Lindsay Lohan - Shopping at Gelson's Market
2009. március 14. 16:22
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem ezeken a képeken gyönyörû <3 =)
1 felhasználónak tetszik:
Garand
2009. március 14. 22:38
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(GertyGirl @ 2009. March 14. - 16:30)
szegényt a nap 24 órájában követik a fotósok...
de amúgy ari
de amúgy ari
jah ez sajnos a nagy hátrány =( de szerintem is aranyos =)
2009. március 14. 22:56
|
|
|
Idézet(Kata159 @ 2009. March 14. - 22:39)
Szerintem meg egy durván anorexiás csaj van itt, aki már csak árnyéka egykori önmagának... nem tetszik. 
Nem anorexiás
almaecet diéta.
ez most nem ellened irányul,de nem értem mi bajuk az embereknek.
ha túl kövér az a baj,aztán meg akar felelni,lefogy és akkor úgy nem jó...
2009. március 14. 23:00
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
hát lehet, hogy egy picit elfogult vagy, de hidd el, hogy ez már nem egészséges ahogy kinéz... És nem is tûnik valami boldognak...
A kiskegyed meg nem hinném, hogy az az újság lenne, ami olyan megbízható dolgokat közöl...Almaecet diéta? Hát hova diétázik õ már? :S
Nem akartalak megbántani, meg a kedvencedet sem. Csak nézzük reálisan a dolgokat
A kiskegyed meg nem hinném, hogy az az újság lenne, ami olyan megbízható dolgokat közöl...Almaecet diéta? Hát hova diétázik õ már? :S
Nem akartalak megbántani, meg a kedvencedet sem. Csak nézzük reálisan a dolgokat
2009. március 15. 16:36
|
|
|
Idézet(bötti @ 2009. March 14. - 23:00)
hát lehet, hogy egy picit elfogult vagy, de hidd el, hogy ez már nem egészséges ahogy kinéz... És nem is tûnik valami boldognak...
Én értem,nem is rátok haragszom
ha nem azokkal az oldalakkal,amik már egyszerûen túlreagálják a dolgokat..
pl.hogy lehet olyat írni,hogy megint iszik és úgy vezet??
hát basszus ha ilyet írnak akkor mutassanak képet róla
ezért vagyok ilyen "agresszív" a kisebb megjegyzések hallatán is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.