Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2010. szeptember 10. 19:42
Kat DeLuna, már vagy három éve ismerem, de még csak most szerettem meg annyira, hogy az első helyre kerüljön. Miért szeretem? Mert nem harsog tőle a média.
2010. szeptember 10. 19:45
Alyson Hannigan, 1 éve, mert jó színésznő
Odette Yustman, 2 éve, mert jó színésznő
Julie Benz, fél éve, mert jó színésznő
Katy Perry, 2 éve, mert jó énekesnő
Odette Yustman, 2 éve, mert jó színésznő
Julie Benz, fél éve, mert jó színésznő
Katy Perry, 2 éve, mert jó énekesnő
2010. szeptember 10. 19:47
Adam Lambert mert egyedi a stílusa és a hangja kb fél éve ismerem, a másik kedvencem Allison Iraheta mert egyedi a hangja és a stílusa,őt is azóta ismerem mint Adamet.
2010. szeptember 14. 19:20
A kedvenc sztárom Adam Lambert!
Még csak néhány hónapja szeretem, de már NAGY rajongója vagyok!
A zenei stílusa végett szeretem! De igazából olyannak szeretem, amilyen, mindent IMÁDOK benne!
Még csak néhány hónapja szeretem, de már NAGY rajongója vagyok!
A zenei stílusa végett szeretem! De igazából olyannak szeretem, amilyen, mindent IMÁDOK benne!
2010. szeptember 14. 19:23
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Demi Lovato és azért mert gyönyörű és nagyon tehetséges és nagyon jó filmjei és számai vannak! És kb fél éves és 4 hónapja (10 hónapja)
2010. szeptember 15. 09:50
Ian Somerhalder. Éés a Lost-Eltűntek óta szeretem ami nemtudom mikor indult M.o.-n
2010. október 02. 19:45
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Molnár Tamás (AFC Tomi)
Már majdnem egy éve imádom. Amikor második albumokról barátnőm megmutatta a 'más ölel át' című dalt. Utána meghallgattam az összes számot a lemezről, és teljesen elvarázsoltak Tomi szövegei, rettentően megérintettek engem. És egyszerűen fantasztikus az egész AFC...
Örökké imádni fogom
Már majdnem egy éve imádom. Amikor második albumokról barátnőm megmutatta a 'más ölel át' című dalt. Utána meghallgattam az összes számot a lemezről, és teljesen elvarázsoltak Tomi szövegei, rettentően megérintettek engem. És egyszerűen fantasztikus az egész AFC...
Örökké imádni fogom
2010. október 15. 20:20
|
|
sellyfan05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 127 Csatolások: 80 Azonosító: 133284 offline
|
rengeteg van nem is tudok kiemelni senkit szinte egyformán "szeretem" őket
2010. október 15. 20:29
Cassie, 2006 ota szeretem és ismerem, 2008 ota viszont fanatikus lettem, azért mert nekem bejön a csaj hangja, és rohadtjo számai vannak, mellesleg gyönyörü
2010. október 15. 20:31
Miley Cyrus a Hannah Montana óta
Bruno Mars a Billionaire óta
Justin Bieber az Eenie Meenie óta
Bruno Mars a Billionaire óta
Justin Bieber az Eenie Meenie óta
2010. október 15. 20:32
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
2010. október 17. 13:28
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Cheryl Cole
*Tehetséges, kedves, szép, igazi nő, erős személyiség, aki sok mindent túlélt már.
*Már kb. 1,5 éve imádom, de csak nemrég került az első helyre...
Mark Salling
*Hát, csak, mert ő Mark Salling.
*A Glee 1. részétől kezdve imádom, sőt, már a Glee előtt is szimpatikus volt, amikor láttam újságokban.
Pixie Lott
*Tehetséges, kedves, szép, elképesztően aranyos, a sikereitől nem szállt el.
*Kb. 8 hónapja figyeltem fel a hangjára.
Eva Longoria
*Gyönyörű, erős személyiség, kedves és közvetlen, divatos, és lenyűgöző színésznő. Mindezek mellett még a Down-kóros testvérét is segíti (hát, van miből, de akkor is).
*A Született Feleségek kezdetétől imádom.
Megan Fox
*Nem nagy színésznő, a kinézetéért szeretem, és az egyéniségéért.
*Régebben nem volt túl szimpatikus, 6 hónapja kezdtem rajongani érte.
*Tehetséges, kedves, szép, igazi nő, erős személyiség, aki sok mindent túlélt már.
*Már kb. 1,5 éve imádom, de csak nemrég került az első helyre...
Mark Salling
*Hát, csak, mert ő Mark Salling.
*A Glee 1. részétől kezdve imádom, sőt, már a Glee előtt is szimpatikus volt, amikor láttam újságokban.
Pixie Lott
*Tehetséges, kedves, szép, elképesztően aranyos, a sikereitől nem szállt el.
*Kb. 8 hónapja figyeltem fel a hangjára.
Eva Longoria
*Gyönyörű, erős személyiség, kedves és közvetlen, divatos, és lenyűgöző színésznő. Mindezek mellett még a Down-kóros testvérét is segíti (hát, van miből, de akkor is).
*A Született Feleségek kezdetétől imádom.
Megan Fox
*Nem nagy színésznő, a kinézetéért szeretem, és az egyéniségéért.
*Régebben nem volt túl szimpatikus, 6 hónapja kezdtem rajongani érte.
2010. október 17. 22:53
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Színésznők közül talán Penelope Cruz és Eva Longoria. Mindketten szépek, sikeresek, és értik a dolgukat. Időt nem tudok.
Színész: Neil Patrick Harris. Őt Barney-ként ismertem meg, és egyből megkedveltem. Az is jó pont nála, hogy nyíltan vállalja ami. Sokan ezt nem tudják tolerálni, de NPH-t így kell elfogadni. Idén nyár óta.
Énekesnő: egyértelműen Christina Aguilera. Gyönyörű hangja van. Már 4 éve
Énekes: Deryck Whibley. Ő egyszerűen megfogott. Ennyi. Fhuu nem tudom.. 4 éve biztosan
Modell: Marisa Miller. Gyönyörű, megérdemelten angyal.
2 éve
Színész: Neil Patrick Harris. Őt Barney-ként ismertem meg, és egyből megkedveltem. Az is jó pont nála, hogy nyíltan vállalja ami. Sokan ezt nem tudják tolerálni, de NPH-t így kell elfogadni. Idén nyár óta.
Énekesnő: egyértelműen Christina Aguilera. Gyönyörű hangja van. Már 4 éve
Énekes: Deryck Whibley. Ő egyszerűen megfogott. Ennyi. Fhuu nem tudom.. 4 éve biztosan
Modell: Marisa Miller. Gyönyörű, megérdemelten angyal.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: