Melina Kanakaredes
Mert gyönyörű és tehetséges
Egyszerűen imádom
Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2010. augusztus 22. 19:23
Kevin Costner...már kiskorom óta szeretem...mert nagyon jó filmjei vannak
2010. augusztus 23. 07:20
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Dylan Sprouse - 2009 nyár végétől, mert tetszenek a szerepei és helyes
Na meg a The Veronicas énekeseit is bírom, 2008 végtől, mert király számai vannak
Na meg a The Veronicas énekeseit is bírom, 2008 végtől, mert király számai vannak
2010. augusztus 26. 11:08
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Én ilyenkor úgy érzem magam mintha hátbadöfném az eggyik kevencemet! ezért nem adok konkrét választ! csak annmondok
hogy nagyon beleszerettem!
hogy nagyon beleszerettem!
2010. augusztus 26. 12:44
Az én kedvenc sztárom Lady Gaga!!!
Kb. 2 éve a rajongója vagyok, és a szuper zenéi és az őrült külseje végett szerettem meg!!
Kb. 2 éve a rajongója vagyok, és a szuper zenéi és az őrült külseje végett szerettem meg!!
2010. augusztus 26. 12:52
kedvenc sztárom...(bár erre sose jönnél rá ,főleg akk nem ha elolvasnád véletlen a státuszomat)...MILEY CYRUS ne mtúl sok ideje vagy 2 éve ismerem...és azért szeretem merta személyisége ,a megjelenése,és minden más nagyon-nagyon szimpi...és naon szeretem a hangját (neki nagyon jó hangja van...van jobb énekes is de ő ish állati),minden film alakítását szeretem..és állatira rajongó vagyok! ADAM LAMBER-öt sem lehet kihagyni mert ő ish kedvencem számszerint a 2.(imádom a hangját a megjelenését és mindenét...csak azt nem h meleg)
2010. augusztus 26. 14:25
|
|
kocadonnavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.28. Hozzászólás: 119 Csatolások: 488 Azonosító: 113417 offline
|
Hát... Shemar Moore, Matthew Gray Gubler és Thomas Gibson, mivel én Gyilkos elmék bolond vagyok már jó pár éve. Hihetetlenül jól játszanak és emellett jól is néznek ki! Aztán szeretem még Justin Chamberst is a Grace Klinikából már több mint 1 éve. Aligha találni jobb alakítás mint amikor megtudta hogy Izzie rákos. Imádom. És Meryl Streep nekem egy élő legenda.
2010. augusztus 26. 14:31
Justin Bieber 2009. November óta szeretem Hogy miért? mert jól énekel és a világ legcukibb pasija!!! jók a számai stb.
2010. augusztus 26. 14:34
|
|
kocadonnavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.28. Hozzászólás: 119 Csatolások: 488 Azonosító: 113417 offline
|
Hát... Shemar Moore, Matthew Gray Gubler és Thomas Gibson, mivel én Gyilkos elmék bolond vagyok már jó pár éve. Hihetetlenül jól játszanak és emellett jól is néznek ki! Aztán szeretem még Justin Chamberst is a Grace Klinikából már több mint 1 éve. Aligha találni jobb alakítás mint amikor megtudta hogy Izzie rákos. Imádom. És Meryl Streep nekem egy élő legenda.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. augusztus 26. 14:46
Idézet (csianon29 @ 2010.08.07. 16:58)
Adam Lambert.Amióta meghallottam a tv-ben a WWFM számát.
és azért szeretem mert ő más mint a többi sztár .ő odafigyel az emberekre és ha mondanak róla valami rosszat rá se figyel, nem kezd el sírni hogy őt mért nem szeretik.Meg minden másért amiért csak lehet szeretni.

és azért szeretem mert ő más mint a többi sztár .ő odafigyel az emberekre és ha mondanak róla valami rosszat rá se figyel, nem kezd el sírni hogy őt mért nem szeretik.Meg minden másért amiért csak lehet szeretni.
Egyet értek!!
Mióta? amióta meghallottam a WWFM számát.
Miért? mert rohadt jó a hangja,tehetséges és azért mert különbözik a többi "sztár"tól
Amúgymeg csak rá kell nézni és egyszerűen beleszeretsz
2010. augusztus 26. 14:53
Adam Lambert,mert eszméletlenül tehetséges és megdolgozott azért hogy idáig eljusson !! mondjuk úgy szeretem ahogy van
egyszerűen nem lehet nem szeretni ő tökéletes
mióta zseretem ? hát azt igazából most nemtudom megmondani
mióta zseretem ? hát azt igazából most nemtudom megmondani
2010. augusztus 26. 15:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az első számú és legnagyobb kedvencem Sean Bean. 10 évvel ezelőtt láttam őt a Gyűrűk Urában, és azóta töretlen iránta az érdeklődésem.
Hogy ilyen szép finoman fogalmazzak.
Nagyon szeretem, szinte minden filmjét láttam már. Egyesek pletykálnak róla ilyet-olyat (iszik, veri a nőket), de ki tudhatja az igazságot? (mondjuk a négy befuccsolt házasság sajna tény) Ha oda jutok, egyszer majd megkérdezem tőle, de addig is inkább IMÁDOM!
A második számú nagy kedvencem pedig Thomas Gibson. Ő körülbelül két éve szerelem, mióta először láttam a Gyilkos Elmék Damaged c. epizódját. Csodálatos színész, hűséges férj, nagyszerű apa, remek humora van és nagyon kedves ember.
Totális ellentéte Sean Beannek és talán pontosan ezért szeretem ennyire. Kell az egyensúly, nem igaz?
A második számú nagy kedvencem pedig Thomas Gibson. Ő körülbelül két éve szerelem, mióta először láttam a Gyilkos Elmék Damaged c. epizódját. Csodálatos színész, hűséges férj, nagyszerű apa, remek humora van és nagyon kedves ember.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2010. augusztus 26. 15:16
Már 1 éve szeretem, mert eszméletlenül jó a hangja és imádom a
számait!!
2010. augusztus 30. 14:33
1.Miley Cyrus.:
2 éve szertem...nagyon megtetszett a Hannah Montana The Movie-ban.Megkaptam a CD-t és azóta gyüjtöm az összes CD-jét már 6 db megvan!De mostmár a legujjab kedvencem.:
2.Demi Lovato.:
Hát lassan 6 hónapja szeretem...Nagyon megkedveltemm és nagyon tetszik a hangja...igazi példakép
olyan gyönyörű
2 éve szertem...nagyon megtetszett a Hannah Montana The Movie-ban.Megkaptam a CD-t és azóta gyüjtöm az összes CD-jét már 6 db megvan!De mostmár a legujjab kedvencem.:
2.Demi Lovato.:
Hát lassan 6 hónapja szeretem...Nagyon megkedveltemm és nagyon tetszik a hangja...igazi példakép
2010. szeptember 01. 16:14
|
|
Bali♥ ♥ ¢υкσямαzѕу♥ ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 1211 Csatolások: 60 Azonosító: 130240 offline
|
Nekem a kedvenc sztárom [b]Lady Gaga[/b]
Hogy mióta?? Amióta a Just Dance video klipet megláttam a Tv-ben.
Miért szeretem?? Mert mikor megláttam egyszerre megfogott az a kissé fura de nagyon divatos és vad stílusa.Nagyon tetszik az összes videója mivel nagyon sok fantázia van benne!!
I'am the Number one Lady Gaga fan!!
Hogy mióta?? Amióta a Just Dance video klipet megláttam a Tv-ben.
Miért szeretem?? Mert mikor megláttam egyszerre megfogott az a kissé fura de nagyon divatos és vad stílusa.Nagyon tetszik az összes videója mivel nagyon sok fantázia van benne!!
I'am the Number one Lady Gaga fan!!
2010. szeptember 01. 19:01
Jensen Ackles
, most nyáron ismertem meg A Supernatural-ból (Odaát), Helyes ,jó színész, stb. ... De hallotam hogy más filmben is játszott PL: Smallville. Én egyellőre csak az odaátban láttam és még egy darabig fogom látni, mert csak a második évadig láttam, de azon vagyok hogy minél hamarabb végig nézzem mind a 6-ot.
És mióta láttam azóta ő a nagykedvenc, de az évek múlásával majd változok és egy idő múlva elfelejtem:((nem akarom elfelejteni, de ez lesz mivel jön más, és más, akik megtetszenek, így már nem fogok annyira érdeklődni iránta..De a szívem mélyén mindig szeretni fogom.)
bocsika egy kicsit hosszúra sikerült , de csak úgy jöttek a szavak...
bocsika egy kicsit hosszúra sikerült , de csak úgy jöttek a szavak...
2010. szeptember 09. 19:39
|
|
andrea12_andika13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 262 Azonosító: 131497 offline
|
Selena gomez Nem tom pontosan miert vagyis mindenert vagy enmm is tudom kifejezni magam hogy miert nagyon szeretem ahogy szerepel ahogy kinez ahogy enekel es ahogy a kepeken latom
2010. szeptember 09. 19:42
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Demi Lovato! És már lassan egy éve több mint fél éve és 2011 február 5 23:07- kor lesz egy éve és azért mert szép, okos, jó ízlése van, kedves és tehetséges!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.