Starity

Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 17. 15:11 #321
CorneŁia
CorneŁia
mrs.tkvis

Státusznegativity, begone!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4938
Csatolások: 260
Azonosító: 227439
Mario Götze:
A világbajnokság egyik meccse alatt bukkantam rá Mariora. Nagyon tetszett a játéka, a cselezése, mindene. Nagyon helyes is, és nagyon megszerettem. Nem tudom pontosan, hogy mióta, de azt tudom, hogy nagyon sokáig el fog tartani. Götze szerintem nagyon tehetséges, ez is azon példák közé tartozik, hogy miért imádom őt. Nos, egyszerűbb lenne azokat összegyűjteni, hogy miért nem imádom, de olyan nincs. Mert én mindent szeretek benne, és sokáig szeretni is fogom. Ő az én kis drágaságom. heart.gif
http://38.media.tumblr.com/483f19c414570fe7b8ff460822b04102/tumblr_n8ra5lVwWH1qgmv7ko3_500.gif

Fernando Torres:
Nos, Torrest tényleg nem rég szerettem meg. Egyszerűen elvarázsolt, magával ragadott, és nem akar elengedni. Őt is nagyon tehetségesnek tartom, mint ahogy a többieket is a csapatában. Szerintem ő egy hatalmas focista, és nagyon sokra viheti még az elkövetkező években. Nagyon helyesnek tartom Őt, és imádom minden egyes porcikáját. Soha nem fogom elfelejteni, és mindig imádni fogom őt. Jó.. jó hosszú időkön át. Ő az én bébim. heart.gif
http://38.media.tumblr.com/710f8c7340387a86cbf974e417287e42/tumblr_nabkpse6zv1snz1xuo2_250.gifhttp://38.media.tumblr.com/bc51a5fe4231e777dc6e05d4df92b763/tumblr_nabkpse6zv1snz1xuo1_250.gif
2014. augusztus 17. 15:12 #322
- törölt felhasználó -    
Chae-Rin Lee

Nem is tudom, mit írjak, miért szeretem... Úgy mondva mindenért, tehetséges, meg minden ami kell ahoz, hpgy valakit szeressenek heart.gif
2014. szeptember 05. 11:34 #323
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Nina Dobrev a kedvencem, mióta láttam a Vámpírnaplókban szerepelni. Egy nagyon gyönyörű, bájos, vicces és kedvenc lány, nem utolsó sorban pedig teljesen botránymentes:)
2014. szeptember 05. 11:37 #324
Pasik Imádója
Pasik Imádója
visszatérő vendég

StátuszMusic Sounds Better With You
Hozzászólás: 278
Csatolások: 80
Azonosító: 203698
Liam Payne és azóta mióta a One Direction-ben láttam.
2014. szeptember 06. 17:42 #325
- törölt felhasználó -    
Már 5 vagy 6 hónapja Shakira Mert nagyon kedves és csodaszép a hangja
2014. szeptember 07. 16:20 #326
- törölt felhasználó -    
Kelli Berglund:
Február fele történt hogy egyszer amikor a TV előtt ültem éppen a Lab rats reklámja ment. Az első gondolatom az volt hogy Mi ez a hülyeség megint?
Aztán amikor leadták egy osztálytársam jött oda hozzám és megkérdezte hogy néztem e. Én azt feleltem hogy nem. Erre ő mondta hogy nézzem meg. Nem is néztem volna ha egy nap nem nézi a tesóm. Nem tudom miért ítéltem el már elsőleg hiszen nagyon tetszett. Kellit már elsőleg kiszúrtam és aztán elkezdtem videókat, képeket, oldalakat bújni róla és szépen lassan az első lett a kedvenceim között. smileeee.gif És ennek a mai napig nagyon örülök.
2014. szeptember 07. 16:28 #327
tamcica
tamcica

Státuszkhiphop & chill
Hozzászólás: 528
Csatolások: 69
Azonosító: 204490
Végtelenül sokan vannak, de most kiemelek eggyet:
PATRICK MONAHAM:
Nos hát azért, mert nagyon jó a hangja, szimpatikus és tehetséges. Örök fan vagyok. Rögtön bele szerettem, mint hangjába, mint karakterébe egyaránt. És imádom az egész bandát. Nem is mondanék többet. Ez íyg is elég ok. thumbsup.gif
Ja! Már vagy 2 éve vagyok rajongó. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, hana001
2014. szeptember 08. 20:46 #328
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Ha csak egy személyt kell kiválasztanom, akkor Kim Jong Dae nevét mondom. Áprílis végén ismertem meg az EXO tagjaként. Július óta pedig a csapaton belül is a kedvencemmé nőtte ki magát. Azóta egyszerűen még jobban oda vagyok érte, a lényéért, a hangjáért, a nevetésért és mindenért ami hozzá köthető. Nagyon elfogult vagyok ha róla van szó. Egy épkézláb véleményt sem vagyok képes összehozni annyira átváltok fröcsögésbe ha róla van szó unsure.gif Aki ismeri Őt valószínűleg érti rajongásomat irányában biggrin.gif
2014. szeptember 12. 09:22 #329
- törölt felhasználó -    
Niall Matter,Nem olyan rég óta és azért mert tehetséges színész és mert kicsit belezúgtam wub.gif
2014. szeptember 12. 09:33 #330
- törölt felhasználó -    
Matt Healy, mióta ismerem a The 1975-ot (2013), bár be kell valljam, hogy idei év elején váltak a legeslegnagyobb kedvenceimmé.
Khm, hogy miért szeretem? Hú, sorolhatnám egész estig, de legfőképp arany szíve, aranyos göndör fürtjei és persze csodálatos hangja miatt. heart.gif
2014. szeptember 12. 12:53 #331
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Számomra mindig is Jennifer Garner volt az a színésznő, akire mindig is azt tudtam mondani, hogy a az egyik legzseniálisabb, akivel valaha találkoztam. Olyan 2005-2006 környékén néztem bele először az RTL-en az Alias harmadik évadjának egyik epizódjába, s azóta a hölgyike rabja vagyok. Tény, nem a leghatalmasabb színésznő és nem is csinál olyan filmeket amik az élet értelméről szólnak, de borzasztóan jó a szakmájában. Imádok kikapcsolódni a limonádé filmjeivel és Sydney Bristowként még most is a világ egyik legkirályabb kémje, pedig az Alias óta eltelt már egy pár év. Nem példaképem, de felnézek rá, hiszen nem smafu az, amit elért a karrierje során és még a családjára is büszke lehet. Pluszban nem a botrányokból tartja fent magát és nem keveset adományoz a rászorulóknak, illetve azoknak, akik a tumoros megbetegedésük miatt kemoterápiára és egyéb kezelésekre szorulnak a gyógyulásuk érdekében. Persze, számtalan más kedvencem van, de az ő karrierjét, életét követem nyomon majdhogynem egy évtizede.
1 felhasználónak tetszik: hana001
2014. szeptember 13. 15:59 #332
- törölt felhasználó -    
Két embert tudnék megemlíteni, az egyikük az Epik High frontembere, Tablo, akit 2011 óta ismerek. Példamutató férfinak tartom, rendkívül bölcs gondolatai vannak, minden dalában érezhető a líraisága, sokan nem is dalszövegíróként, hanem inkább költőként emlegetik, teljesen érthetően. Tehetsége mellett pedig még muszáj megjegyeznem, hogy remek apuka és férj, öröm ránézni a családjára.
Bár Tablo-t ismerem régebb óta, az a személy, akit leginkább nyomon követek az nem más, mint az EXO-ban tevékenykedő Park Chan Yeol. "Csupán" - kicsivel több, mint - egy éve ismerem, de ez alatt a csekély idő alatt gyökeresen megváltoztatott és mindenképpen azt mondanám, hogy jó irányban. Pozitív, életvidám, földhözragadt, jólelkű, roppant udvarias srác, remek gondolatokkal, és elképesztő tehetséggel. A legsokoldalúbb híresség, akivel valaha megismerkedtem. Rappel, énekel, zenét szerez, dalszövegeket ír, számos hangszeren játszik, színészkedik és a műsorvezetéshez is ért. Ennek fejében még a hétköznapi dolgokban is feltalálja magát, főz, kertészkedik, ha valami tönkremegy, azt megjavítja és ott segít, ahol tud. Nem igazán szoktam odalenni hírességekért, de ez a fiú valahogy mindig más volt nekem, mint a többiek és leírhatatlanul hálás vagyok neki, mindig szeretni és támogatni fogom.
2014. szeptember 28. 10:11 #333
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Andy Biersack biggrin.gif Kb két hónapja kezdtem el őket hallgatni, de annyira jó hangja van és olyan szimpatikus, hogy egyből a kedvencem lett.
2014. szeptember 28. 10:17 #334
Miss.Elizabeth
Miss.Elizabeth
✨Focus✨

StátuszPink fluffy unicorn dancing on rainbow.♥
Hozzászólás: 1302
Csatolások: 9
Azonosító: 226085
3 nagy kedvencem van:
1. Ariana Grande: kb. 2 éve szeretem ♥
2. Janoskians: fél éve szeretem ♥
3. Violetta: 1 éve szeretem ♥
2014. október 03. 11:43 #335
- törölt felhasználó -    
Nina Dobrev lassan már 3 éve a kedvenc színésznőm, és ezzel együtt a példaképem is. Tehetséges, intelligens, vicces és gyönyörű nő, szerintem mindenki példát vehetne róla.
2014. október 05. 16:11 #336
- törölt felhasználó -    
Ashley Benson, akit lassan egy éve ismerek és tisztelek. smileeee.gif Példaképként tekintek rá, és női szemmel is gyönyörűnek tartom. smileeee.gif
Illetve a 5 Seconds of Summer mind a 4 tagja, akikért nem is olyan rég óta rajongok, de mostanában nagyon erősen imádom a 4 idiótát heart.gif
2014. október 31. 15:55 #337
- törölt felhasználó -    
Adam Lambert már viszonylag régóta nagy kedvencem, hiszen már a karrierje kezdetén is ismertem. Imádom a hangját, eszméletlenül tehetséges. 3.5 oktávos hangterjedelmét bárki megirigyelhetné, és az egészben az a legjobb, hogy tud is bánni vele, nem csak nyekereg. Van egyénisége, stílusa, a zenéit egyáltalán nem lehet tucatnak nevezni. Ráadásul egy őszinte, alázatos, kedves emberről van szó, úgyhogy szerintem nem igényel további részletezést, hogy miért imádom.
A Guns n' Roses-t már kicsi korom óta imádom. Apukám jóvoltából nagyon hamar megismerkedtem velük, és a zenéjüket a mai napig szeretem (szeretem? Az nem kifejezés...). Nagyon sokan lenéznek miatta, de úgy gondolom, a zene nem attól jó, hogy XXI. századi-e vagy sem - a minősége fontosabb. A tagok egytől-egyig legendák, és rengeteg zseniális alkotásokat nyújtottak a világnak.

Amúgy még van egy csomó kedvencem, de akkor nagyon hosszú lenne a lista xd
2014. október 31. 16:01 #338
- törölt felhasználó -    
5 Seconds Of Summer, akiket nem sokára már egy éve nagyon szeretek. heart.gif
All Time Low, őket nagyjából fél éve imádok. (Legnagyobb kedvenceim) heart.gif
Na meg a
Midnight Red, akiket nagyjából 2-3 hónapja ismerek, és imádok. heart.gif
#5SOSFAM #Hustler #RedHead
2014. október 31. 23:49 #339
szantosz
szantosz
visszatérő vendég

StátuszAz év legszebb ünnepe: az évzáró!
Hozzászólás: 236
Csatolások: 1
Azonosító: 226324
Lawson.
Nem akarom név szerint egyiküket sem említeni, mert mind a négyüket egyformán szeretem. Najó, talán Ryan a kedvenc. blush.gif
Lassan másfél éves "kapcsolat". biggrin.gif
2014. november 01. 00:09 #340
- törölt felhasználó -    
Avril Lavigne (Igen, nyugodtan leszólhat akárki [ remélem itt nem találnak meg a hater-ek] ) Tudom, nem tökéletes, neki is vannak hibái, mint ahogyan mindenki másnak. Felnézek rá, mert bemeri vállalni a stílusát, még akkor is, ha ez a legtöbb emberben nem tetszést vált ki. Szeretem, mert mindig mosolyog, sosem adja fel, még akkor sem, mikor már más megtenné. heart.gif
Zak Bagans. Őt nem tudom mennyire ismerik itt M.O-n. ( Egyébként az amerikai Travel Chanel Ghost Adventures c. dokumentum sorozat "vezető nyomozója".. Csapatával körbe járják az ország, és néha-néha a világ más pontján megtalálható, legkísértetiesebb helyeit, ahol egy éjszakát eltöltenek, nyomozva az ott lévő szellemek után.) A lényeg, hogy hihetetlen bátor, mindig szembenéz a félelmeivel, mindent bevállal, legyen szó akármiről, ő sosem hátrál meg. Tipikus: "zord" külső érző lelket takar. Felnézek rá, mert bármit képes megtenni anélkül, hogy visszafordulna. tucherch.gif
Aaron Goodwin. (Szintén Ghost Adventures-ben látható.) Mindig megmosolyogtat, igazi 'goofy' arc crazy.gif . Ő az a tipikus ember, aki bármiből - de tényleg! - képes viccet csinálni. Annak ellenére, hogy ő "félősebb", mint a többiek, bevállal mindent. rock.gif
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!