Mike Rowe
Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2010. január 02. 13:08
William Fichtner
imádom,olyan szép kék szeme van!
Mike Rowe
sajna keveset van a tévéban, de amikor van kirobbantani sem lehet a tévé elõl!
Mike Rowe
2010. január 08. 17:21
Idézet(RoseAnn @ 2010. January 7. - 21:04)
Alan Rickman a legkedvencebb... már kiskorom óta szeretem, mert nagyon jó színész és emellett jó pasi is...
Ezzel mélyen egyetértek!
2010. január 12. 01:35
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Sok kedvencem van, de egyet emelnék ki, õ pedig Summer Glau.
A hangjába (is) szerettem bele még a 4400 alatt, de hogy az mikor volt, már nem tudom.
Tesóm nézte a sorozatot, miközben én próbáltam aludni (kedves
) és a hangjára lettem figyelmes. Utána csak egyszerûen magával ragadott.
A hangjába (is) szerettem bele még a 4400 alatt, de hogy az mikor volt, már nem tudom.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. január 12. 07:39
|
|
Alexa555visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.27. Hozzászólás: 167 Csatolások: 98 Azonosító: 8551 offline
|
Nekem is sok kedvencem van, nem is tudom kiket írjak.
Hát:
színész: Keanu Reeves kb. 10 éve , Zachary Quinto kb. 4 éve. Az ok, mindkettõnél egyszerû: imádom õket és kész.
színésznõ: Michelle Rodriguez kb. 6 éve, mert a példaképem.
Angelia Jolie is kb 5-6 éve, mert tehetséges.
szinkronszínész: Bozsó Peti, nemtudom mióta. Mert imádom a hangját.
rendezõ : Tim Burton kb 5 éve, mert az õ stílusa áll a lelkecskémhez a legközelebb.
...stb
Hát:
színész: Keanu Reeves kb. 10 éve , Zachary Quinto kb. 4 éve. Az ok, mindkettõnél egyszerû: imádom õket és kész.
színésznõ: Michelle Rodriguez kb. 6 éve, mert a példaképem.
szinkronszínész: Bozsó Peti, nemtudom mióta. Mert imádom a hangját.
rendezõ : Tim Burton kb 5 éve, mert az õ stílusa áll a lelkecskémhez a legközelebb.
...stb
2010. január 12. 08:14
|
|
nikusshvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.22. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 50218 offline
|
Nekem a kedvencem már 8éve Britney. Szerintem nagyon jó hangja van, és örülök h újra sikerült összeszednie magát.
Briten kivül Selena Gomez, zért szeretem mert jó a hangja, illetve jó színésnõ és pár barátnöm szerint állítólag hasonlítok rá
Fiuk közül pedig: Jake T. Austin
õ azóta mióta megláttam a tvben
mért?: mert nagyon helyes,cuki és jól szinészkedik..
ha valaki tud róla képeket ..azt megköszönném
Briten kivül Selena Gomez, zért szeretem mert jó a hangja, illetve jó színésnõ és pár barátnöm szerint állítólag hasonlítok rá
Fiuk közül pedig: Jake T. Austin
ha valaki tud róla képeket ..azt megköszönném
2010. április 09. 18:08
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Amióta rajongok a színészekért, azóta Johnny Depp az örök szerelmem!
Azért szeretem, mert hihetetlen hogy hány féle karaktert tud magára húzni és mindegy hogy maszkírozzák át az arcát, a szemei megmaradnak! Imádom a szemeit!
Azért szeretem, mert hihetetlen hogy hány féle karaktert tud magára húzni és mindegy hogy maszkírozzák át az arcát, a szemei megmaradnak! Imádom a szemeit!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. április 09. 21:36
Nekem Selena Gomeza kedvencem. Már énekesnőként megszerettem,és a sorozataiban is tökéletesen játszik.Valamint a filmjeit is szeretem:). Hogy mióta a kedvencem...azt nem tudom...egy jóideje,nem szoktam saccolni...
2010. április 18. 19:52
magyar színész:Mészáros árpád Zsolt
külföldi színész: Ian Somerhalder, Paul Wesley és még sokan mások
külföldi színész: Ian Somerhalder, Paul Wesley és még sokan mások
2010. április 21. 15:43
Hát nekem a mostani kedvenceim a scene és emo modellek.
Kb. 3 hónapja.
2010. április 22. 19:52
|
|
sexygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 7 Azonosító: 123770 offline
|
nekem kendra wilkinson amikor láttam a playboy villa lányait eéőször életemben akkor egyértelműen a kedvencemmé vált..mert a személyisége és stilusát tekintve is hasonlit rám xd gyönyörű..és mostanában nagyon érett gondolkodású ez a rúdtáncos dolog egy idiota pletyka.... kendra rengeteget jótékonykodik és szerintem igazán kiváló anya .... mondhat bárki bármit...xd (igaz a villa alat voltak primitiv megnyilvánulásai is) de nekem minden hibájával együtt is a kedvencem
2010. április 22. 20:01
Nekem Lil Wayne a nagy kedvencem igaz nem olyan régóta nemtudom miért de mikor meghallom a hangját
az nagyon jó
lehet mert olyan cukii
2010. április 22. 20:13
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ashley Tisdale kb. 2 éve
a Hsm-ben megtetszett a hangja és most nem tudok leszokni a zenéjéről =)
Marie Mai kb. 1 hónapja
A számai nagyon jók és megállás nélkül hallgatom őket =)
Marie Mai kb. 1 hónapja
2010. április 22. 20:36
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Jensen Ackles 5 éve megállás nélkül imádom
egyszerűen kiváló színész, kedves, aranyos, és teljesen normálisan él, ráadásul nagyon-nagyon helyes. tud gitározni és énekelni is (: és ráadásul a legjobb sorozatban játssza az egyik főszereplőt, aki szintén a kedvencem
szóval nekem ő a tökéletes pasi, nagyon imádom
2010. április 22. 21:11
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nekem az Első számú kedvencem: A N A S T A C I A
2006 decembere óta imádom. A hangját, a stílusát, a megjelenését, a személyiségét, úgy ahogy van! Felőlem lehet trendi szerkóban vagy egy sima hétköznapi cuccban, nem számít! Önmagáért szeretem! Hihetetlenül őszinte, kedves, barátságos ember. Iszonyat közvetlen, humoros, olyan jól előadja magát, hogy az valami csúcs! Eszméletlen jól lereagálja a dolgokat, nem egy szívbajos csaj! Fantasztikus életfelfogása van, ahogyan gondolkodik a dolgokról. Tisztelem, becsülöm, ahogy végigcsinálta a mellrákot, és felnézek rá. Nem áltatja magát, nyíltan beszél a dolgokról. Amikor koncerten voltunk, volt, hogy 1-1 helyzetben meg sem kellett szólalnia, mert szinte a szemei beszéltek.
Azok sosem hazudnak, nála különösen sokat ki lehet olvasni belőlük. És imádom, amikor mosolyog, az az igazi, szívből jövő mosolya nagyon ari. Meg amikor nevet... Az a kacaj, eszméletlen.
Szóval én ezért/ezekért imádom.
Kedvenc színészek: Leo DiCaprio, Will Smith és Brad Pitt (2008 óta, mind a 3-an).
Színésznők: Meryl Streep (2008 nyár-Mamma Mia óta), Salma Hayek és Penélope Cruz (2009 óta).
És idén, év eleje óta GaGa csajszi "sorsát is a szívemen viselem".
Magyarul: egész megkedveltem.
2006 decembere óta imádom. A hangját, a stílusát, a megjelenését, a személyiségét, úgy ahogy van! Felőlem lehet trendi szerkóban vagy egy sima hétköznapi cuccban, nem számít! Önmagáért szeretem! Hihetetlenül őszinte, kedves, barátságos ember. Iszonyat közvetlen, humoros, olyan jól előadja magát, hogy az valami csúcs! Eszméletlen jól lereagálja a dolgokat, nem egy szívbajos csaj! Fantasztikus életfelfogása van, ahogyan gondolkodik a dolgokról. Tisztelem, becsülöm, ahogy végigcsinálta a mellrákot, és felnézek rá. Nem áltatja magát, nyíltan beszél a dolgokról. Amikor koncerten voltunk, volt, hogy 1-1 helyzetben meg sem kellett szólalnia, mert szinte a szemei beszéltek.
Kedvenc színészek: Leo DiCaprio, Will Smith és Brad Pitt (2008 óta, mind a 3-an).
Színésznők: Meryl Streep (2008 nyár-Mamma Mia óta), Salma Hayek és Penélope Cruz (2009 óta).
És idén, év eleje óta GaGa csajszi "sorsát is a szívemen viselem".
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.