Megan Fox és Robert Pattinson szerelmesek
2009. március 11. 16:29
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A nõi szívek legújabb bitorlója, Robert Pattinson, ez nem is kétséges.
Mindezek mellett itt van a Transformers sztárja, Megan Fox, aki még Angelina Jolie-t is kiütötte a nyeregbõl Lara Croft szerepét illetõen.
Nincs hát mit csodálkozni azon, hogy a két aktuális kedvenc összegabalyodott - legalábbis állítólag.
A fiatalokat ugyanis - mindketten 22 évesek - egy Los Angeles-i hotel bárjában látták együtt: egymás után két este!
Ez természetesen bennünk, bulvárosokban már kongatja is a harangokat, itt már nem is léphet más közbe, mint az ásó, esetleg a kapa.
Ti mit gondoltok, összeillenének?
2009. március 11. 17:11
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Elvileg visszament az elõzõ (?) pasijához, nem?
De ha újít is, remélem, nem ez a fickó lesz az, a Twilight után meg fõleg...
Larának meg szerintem nem lenne jó Megan. A domborulatai sincsenek meg hozzá, meg túl latinos az arca a brit karakterhez. Mivel jó színésznõnek tartom, biztos jól teljesítene a szerepben, de nem illik bele a képbe a szememben. Angelina lenne a legjobb.
Larának meg szerintem nem lenne jó Megan. A domborulatai sincsenek meg hozzá, meg túl latinos az arca a brit karakterhez. Mivel jó színésznõnek tartom, biztos jól teljesítene a szerepben, de nem illik bele a képbe a szememben. Angelina lenne a legjobb.
2009. március 11. 18:21
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 11. - 17:11)
Elvileg visszament az elõzõ (?) pasijához, nem?
De ha újít is, remélem, nem ez a fickó lesz az, a Twilight után meg fõleg...
Egyetértek veled.
2009. március 12. 10:36
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Egyetértek az elõttem szólókkal Briant illetõen
Szerintem aranyosak voltak együtt, és passzoltak. Ezt a srácot én (bármennyire lehet szívtipró, és helyes, nekem nem az) nem bírom.
Viszont Lara szerepében én Megant el tudnám képzelni, szerintem beleillik a szerepkörbe
Viszont Lara szerepében én Megant el tudnám képzelni, szerintem beleillik a szerepkörbe
2009. március 12. 12:07
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. March 12. - 10:36)
El tudnám én is (de még mennyire!
Valahogy nem stimmel ez a kép az én szememben:
2009. március 12. 12:18
sztem várjuk ki a végét
de én is inkább angelinára szavaznék...bár nemtudom...elõször inkább megnézném a filmet ami ugyan soká lesz...de kíváncsi vagyok rá...ha meg szerelmesek egymásba hát legyenek...az õ dolguk...
de én is inkább angelinára szavaznék...bár nemtudom...elõször inkább megnézném a filmet ami ugyan soká lesz...de kíváncsi vagyok rá...ha meg szerelmesek egymásba hát legyenek...az õ dolguk...
2009. március 12. 12:27
|
|
|
Idézet(frenetiq @ 2009. March 12. - 12:16)
Hámer fotosop báz 
2009. március 12. 14:22
|
|
|
Furi kép, bár leeht hogy ha valami normális photoshoppolt munkát látnánk akkor változna a vélemény.
Angie nagyon király Lara volt, de szerintem a két lány karaktere nagyon hasonló.
Angie nagyon király Lara volt, de szerintem a két lány karaktere nagyon hasonló.
2009. március 12. 18:15
amúgy most olvastam az epizódban h kristen stewart és robert pattinson összejöttek....de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmást akkor már keringenek a pletykák róluk...szal nemtom h igaz lenne-e én már nem is bírom õket követni
2009. március 12. 20:05
Idézet(Csontos Nóra @ 2009. March 12. - 18:15)
amúgy most olvastam az epizódban h kristen stewart és robert pattinson összejöttek....de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmást akkor már keringenek a pletykák róluk...szal nemtom h igaz lenne-e én már nem is bírom õket követni 
És mondd, te még hiszel az ilyen magyar szemétnek?
2009. március 12. 21:05
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
én meg az im-neten olvastam a múltkor, hogy robert natalie portman-nel jött össze
ezek össze-vissza hazudnak mindent, nehogy elhiggyétek
amíg összebújós képet nem látunk addig nincs semmi bizonyíték
2009. március 12. 21:08
"amúgy most olvastam az epizódban h kristen stewart és robert pattinson összejöttek....de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmást akkor már keringenek a pletykák róluk...szal nemtom h igaz lenne-e én már nem is bírom õket követni
És mondd, te még hiszel az ilyen magyar szemétnek?"
Nem,ezért írtam azt a részt,hogy:de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmespárt akkor már keringenek a pletykák róluk...
Nem,ezért írtam azt a részt,hogy:de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmespárt akkor már keringenek a pletykák róluk...
2009. március 12. 22:10
Idézet(Csontos Nóra @ 2009. March 12. - 21:08)
"amúgy most olvastam az epizódban h kristen stewart és robert pattinson összejöttek....de monnyuk ha egy csaj és egy pasi együtt jáccanak egy szerelmást akkor már keringenek a pletykák róluk...szal nemtom h igaz lenne-e én már nem is bírom õket követni
Értem, de ezt nem feltétlenül kell kézpénznek venni. Egyébként nálam max játszanak
2009. március 12. 22:27
nahjó felhívom telefonon ha már én kezdtem
majd én utána járok...majd megírom h mit mondott...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: