Erõs Antónia élete legnagyobb örömét jelentette be az RTL-Klub Fókusz mûsorában: 5 hónapja várandós.
A legszûkebb családi körnek csak a kritikus 12. hét után mondta el, ahogy telt az idõ a szûkebb baráti kör után az ismerõsöknek, a mai napon a nagyközönségnek is bejelentette: férjével babát várnak.
Erõs Antónia 1998-tól az RTL Klub munkatársa, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerûbb nõi mûsorvezetõnek.
Már csak egy kisbaba hiányzott a teljes harmóniához...
Viszonylag késõn érkezett a baba
Nettirõl köztudott, hogy 25 éves kora óta cukorbeteg. Egy csepp figyelem néven alapítványt hozott létre a cukorbetegség korai felismerésére és megelõzésére, hogy sorstársait segítse.
Terhességére különösen figyelnie kellett, hiszen egy babát vállaló cukorbeteg nõnek alapvetõ, hogy állapotát egyensúlyba tudja hozni, illetve tartani. Ez is idõbe tellett.
Addig dolgozik amíg állapota engedi
Antóniát, mint mondta, a tipikus tünetek elkerülték, kicsit álmosabb, fáradékonyabb, mint korábban. Jelenleg még rövid távban gondolkozik, egyik vizsgálatról a másikra jár. "Abban bízom, hogy minden rendben lesz".
A munkába állás még kérdés, jelenlegi tervei szerint a baba születése után, egy év múlva térne vissza a képernyõre.
Az RTL Klub vezetõsége és Antónia kollégái nagy örömmel fogadták a hírt, és támogatásukról biztosították a híradóst. „Az egyik legaranyosabb az egyik szerkesztõ kollégám volt – meséli Erõs Antónia – aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok.
A másik emlékezetes gesztus a fõnökömtõl érkezett, neki mondtam el elõször, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, és azt is, hogy meddig maradok otthon.”
Erõs Antónia eltûnik a képernyõrõl
2009. március 26. 16:41
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Te, ne ijesztgess...
Már azt hittem, másról van szó. Így sok boldogságot neki és térjen vissza minél elõbb, õ a kedvenc híradósom.
Gyönyörû nõ és a hangját is imádom.
2009. március 26. 16:48
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
én is gratulálok neki,ugyanakkor hiányozni is fog,nekem is õ a kedvencem,egy gyönyörû és rendkívül intelligens nõ 
sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik ^^
sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik ^^
2009. március 26. 16:54
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 26. - 16:41)
Te, ne ijesztgess...
Már azt hittem, másról van szó. Így sok boldogságot neki és térjen vissza minél elõbb, õ a kedvenc híradósom.
Gyönyörû nõ és a hangját is imádom. 
Bocsi, de találó a cím, nem?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: