WILL SMITH
(Szerintem a Függetlensé Napja c. film óta ~1996-97)
Annyira jó színész, és nagyon karakteres a személyisége. Humora meg oltári
Sok filmje A+ kategóriás, és énekesként sem volt olyan rossz.
Színésznõ:

ANGELINA JOLIE
(Lara Croft:Tomb Raider 2001 óta)
Lara Croft. Ennyi. Nameg a Fiesta-dal: "Könnyen jöttél, könnyen mentél...Angelina, megmérgeztél"
Gyönyörû és nagyon jó szerepeket vállal, nemigen fog mellé.
Énekes:

M. POKORA
(2005 január óta)
Matt régebben sokkal eredetibb imidzzsel rendelkezett, mint manapság, amikor Timbaland átformálta Justin-utánzóvá. Ettõl eltekintve profi énekes, a francia RnB kiemelkedõ alakjává lépett elõ.

50 CENT
(2003-tól)
50 sztem nagyon nagy arc, ez lehet pozitív/negatív értelemben is, de nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Az a tipikus "górés" stílus, ami körül veszi, nagyon ütõs, zeneileg jó...

TAE YANG
(2008 októbere óta)
Még egy ázsiai, aki betörhetne az USÁba, de félõ, hogy Usher beperelné a sok hasonlóság miatt. Tánc pipa, zene pipa. Érdekes kóreai nyelven.

ATB
(2002-3? óta)
Nem vagyok nagy tuc-tuc rajongó, talán ATB zenéje sem annyira az, de van benne dallam és ritmus, mesterien keverve. A Scooter-rel együtt talán a legjelentõsebb német elõadó, akinek úgy sikerült betörnie mindenhova, hogy nem változtatott a stílusán semmit. A "Marrakech"-t nagyon bírom!
Énekesnõ:

AYUMI HAMASAKI
(2006 decembere óta)
Õ egyike a leginspiratívabb énekesnõknek, és habár itthon csak kevesen ismerik õt, annál nagyobb tehetség, 10 évnyi karrierrel a háta mögött. Ha adhatnék "Inspiration Award"-ot valakinek, akkor azt Neki adnám, mert MINDIG képes megújúlni.

NAMIE AMURO
(2007 áprilisa óta)
Namie Amuro igazi tehetség, sokáig Õ volt Japán legkelendõbb énekesnõje egészen Ayu "berobbanásáig". Mostanában újra fennt van a top-on, köszenhetõen mesteri zenéjének, és eléggé profi munkavégzésének...

KODA KUMI
(2006 december óta)
Röviddel Ayu után bukkantam rá Kodára, aki amolyan kaméleon a japán zenepiacon, néhol szexuálisan agresszív (értsd: qrvás), néhol zavaróan kislányos (értsd: dedós) imidzse/dalai miatt. Zeneileg nem mindig tud nagyot alkotni, de ezt ellensúlyozza testi adottságaival

MYLÉNE FARMER
(2005 márciusa óta)
Sötét, misztikus, provokatív. Myléne Farmer a francia Madonna, ÉS állítom, hogy bármikor "szétszopatná" bármilyen listán... Néhol ironikus, néhol depresszív zenéje nagyon fülbemászó, legyen szó gyors elektroról vagy lassú balladáról.

0 felhasználónak tetszik: