Starity

Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 21. 12:50 #41
mickeymouse93
mickeymouse93
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 81
Azonosító: 78578
Nekem a kedvenc színésznõm Cate Blanchett kb. 1,5 éve. wub.gif
2009. július 03. 11:49 #42
Denali
Denali
detective
Hozzászólás: 6318
Csatolások: 5685
Azonosító: 31534
Antonio Sabato Jr. a kedvenc színészem négy és féle. A másik Ashley Jones, õ másféle éve.
2009. július 03. 13:45 #43
nadine
nadine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 333
Csatolások: 107
Azonosító: 58370
Lauren Conrad, kb 1. éve
A Laguna Beachben "ismertem meg", igaz magát a valóságshow-t nem szerettem annyira. A The Hills-ben epdig még jobban megszerettem és aztán a kollekcióját is megismertem, és rengeteget kutakodtam utána a neten, és gyönyörû lány és kedves stb. wub.gif wink.gif úgyhogy LC a kedvencem wink.gif
2009. július 09. 15:20 #44
bOri
bOri
új tag

Státuszwhat do you do if you can't do that?
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 96744
Hát ha színésznõ akkor egyértelmûen Jenifer Aniston. Imádom a jóbarátokat!xd Mindig megnézem:D Bármikor kezdik újra mindig nézem!Komolyan imádom Jenit!:D Meg a filmjeit a derült égbõl Polly a minden6ó meg ilyenek! Szeretem a vígjátékokat! Ha színész akkor meg Robert! wub.gif imádom a Hp-ket már mindegyiket elolvastam és a negyedik a kedvencem de nem csak õ miatta. Nekem az a rész jön be a legjobban!:D Meg hogy láttam a Twilightot olvadok!:D blush.gif wub.gif
2009. július 15. 12:11 #45
Kashley78
Kashley78
új tag
Hozzászólás: 34
Azonosító: 94972
nekem ashley tisdale! nézzétek meg az oldimat!
www.ashley-kriszta.mlap.hu
2009. július 15. 12:26 #46
imi
imi
Hozzászólás: 820
Csatolások: 2
Azonosító: 60146
smileeee.gif
2009. július 15. 13:02 #47
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Tucatnyi kedvencem van de csak hármat említenék
Õk a No1 heart.gif
Aaliyah a Try Again óta (2000)
Heath Ledger a 10 dolog-ban nyújtott alakításától (1999)
Rafael Nadal tavalytól wub.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2009. július 15. 16:25 #48
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Ewan McGregor
Baljós árnyak óta (1999).
Ó te jó ég...Idestova 10 éve.. biggrin.gif
2009. július 18. 20:46 #49
RékuC:
RékuC:
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 96506
♥♥♥♥Vanessa Hudgens♥♥♥♥ =) õ a kedvencem már a HSM1 óta nagyon szeretem! wub.gif

színésznõként és énekesnõként egyaránt tehetséges bár nekem az utóbbiban jobban bejön rolleyes.gif
õ az elsõ számû és mindig az is marad! smileeee.gif <3

Színésznõk/Énekesnõk: Miley Cyrus,Selena Gomez,Ashley Tisdale,Hilary Duff,Taylor Swift...stb:D csakhogy a legfontosabbakat említsük ^^

Színészek/Énekesek: Zac Efron,Jonas Brothers,Johnny Depp,Adam Sandler...

2009. július 21. 15:07 #50
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Angelina Jolie, a 2001-es Tomb Raider címû filmje óta. Mondhatni, szerelem volt elsõ látásra... wub.gif Minden tekintetben nagyszerû embernek tartom, tehetséges színésznõ, odaadó édesanya, a jószolgálati nagyköveti tevékenységeiért sokan példát vehetnének róla, ezenkívül pedig gyönyörû, de ez már mellékes. blush.gif Sajnos sokan nem ezt az oldalát ismerik, hála a médiának...
2009. július 21. 21:16 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet
Ki a kedvenc sztárod?

Maria Sharapova /a.k.a. Picusz wub.gifwub.gifrolleyes.gifblush.giflaugh.gif/

Elsõsorban mint sportolót, de mint a nõi tenisz megkerülhetetlen egyénisége, mint a világ legjobban keresõ nõi sportolója, mint a WTA legemblematikusabb arca és egyéb Off-Court tevékenységei miatt szerintem bõven elfér a topicban. meghajolo.gif

Idézet
Mióta és miért szereted?

Próbálom rövidre fogni, nem lesz az. :-)
A sztori:
Tavalyelõtt, egy hajnali éjszaka kezdtem el nézni az Australian Open-t (január). Petrova meccslabdáról kapott ki Serena ellen. Végig ellene szurkoltam, hogy majd csak megállítja valaki...
Mariát a döntõben (vagy az elõdöntõben, már nem emlékszem pontosan csak az elsõ benyomásokra, de inkább az utóbbi) pillantottam meg, ahol mentálisan (sérült is volt) összeroppant és Williams egy óra alatt bevégezte. Pedig azt hittem hogy megveri. /No.1/ Mikor az elsõ szett után roskadtan ült lehajtott fejjel a székén, akkor értettem meg, hogy ez a sport másról szól... Megfogott, ennek egy részének 'miértjét', 'hogyanját' máig nem tudom magamnak megválaszolni.
"Ismeretlen" nõ sohasem volt még rám olyan hatással mint most õ...

Két hónappal késõbb, az Indian Wells-i tornán már egyértelmû favoritommá vált. meghajolo.gif

(A helyzet azóta annyiban változott, hogy Serena Williamset nem útálom, sõt megkedveltem, és csodálni tudom a játékát meghajolo.gif)

Idézet
"Maria is the best thing that could have happened to women's tennis."
M.Navratilova

Idézet
"Elõre leszögezném, nem vagyok Sarapova drukker,3 játékosnak szurkoltam (szurkolok) életemben, Grafnak, Beckernek, a harmadik gondolom nyilvánvaló.

Szóval lehet nem szeretni Sarapovát, mert olyan amilyen. Tudom, sokan nem szeretik a játékostársai közül sem. Mert neki nemcsak külseje van, hanem eredményei is, amik igencsak tiszteletet parancsolóak. Mert tényleg úgy viselkedik néha, mintha õ lenne maga a tenisz (néha viszont az is.). Mert az apja nem az angol királyi udvarban tanulta meg, hogy hogyn kell viselkedni egy teniszstadionban. De azért ne mossunk össze egy SPORTOLÓNÕT egy megcsinált, kitalált pophercegnõvel, aki teljesen kifordult önmagából, meg egy ...... mit is mondjak a hilton lányról...? Azért a kettõ között ég és a föld különbség van kéremszépen. Minden tekintetben, ezt had ne ecseteljem már. Sõt, engem még fel is dühít, hogy a hilton lányt lefogadom többen ismerik a világon, mint Sarapovát. A Bondarenko elleni meccsrõl annyit, hogy megint voltak dolgai a Sarapovának, aki mellesleg SIMÁN verte az ukrán lányt egy 3és félórás meccsel a lábában, pedig "mindenki" a bukását várta. Ez szerintem mindent elmond mindenrõl.

Mint sportolónõt tisztelem, de amikor a pályán van és játszik, a megalkuvást nem ismerõ játékával, totális támadójátékával, az nekem nagyon szimpatikus. Amikor szétszedi az ellenfelet, amikor kijön belõle a Tigris smileeee.gif. Azt jó nézni. És ezt nem az apjának köszönheti, nem az elõnyös külsejének, nem a sok színészkedésnek, hanem saját magának. A saját erejének. És ennek a lánynak óriási ereje van. És amit elért, azt is javarészt magának köszönheti. Ez mindenképp szimpatikus!!!"
Névtelenül

meghajolo.gifmeghajolo.gifmeghajolo.gif
2009. július 28. 16:24 #52
nickye94
nickye94
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 85009
Az én kedvencem Joe Jonas, azért mert helyes, jól énekel, vicces, kedves, aranyos, meg aki hallott már róla az tudja......

Joe a király:D wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2009. augusztus 11. 11:48 #53
- törölt felhasználó -    
Az elsõ számú kedvenceim Anthony wub.gif Head-azóta hogy a barátnõm február elején megmutatta a Buffy legelsõ részét azóta nagyon odavagyok érte. és Alan wub.gif Rickman-a HP elõtt is nagy kedvencem volt de utánna meg pláne. (nagyszerû színészek mindketten)
Kedvenc sportoloim: Mark wub.gif Webber-csak miatta nézem a forma-1-et és ha nyer az mégnagyobb öröm. és Roger wub.gif Federer-õt egyenesen imádom, mindazért ahogy teniszezik és egy cuki pasi
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2009. augusztus 11. 20:48 #54
Zone3120
Zone3120
új tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 78
Azonosító: 33250
Az én nagy kedvencem Goran Visnjic, 2003 nyarán láttam meg a Vészhelyzetben, és azóta imádom mint pasit, mint színészt, mint embert. wub.gif
2009. augusztus 12. 04:03 #55
Lillushka
Lillushka
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 104788
Nálam Heath Ledger a befutó! rolleyes.gif 2005 óta a kedvencem,akkor láttam õt elõször szerepelni a 10 dolog amit utálok benned-ben thumbsup.gif aztán persze követtem az életét megnéztem minden filmét laugh.gif fantasztikus a játéka remek színész és nagyon jó pasi "volt" wub.gif sad.gif Nyugodjon békében!
2009. november 20. 21:20 #56
katie993
katie993
kp
Hozzászólás: 4442
Csatolások: 9860
Azonosító: 105388
Színész: Misha Collins. Mert már a Bûbájos boszorkákban is felfigyeltem rá, milyen cuki, de az Odaátban mégjobban megszerettem wub.gif
2009. november 23. 22:39 #57
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Gaspard Ulliel - A Hosszú jegyesség óta (2004) Már öt teljes éve. smileeee.gif Hogy repül az idõ. heart.gif biggrin.gif

Jack Nicholson - 7 éve, amikor elõször láttam kilenc éves koromban a Ragyogást.

Gale Harold - Amióta az elsõ QAF részt láttam, körülbelül négy vagy három éve. smileeee.gif
2009. november 23. 23:21 #58
- törölt felhasználó -    
Énekesnõk:
Aaliyah 2003 óta, amikor megvettem az "I Care 4 U" albumot. A Try Again (2000) óta ismertem, de mikor meghallgattam az albumot, akkor szerettem bele a zenéjébe, hangjába.

Carrie Underwood 2008 eleje óta, amikor szimpatikus szõke hölgyemény adatlapja itt árválkodott, aztán a bio írása közben meghallgattam a számait és azóta imádom. Az összes számát. Meg õt is. biggrin.gif

Taylor Swift idén január óta. Mostanában sajna óriási a felhajtás körülötte, emiatt sokan alulértékelik, azt hiszik, hogy egy megcsinált tinisztár mint a többség, de szerintem õ tényleg nagyon tehetséges. Lehet, hogy nem egy Mariah Carey, de annyira szeretnivaló dalokat dob össze, hogy hihetetlen. Ja és nagyon jók a poénjai interjúkban.

Színésznõk: Ebben a kategóriában nincsenek állandó kedvencek, általában 1-1 karakterben tetszenek meg, de aztán nem töltöm ezerrel a filmjeiket meg nem követem a híreket stb.
Nagyobb kedvencek: Eva Longoria, Kristen Bell, Rachel Bilson, Keira Knightley, Kate Beckinsale.
Jelenleg épp Nina Dobrevet, Katie Cassidyt is nagyon szeretem.

Színészek:
Alec Baldwin nagyon régóta, fiatalabb korában nagyon fincsin nézett ki. Meg még Nicholas Cage, Leo DiCaprio, Ralph Fiennes. (L)

A bejövõs pasik pedig: Jason Dohring (Veronica Mars), Jared Padalecki (pár napja tongue.gif), Cam Gigandet (OC óta) és Zachary Quinto, de õ sztem csak Sylarként biggrin.gif Jensen Ackles se rossz...
2009. november 27. 12:33 #59
virag90
virag90
visszatérő vendég

StátuszRohadt megfázás!! :((
Hozzászólás: 196
Csatolások: 166
Azonosító: 106981
Nekem Michael Jackson a kedvencem
2 éve szeretem zenéjét