The Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold (2009)
2009. augusztus 05. 13:31
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Én most olvastam ki a New Moon-t...és ha nem tudnám hogy lesz még folytatása akkor nagyon mérges lennék a befejezés miatt
És szerintem a Twilight film egyáltalán nem adta vissza olyan rosszul a történetet...mert hát gondoljatok csak bele: ha tényleg mindent megcsináltak volna ami a könyvben volt és úgy ahogy volt, valószínüleg szép hosszúra sikerült volna. Én meg tudom érteni a filmeseket, hogy azért egy kicsit mégiscsak gyorsabban kellett lebonyolítani az eseményeket. (de látom ezt már mondták elõttem is
) A másik pedig, hogy: természetes, hogy a könyv után a film nem tûnik olyan jónak...mert hát persze, hogy a könyv izgalmasabb, részletesebb, de aki például nem olvasta csak látta (ismerek ilyet) annak nagyon tetszett. Nem volt nekem semmi bajom a filmmel, max annyi hogy már elõre tudtam hogy mi fog történni
és már alig várom a New Moon-t
És szerintem a Twilight film egyáltalán nem adta vissza olyan rosszul a történetet...mert hát gondoljatok csak bele: ha tényleg mindent megcsináltak volna ami a könyvben volt és úgy ahogy volt, valószínüleg szép hosszúra sikerült volna. Én meg tudom érteni a filmeseket, hogy azért egy kicsit mégiscsak gyorsabban kellett lebonyolítani az eseményeket. (de látom ezt már mondták elõttem is
2009. augusztus 07. 15:44
Idézet
Kedves Twilighter!
Jó hírt hozok:
Úgy döntöttünk, nem várjuk meg a szeptemberi határidõt. A feliratkozás már így is olyan meggyõzõ - megközelíti a 20000 fõt -, hogy eldõlt, egyszerre fogjuk megjelentetni az Eclipse-et kemény és puha borítóval.
És még jobb hír:
utána a Breaking Dawn is egyszerre jelenik majd meg tavasszal.
Jó hírt hozok:
Úgy döntöttünk, nem várjuk meg a szeptemberi határidõt. A feliratkozás már így is olyan meggyõzõ - megközelíti a 20000 fõt -, hogy eldõlt, egyszerre fogjuk megjelentetni az Eclipse-et kemény és puha borítóval.
És még jobb hír:
utána a Breaking Dawn is egyszerre jelenik majd meg tavasszal.
2009. augusztus 12. 21:18
|
|
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline
|
Nézd meg addig amíg nem törlik!
http://www.youtube.com/watch?v=Y025qdA2U4c...player_embedded
Francia elõzetes,sok új jelenettel:)
http://www.youtube.com/watch?v=Y025qdA2U4c...player_embedded
Francia elõzetes,sok új jelenettel:)
2009. augusztus 13. 00:13
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
The photshop/arrangement on those widescreen banners is weird.
2009. augusztus 19. 15:12
Idézet(Dani94 @ 2009. July 27. - 11:48)
figy,szeretem a szereplõket,kristenért majd megveszek,rob olyan helyes és akkor peterrõl meg jacksonról ne is beszéljünk,de a film egy nagy .... és ahogy az elõttemszóló fórumozó is irta,igen a könyvhöz képest a film nagyon nagyon gyenge.
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem a film sokkal jobb, mint a könyv
2009. augusztus 20. 12:15
|
|
Angiretroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 3 Azonosító: 82885 offline
|
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Most fog kijönni az Eclipse és mindenki tudja hogy elõrendelve éri megrendelni online könyvbolttól. Tavaly a New Moon-t a Libri-rõl rendeltem , de onnan most az Eclipse nem elõrendelhatõ.
Sokat jelent az a 20% kedvezmény! Ti nem tudtok valami jó online könyvest ahol személyesen is át lehet venni mert ha 1000 Ft a kiszállítás ugyan ott vagyunk.
Köszönöm!
Sokat jelent az a 20% kedvezmény! Ti nem tudtok valami jó online könyvest ahol személyesen is át lehet venni mert ha 1000 Ft a kiszállítás ugyan ott vagyunk.
Köszönöm!
2009. augusztus 20. 14:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én a Book.hu -n szoktam rendelni.
Ha úgy vesszük jobb a könyv, mint a film.
Ámbár én úgy szoktam mondani, hogy a könyv és a film kiegészítik egymást
Ha úgy vesszük jobb a könyv, mint a film.
2009. augusztus 21. 12:41
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2009. augusztus 21. 13:18
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Angiretro @ 2009. August 20. - 12:15)
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Most fog kijönni az Eclipse és mindenki tudja hogy elõrendelve éri megrendelni online könyvbolttól. Tavaly a New Moon-t a Libri-rõl rendeltem , de onnan most az Eclipse nem elõrendelhatõ.
Köszönöm!
Köszönöm!
én annak idején mikor angolul rendeltem meg a New Moont,az Eclipset meg a Breaking Dawnt akkor a bookline.hu-ról rendeltem
http://bookline.hu/news/help.action#termsofpayment
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.