Pasi: Nekem Robert Pattinson és azóta amióta láttam a Twilight-ot és azért mert nem szállt el magától és mert olyan helyes és kedves.
Csaj: Kristen Stewart és amióta láttam a Twilight-ot és azért mert szép és kedves és ő sem szállt el magától.
Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2010. június 24. 19:49
|
|
RobertPattinsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 129633 offline
|
Robert Pattinson
.Azért mert aranyos,kedves,vicces,jó fej és helyes meg nem szállt el magától.A Twilight óta.
2010. június 24. 19:50
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
Robert Downey Jr.- nem is tudom melyik évben szerettem meg ennyire
A kedvenc színészem
Sam Worthwington:A terminátor megváltás óta imádom
David Villa & Fernando Torres- 2008 eb-n szerettem meg őket nagyon, mondjuk Torres már elöbb is érdekelt
Sam Worthwington:A terminátor megváltás óta imádom
David Villa & Fernando Torres- 2008 eb-n szerettem meg őket nagyon, mondjuk Torres már elöbb is érdekelt
2010. június 25. 16:49
Adam Lambert amióta a viván játsszák a klipjeit,nagyon becsülöm amiért fölvállalja h más jó a zenéje és jó pasi
2010. június 26. 14:28
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Az én nagy kedvencem Drake Bell.
Körülbelül 2 éve rajongok érte.
Én a Nickeloldeonon futó Drake&Josh című sorozatból ismertem meg.Azért szeretem Draket mert:nem szállt el magától,közvetlen,aranyos,kedves,helyes srác.
Körülbelül 2 éve rajongok érte.
Én a Nickeloldeonon futó Drake&Josh című sorozatból ismertem meg.Azért szeretem Draket mert:nem szállt el magától,közvetlen,aranyos,kedves,helyes srác.
2010. június 26. 20:39
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Adam Lambert. Azért mert tehetséges, kedves, jó a stílusa és jól néz ki. Számomra különleges személy és amióta ismerem szeretem az pedig fél volt. Még soha senkit nem szerettem ennyire mint őt.
2010. június 26. 20:51
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Nagyon sok kedvenc sztárom van, de leginkább Taylor Swift és Emily Deschanel a kedvencem. Taylor mert tehetséges és nagyon aranyos lány, nagyon jó dalokkal, Emily meg a Bones óta, mert hihetetlen jó színésznő
2010. június 27. 13:06
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Selena Gomez,Ashley Tisdale,Anna Margaret,
2010. június 27. 14:22
Pasi:Joe Jonas és már régota ismerem ,a hangaja megynyugtat és helyes ezért szeretem!!
Csaj :Selena Gomez és azóta ismerem mióta a Hannah Montanaban szerepelt,és jó a hangja és jó színésznő!!
Csaj :Selena Gomez és azóta ismerem mióta a Hannah Montanaban szerepelt,és jó a hangja és jó színésznő!!
2010. július 11. 12:32
Jordin Sparks: J-Speezy, Jo, JoJo...hát imáádom, már az American Idolban megszerettem őt, de igazán a Battlefieldel lopta be magát a szívembe. Hmmm miért?- meg a legtehetségesebb énekes-színésznők egyike...csak ő nem botrányos, ami elegendő ok arra, hogy a példaképem legyen. És itt abba is hagyom, mert tudok róla kisregényt írni
2010. július 11. 12:35
|
|
Peachyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 109 Azonosító: 129596 offline
|
Anne Hathaway: A neveletlen hercegnő, az Ördög pradát visel, A Jane Austen magánélete, és a CSajok háborúja cm. filmekben nagyon megragadott. Rengeteget jótékonykodik mindemellett.Kedvenc színésznőm
De amúgy sok van xD
Kedvenc énekesnőm Pink, 4 éves korom óta, a Family Portrait óta rajongok érte. A Stupid girls, a so what,és még sok jó száma miatt
Kedvenc énekesnőm Pink, 4 éves korom óta, a Family Portrait óta rajongok érte. A Stupid girls, a so what,és még sok jó száma miatt
2010. július 28. 12:37
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
Adam Lambert az American Idol óta és azért szeretem mert ő egyszeröen tökéletes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: