The Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold (2009)
2009. november 20. 17:52
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Hát a kritika amit Brittany bemásolt szerintem nevetséges. Én most jövök a moziból, és szvsz fantasztikus lett. Nem vártam, hogy teljesen könyvhûek maradjanak, viszont szerintem egyáltalán nem tértek el tõle nagyon, sõt... Kristen ebben a filmben végre kijavította azt, amit a Twilightban láttam tõle, mert bármennyire is szeretem, ott nekem egyáltalán nem volt meggyõzõ. Ebben a filmben viszont nagyon tetszett. A két fiú nálam egy szinten mozog, mindketten jók voltak, de hát ugye Robertet sajnos keveset láthattuk. Nem tudom a cikk írója mirõl beszél, energia az elsõ részben, ebben meg semmi? Én ezt inkább fordítva mondanám. A Twilight szintén kedvenc, de be kell valljam, a New Moon ezerszer jobban tetszett. Sok az akciójelenet, a farkasok szerintem rettentõ jól néznek ki és tulajdonképpen egy érzelmi hullámvasút az egész. Hol sír rajta az ember, hol nevet, hol pedig izgul. Úgyhogy én azt mondom, hogy le a kalappal Chris elõtt, nagyon jó kezekbe került a sorozat.
2009. november 20. 19:32
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Sztem is valami elképesztõ jówolt. Tele wolt fordulatokkal, ami nagyon tetszett.
Jobb lett, mint amire számítottam. Nekem nagyon nagyon tetszett és megható voltak benne a szerelmi jelenetek.
Jobb lett, mint amire számítottam. Nekem nagyon nagyon tetszett és megható voltak benne a szerelmi jelenetek.
2009. november 20. 22:47
|
|
muraimandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 105821 offline
|
"Carlisle, te nem kárhozhatsz el!"
sztem kb ez volt egyedül szivszoritó, de ez a rész számomra nagyon...
amugy meg a twilight jobban bejön.
a filmen nem éreztem azt a depresszív hangulatot mint ami a könyvön uralkodik a humoros részek miatt és ez kicsit zavart. nem pont ezt vártam. néha felröhögtünk a barátnõimmel de kb ennyi volt a nagy érzelmi reakcíó. a szerelmi jeleneteket nem találtam meghatónak, néha viszont már csöpögõs beütésük volt.
héé én most nem szidalmazni akartam.. ezeket a dolgokat leszámítva tetszett.
sztem kb ez volt egyedül szivszoritó, de ez a rész számomra nagyon...
amugy meg a twilight jobban bejön.
a filmen nem éreztem azt a depresszív hangulatot mint ami a könyvön uralkodik a humoros részek miatt és ez kicsit zavart. nem pont ezt vártam. néha felröhögtünk a barátnõimmel de kb ennyi volt a nagy érzelmi reakcíó. a szerelmi jeleneteket nem találtam meghatónak, néha viszont már csöpögõs beütésük volt.
héé én most nem szidalmazni akartam.. ezeket a dolgokat leszámítva tetszett.
2009. november 22. 15:46
|
|
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline
|
Szerintem sokkal jobb lett,mint amilyen az elsõ rész volt! Fordulatosabb, gördülékenyebb és a szerelmi jelenetek is jobbak voltak. Nem szeretem Jacobot, se az õt alakító Taylort,de jól játszott! Csak egyet sajnáltam,hogy Jasper olyan keveset szerepelt benne.
De az a szöveg: " Megkönnyebbülés lesz,ha már nem akarlak megölni. "
Mindenestre nagyon-nagyon tetszett!!!
2009. november 23. 04:50
Idézet(frenetiq @ 2009. November 22. - 16:35)
ez beteg nagyon
2009. november 23. 09:41
tegnapvégre megnéztem
szerény véleményem szerint a twilight jobb volt ,de ez is nagyon tetszett
2009. november 23. 13:04
|
|
Angel1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.02. Hozzászólás: 274 Csatolások: 195 Azonosító: 109042 offline
|
Alkonyat – Újhold: A legjobb nyitónap
22 november 2009 2 komment
Twilight Saga második része, az Alkonyat – Újhold szombaton tovább folytatta szárnyalását – méghozzá annyira, hogy Minden idõk legjobb nyitónapját tudhatja maga mögött közel 73 millió dollárral, második helyre szorítva a 2008-as csúcsbeállítót, A sötét lovag-ot. A pénteki, Legjobb éjszaki vetítés után ez a második rekordja Stephanie Meyer bestseller-adaptációjának, ráadásul az adatok kizárólag az USA vetítésekre támaszkodnak, a nemzetközi eredményekrõl egyenlõre nincs hír. Ha nem lankad az érdeklõdés a film iránt ma sem, igen nagy a valószínûsége, hogy a Dark Knight újabb rekordja fog a porba hullani, mégpedig a Legjobb nyitóhétvége, amit Batman 158,4 millió dollárral tart. Innen pedig egyenes út vezethet az All Time bevételi lista élére, ami 1997 óta a Titanic ural.
jegyeladás
A Summit Entertainment által készített film, a The Twilight Saga : New Moon rekordeladást produkált a mozikban. Megelõzte a The Dark Knight c. filmet a jegyeladási listán, ugyanis 72,7 millió $ fizetõdött ki eddig a mozijegyek után, ami körülbelül 12-13 milliárd forint, ha jól értesültem, és ez jóval felülmúlja a tavalyi évben a 'Twilight' c. filmnél eladott jegyek árát, ott ugyanis egy 3 napos hétvégén 69,6 millió $ gyûlt össze. Voltak becslések a neten, hogy mennyi lehet majd ez az összeg, de ez alaposan felülmúlta az egészet. A 'The Dark Knight' c. filmre 67.2 millió $ értékû jegyet vásároltak a premier napján, három napos hétvégén pedig 158,4 millió $-t költöttek az emberek jegyekre. Külföldi lapok szerint 'New Moon' ezt is felül fogja múlni, és szerintem is biztos, hogy ennél jóval több lesz a jegyeladás erre a filmre. Szóval a kiadónak 100%-os a siker mutatója, de egy ilyen fantasztikus film után ez várható volt, nem?
22 november 2009 2 komment
Twilight Saga második része, az Alkonyat – Újhold szombaton tovább folytatta szárnyalását – méghozzá annyira, hogy Minden idõk legjobb nyitónapját tudhatja maga mögött közel 73 millió dollárral, második helyre szorítva a 2008-as csúcsbeállítót, A sötét lovag-ot. A pénteki, Legjobb éjszaki vetítés után ez a második rekordja Stephanie Meyer bestseller-adaptációjának, ráadásul az adatok kizárólag az USA vetítésekre támaszkodnak, a nemzetközi eredményekrõl egyenlõre nincs hír. Ha nem lankad az érdeklõdés a film iránt ma sem, igen nagy a valószínûsége, hogy a Dark Knight újabb rekordja fog a porba hullani, mégpedig a Legjobb nyitóhétvége, amit Batman 158,4 millió dollárral tart. Innen pedig egyenes út vezethet az All Time bevételi lista élére, ami 1997 óta a Titanic ural.
jegyeladás
A Summit Entertainment által készített film, a The Twilight Saga : New Moon rekordeladást produkált a mozikban. Megelõzte a The Dark Knight c. filmet a jegyeladási listán, ugyanis 72,7 millió $ fizetõdött ki eddig a mozijegyek után, ami körülbelül 12-13 milliárd forint, ha jól értesültem, és ez jóval felülmúlja a tavalyi évben a 'Twilight' c. filmnél eladott jegyek árát, ott ugyanis egy 3 napos hétvégén 69,6 millió $ gyûlt össze. Voltak becslések a neten, hogy mennyi lehet majd ez az összeg, de ez alaposan felülmúlta az egészet. A 'The Dark Knight' c. filmre 67.2 millió $ értékû jegyet vásároltak a premier napján, három napos hétvégén pedig 158,4 millió $-t költöttek az emberek jegyekre. Külföldi lapok szerint 'New Moon' ezt is felül fogja múlni, és szerintem is biztos, hogy ennél jóval több lesz a jegyeladás erre a filmre. Szóval a kiadónak 100%-os a siker mutatója, de egy ilyen fantasztikus film után ez várható volt, nem?
2009. november 23. 15:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.