Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2009. június 21. 12:50
|
|
mickeymouse93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.02. Hozzászólás: 69 Csatolások: 81 Azonosító: 78578 offline
|
Nekem a kedvenc színésznõm Cate Blanchett kb. 1,5 éve.
2009. július 03. 13:45
|
|
nadinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.17. Hozzászólás: 333 Csatolások: 107 Azonosító: 58370 offline
|
Lauren Conrad, kb 1. éve
A Laguna Beachben "ismertem meg", igaz magát a valóságshow-t nem szerettem annyira. A The Hills-ben epdig még jobban megszerettem és aztán a kollekcióját is megismertem, és rengeteget kutakodtam utána a neten, és gyönyörû lány és kedves stb.
úgyhogy LC a kedvencem
A Laguna Beachben "ismertem meg", igaz magát a valóságshow-t nem szerettem annyira. A The Hills-ben epdig még jobban megszerettem és aztán a kollekcióját is megismertem, és rengeteget kutakodtam utána a neten, és gyönyörû lány és kedves stb.
2009. július 09. 15:20
|
|
bOriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 96744 offline
|
Hát ha színésznõ akkor egyértelmûen Jenifer Aniston. Imádom a jóbarátokat!xd Mindig megnézem:D Bármikor kezdik újra mindig nézem!Komolyan imádom Jenit!:D Meg a filmjeit a derült égbõl Polly a minden6ó meg ilyenek! Szeretem a vígjátékokat! Ha színész akkor meg Robert!
imádom a Hp-ket már mindegyiket elolvastam és a negyedik a kedvencem de nem csak õ miatta. Nekem az a rész jön be a legjobban!:D Meg hogy láttam a Twilightot olvadok!:D
2009. július 15. 13:02
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Tucatnyi kedvencem van de csak hármat említenék
Õk a No1
Aaliyah a Try Again óta (2000)
Heath Ledger a 10 dolog-ban nyújtott alakításától (1999)
Rafael Nadal tavalytól
Õk a No1
Aaliyah a Try Again óta (2000)
Heath Ledger a 10 dolog-ban nyújtott alakításától (1999)
Rafael Nadal tavalytól
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2009. július 18. 20:46
|
|
RékuC:új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.20. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 96506 offline
|
♥♥♥♥Vanessa Hudgens♥♥♥♥ =) õ a kedvencem már a HSM1 óta nagyon szeretem!
színésznõként és énekesnõként egyaránt tehetséges bár nekem az utóbbiban jobban bejön
õ az elsõ számû és mindig az is marad!
<3
Színésznõk/Énekesnõk: Miley Cyrus,Selena Gomez,Ashley Tisdale,Hilary Duff,Taylor Swift...stb:D csakhogy a legfontosabbakat említsük ^^
Színészek/Énekesek: Zac Efron,Jonas Brothers,Johnny Depp,Adam Sandler...
színésznõként és énekesnõként egyaránt tehetséges bár nekem az utóbbiban jobban bejön
õ az elsõ számû és mindig az is marad!
Színésznõk/Énekesnõk: Miley Cyrus,Selena Gomez,Ashley Tisdale,Hilary Duff,Taylor Swift...stb:D csakhogy a legfontosabbakat említsük ^^
Színészek/Énekesek: Zac Efron,Jonas Brothers,Johnny Depp,Adam Sandler...
2009. július 21. 15:07
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Angelina Jolie, a 2001-es Tomb Raider címû filmje óta. Mondhatni, szerelem volt elsõ látásra...
Minden tekintetben nagyszerû embernek tartom, tehetséges színésznõ, odaadó édesanya, a jószolgálati nagyköveti tevékenységeiért sokan példát vehetnének róla, ezenkívül pedig gyönyörû, de ez már mellékes.
Sajnos sokan nem ezt az oldalát ismerik, hála a médiának...
janet7
2009. július 21. 21:16
Idézet
Ki a kedvenc sztárod?
Maria Sharapova /a.k.a. Picusz
Elsõsorban mint sportolót, de mint a nõi tenisz megkerülhetetlen egyénisége, mint a világ legjobban keresõ nõi sportolója, mint a WTA legemblematikusabb arca és egyéb Off-Court tevékenységei miatt szerintem bõven elfér a topicban.
Idézet
Mióta és miért szereted?
Próbálom rövidre fogni, nem lesz az. :-)
A sztori:
Tavalyelõtt, egy hajnali éjszaka kezdtem el nézni az Australian Open-t (január). Petrova meccslabdáról kapott ki Serena ellen. Végig ellene szurkoltam, hogy majd csak megállítja valaki...
Mariát a döntõben (vagy az elõdöntõben, már nem emlékszem pontosan csak az elsõ benyomásokra, de inkább az utóbbi) pillantottam meg, ahol mentálisan (sérült is volt) összeroppant és Williams egy óra alatt bevégezte. Pedig azt hittem hogy megveri. /No.1/ Mikor az elsõ szett után roskadtan ült lehajtott fejjel a székén, akkor értettem meg, hogy ez a sport másról szól... Megfogott, ennek egy részének 'miértjét', 'hogyanját' máig nem tudom magamnak megválaszolni.
"Ismeretlen" nõ sohasem volt még rám olyan hatással mint most õ...
Két hónappal késõbb, az Indian Wells-i tornán már egyértelmû favoritommá vált.
(A helyzet azóta annyiban változott, hogy Serena Williamset nem útálom, sõt megkedveltem, és csodálni tudom a játékát
)
Mariát a döntõben (vagy az elõdöntõben, már nem emlékszem pontosan csak az elsõ benyomásokra, de inkább az utóbbi) pillantottam meg, ahol mentálisan (sérült is volt) összeroppant és Williams egy óra alatt bevégezte. Pedig azt hittem hogy megveri. /No.1/ Mikor az elsõ szett után roskadtan ült lehajtott fejjel a székén, akkor értettem meg, hogy ez a sport másról szól... Megfogott, ennek egy részének 'miértjét', 'hogyanját' máig nem tudom magamnak megválaszolni.
"Ismeretlen" nõ sohasem volt még rám olyan hatással mint most õ...
Két hónappal késõbb, az Indian Wells-i tornán már egyértelmû favoritommá vált.
(A helyzet azóta annyiban változott, hogy Serena Williamset nem útálom, sõt megkedveltem, és csodálni tudom a játékát
Idézet
"Maria is the best thing that could have happened to women's tennis."
M.Navratilova
M.Navratilova
Idézet
"Elõre leszögezném, nem vagyok Sarapova drukker,3 játékosnak szurkoltam (szurkolok) életemben, Grafnak, Beckernek, a harmadik gondolom nyilvánvaló.
Szóval lehet nem szeretni Sarapovát, mert olyan amilyen. Tudom, sokan nem szeretik a játékostársai közül sem. Mert neki nemcsak külseje van, hanem eredményei is, amik igencsak tiszteletet parancsolóak. Mert tényleg úgy viselkedik néha, mintha õ lenne maga a tenisz (néha viszont az is.). Mert az apja nem az angol királyi udvarban tanulta meg, hogy hogyn kell viselkedni egy teniszstadionban. De azért ne mossunk össze egy SPORTOLÓNÕT egy megcsinált, kitalált pophercegnõvel, aki teljesen kifordult önmagából, meg egy ...... mit is mondjak a hilton lányról...? Azért a kettõ között ég és a föld különbség van kéremszépen. Minden tekintetben, ezt had ne ecseteljem már. Sõt, engem még fel is dühít, hogy a hilton lányt lefogadom többen ismerik a világon, mint Sarapovát. A Bondarenko elleni meccsrõl annyit, hogy megint voltak dolgai a Sarapovának, aki mellesleg SIMÁN verte az ukrán lányt egy 3és félórás meccsel a lábában, pedig "mindenki" a bukását várta. Ez szerintem mindent elmond mindenrõl.
Mint sportolónõt tisztelem, de amikor a pályán van és játszik, a megalkuvást nem ismerõ játékával, totális támadójátékával, az nekem nagyon szimpatikus. Amikor szétszedi az ellenfelet, amikor kijön belõle a Tigris
. Azt jó nézni. És ezt nem az apjának köszönheti, nem az elõnyös külsejének, nem a sok színészkedésnek, hanem saját magának. A saját erejének. És ennek a lánynak óriási ereje van. És amit elért, azt is javarészt magának köszönheti. Ez mindenképp szimpatikus!!!"
Névtelenül
Szóval lehet nem szeretni Sarapovát, mert olyan amilyen. Tudom, sokan nem szeretik a játékostársai közül sem. Mert neki nemcsak külseje van, hanem eredményei is, amik igencsak tiszteletet parancsolóak. Mert tényleg úgy viselkedik néha, mintha õ lenne maga a tenisz (néha viszont az is.). Mert az apja nem az angol királyi udvarban tanulta meg, hogy hogyn kell viselkedni egy teniszstadionban. De azért ne mossunk össze egy SPORTOLÓNÕT egy megcsinált, kitalált pophercegnõvel, aki teljesen kifordult önmagából, meg egy ...... mit is mondjak a hilton lányról...? Azért a kettõ között ég és a föld különbség van kéremszépen. Minden tekintetben, ezt had ne ecseteljem már. Sõt, engem még fel is dühít, hogy a hilton lányt lefogadom többen ismerik a világon, mint Sarapovát. A Bondarenko elleni meccsrõl annyit, hogy megint voltak dolgai a Sarapovának, aki mellesleg SIMÁN verte az ukrán lányt egy 3és félórás meccsel a lábában, pedig "mindenki" a bukását várta. Ez szerintem mindent elmond mindenrõl.
Mint sportolónõt tisztelem, de amikor a pályán van és játszik, a megalkuvást nem ismerõ játékával, totális támadójátékával, az nekem nagyon szimpatikus. Amikor szétszedi az ellenfelet, amikor kijön belõle a Tigris
Névtelenül
2009. augusztus 11. 11:48
Az elsõ számú kedvenceim Anthony
Head-azóta hogy a barátnõm február elején megmutatta a Buffy legelsõ részét azóta nagyon odavagyok érte. és Alan
Rickman-a HP elõtt is nagy kedvencem volt de utánna meg pláne. (nagyszerû színészek mindketten)
Kedvenc sportoloim: Mark
Webber-csak miatta nézem a forma-1-et és ha nyer az mégnagyobb öröm. és Roger
Federer-õt egyenesen imádom, mindazért ahogy teniszezik és egy cuki pasi
Kedvenc sportoloim: Mark
2009. augusztus 12. 04:03
|
Lillushkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 104788 offline
|
Nálam Heath Ledger a befutó!
2005 óta a kedvencem,akkor láttam õt elõször szerepelni a 10 dolog amit utálok benned-ben
aztán persze követtem az életét megnéztem minden filmét
fantasztikus a játéka remek színész és nagyon jó pasi "volt"
Nyugodjon békében!
2009. november 23. 22:39
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Gaspard Ulliel - A Hosszú jegyesség óta (2004) Már öt teljes éve.
Hogy repül az idõ.

Jack Nicholson - 7 éve, amikor elõször láttam kilenc éves koromban a Ragyogást.
Gale Harold - Amióta az elsõ QAF részt láttam, körülbelül négy vagy három éve.
Jack Nicholson - 7 éve, amikor elõször láttam kilenc éves koromban a Ragyogást.
Gale Harold - Amióta az elsõ QAF részt láttam, körülbelül négy vagy három éve.
2009. november 23. 23:21
Énekesnõk:
Aaliyah 2003 óta, amikor megvettem az "I Care 4 U" albumot. A Try Again (2000) óta ismertem, de mikor meghallgattam az albumot, akkor szerettem bele a zenéjébe, hangjába.
Carrie Underwood 2008 eleje óta, amikor szimpatikus szõke hölgyemény adatlapja itt árválkodott, aztán a bio írása közben meghallgattam a számait és azóta imádom. Az összes számát. Meg õt is.
Taylor Swift idén január óta. Mostanában sajna óriási a felhajtás körülötte, emiatt sokan alulértékelik, azt hiszik, hogy egy megcsinált tinisztár mint a többség, de szerintem õ tényleg nagyon tehetséges. Lehet, hogy nem egy Mariah Carey, de annyira szeretnivaló dalokat dob össze, hogy hihetetlen. Ja és nagyon jók a poénjai interjúkban.
Színésznõk: Ebben a kategóriában nincsenek állandó kedvencek, általában 1-1 karakterben tetszenek meg, de aztán nem töltöm ezerrel a filmjeiket meg nem követem a híreket stb.
Nagyobb kedvencek: Eva Longoria, Kristen Bell, Rachel Bilson, Keira Knightley, Kate Beckinsale.
Jelenleg épp Nina Dobrevet, Katie Cassidyt is nagyon szeretem.
Színészek:
Alec Baldwin nagyon régóta, fiatalabb korában nagyon fincsin nézett ki. Meg még Nicholas Cage, Leo DiCaprio, Ralph Fiennes. (L)
A bejövõs pasik pedig: Jason Dohring (Veronica Mars), Jared Padalecki (pár napja
), Cam Gigandet (OC óta) és Zachary Quinto, de õ sztem csak Sylarként
Jensen Ackles se rossz...
Aaliyah 2003 óta, amikor megvettem az "I Care 4 U" albumot. A Try Again (2000) óta ismertem, de mikor meghallgattam az albumot, akkor szerettem bele a zenéjébe, hangjába.
Carrie Underwood 2008 eleje óta, amikor szimpatikus szõke hölgyemény adatlapja itt árválkodott, aztán a bio írása közben meghallgattam a számait és azóta imádom. Az összes számát. Meg õt is.
Taylor Swift idén január óta. Mostanában sajna óriási a felhajtás körülötte, emiatt sokan alulértékelik, azt hiszik, hogy egy megcsinált tinisztár mint a többség, de szerintem õ tényleg nagyon tehetséges. Lehet, hogy nem egy Mariah Carey, de annyira szeretnivaló dalokat dob össze, hogy hihetetlen. Ja és nagyon jók a poénjai interjúkban.
Színésznõk: Ebben a kategóriában nincsenek állandó kedvencek, általában 1-1 karakterben tetszenek meg, de aztán nem töltöm ezerrel a filmjeiket meg nem követem a híreket stb.
Nagyobb kedvencek: Eva Longoria, Kristen Bell, Rachel Bilson, Keira Knightley, Kate Beckinsale.
Jelenleg épp Nina Dobrevet, Katie Cassidyt is nagyon szeretem.
Színészek:
Alec Baldwin nagyon régóta, fiatalabb korában nagyon fincsin nézett ki. Meg még Nicholas Cage, Leo DiCaprio, Ralph Fiennes. (L)
A bejövõs pasik pedig: Jason Dohring (Veronica Mars), Jared Padalecki (pár napja
janet7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.