intelligens nõ smileeee.gif
sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik ^^
2009. március 26. 16:49 #4
frenetiq
frenetiq
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Má azthittem egy kooprodukció lesz David Copperfield-el hogy eltûnjön laugh.gif
2009. március 26. 16:54 #5
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(Necros @ 2009. March 26. - 16:41)
Te, ne ijesztgess... reklamalo.gif  biggrin.gif Már azt hittem, másról van szó. Így sok boldogságot neki és térjen vissza minél elõbb, õ a kedvenc híradósom. smileeee.gif Gyönyörû nõ és a hangját is imádom. wub.gif

rohog.gif thumbsup.gif
Bocsi, de találó a cím, nem?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!